Show menu

Novice

15. 10. 2017

Gorenje Velenje v Elverumu ni izkoristilo ponujenega

S petega preizkusa v VELUX EHF Ligi prvakov se rokometaši Gorenja Velenja vračajo praznih rok. Na gostovanju na Norveškem niso uspeli ugnati tamkajšnjih prvakov. Elverum je na koncu slavil zmago z 29:28.
Preberi več
15. 10. 2017

VIDEO: Ose srečno prispele v Elverum

Kljub dolgemu potovanju so rokometaši Gorenja Velenja dobre volje srečno prispeli v Skandinavijo, kjer jih v nedeljo čaka nov obračun med evropsko klubsko elito. Tekma proti Elverumu bo posebna za 17-letnega Jerneja Drobeža, ki ga čaka debi v VELUX EHF Ligi prvakov.
Preberi več
15. 10. 2017

OSICE: Tri tekme in tri nove zmage osic

Tri sobotne tekme in tri zmage. To je super izkupiček treh ekip Gorenja Velenja v državnih prvenstvih mlajših starostnih kategorij. Uspešni so bili kadeti, ki po treh tekmah še ne poznajo poraza, novi zmagi pa so vpisali tudi starejši dečki.
Preberi več
14. 10. 2017

Gorenje Velenje v Skandinaviji po novo zmago

Rokometaši Gorenja Velenja bodo prvo polovico nastopov v prvem delu VELUX EHF Lige prvakov to nedeljo sklenili v Skandinaviji. V 5. kolu skupine C se bodo na jugovzhodu Norveške pomerili z Elverumom. Tekma bo na sporedu v nedeljo ob 17. uri, v živo pa jo bo moč spremljati na Šport TV 1.
Preberi več
12. 10. 2017

VIDEO: Mladinci v zadnjih sekundah osvojili pomembno točko

Po štirih letih je tudi v mladinski ligi znova napočil čas za veliki derbi med Gorenjem Velenjem in Celjem PL. Črno-rumeni so se aktualnim prvakom v tej kategoriji zoperstavili neustrašno, večji del tekme tudi vodili, na koncu pa v zadnjih sekundah iztržili veliko točko. Ekipi v Rdeči dvorani sta se razšli pri rezultatu 29:29.
Preberi več
12. 10. 2017

VIDEO: Velenjski rokometaši sprejeli vabilo 9-letnega navijača Luke

Včasih je potrebno resnično malo, da nekomu polepšaš dan. Že malenkost lahko dan povsem obrne na glavo. Ravno to se je ta teden zgodilo 9-letnemu Luki, nadobudnemu rokometašu in gorečemu navijaču RK Gorenje Velenje. Da ga je torkovo popoldansko sonce še bolj obsijalo, so z nenapovedanim obiskom na domu poskrbeli Rok Zaponšek, Rok Golčar in Nejc Cehte, sicer igralci članske ekipe slovenskega podprvaka.
Preberi več
11. 10. 2017

Ose v Dobovi pilile detajle igre pred preizkusom na Norveškem

Rokometaše Gorenja Velenja ta konec tedna na Norveškem čaka peti preizkus v elitni VELUX EHF Ligi prvakov. V sredo so izbranci Željka Babića taktične zamisli s treningov preizkusili na pripravljalni tekmi v Dobovi. tamkajšnjega prvoligaša so ugnali s 33:19.
Preberi več
11. 10. 2017

Na priprave reprezentance tudi Pejović

Med bližajočim se reprezentančnim premorom bo ekipo Gorenja Velenja začasno zapustilo pet rokometašev. Po Klemnu Ferlinu, Gregorju Potočniku, Niku Medvedu in Ibrahimu Haseljiću je poziv na priprave črnogorske izbrane vrste prejel še Žarko Pejović.
Preberi več
10. 10. 2017

OSICE: Starejši dečki v Celju tekmecem dvakrat morali priznati premoč

V ponedeljek sta ekipi starejših dečkov gostovali pri rivalih iz Celja in na koncu obe morali priznati premoč tekmecem. V sredo se bodo z istim klubom pomerili še mladinci. tekma se bo v Rdeči dvorani začela ob 20.30.
Preberi več
9. 10. 2017

Namesto poškodovanega Grebenca na reprezentančne priprave vpoklican Potočnik

Po poškodbi Jana Grebenca, ki bo zaradi zvina gležnja počival več tednov, je bil selektor slovenske reprezentance Veselin Vujović prisiljen poiskati novega rokometaša. Slednjega je našel v istem klubu, saj je iz Gorenja Velenja na prvi pripravljalni ciklus pred januarskim evropskim prvenstvom naknadno vpoklical Gregorja Potočnika.
Preberi več
Osa pika