Show menu

Novice

21. 4. 2017

VIDEO: Mladinci s 17. zaporedno zmago znova med prvoligaši!

Po letih se mladinska selekcija Gorenja Velenja znova vrača med slovenske prvoligaše, kjer je nazadnje nastopala v sezoni 2013/14. Ekipa, ki jo vodi Klemen Luzar, je kljub mladosti - večina igralcev igra tudi v kadetski ekipi - do danes zabeležila 17 zaporednih zmag, ob tem pa niti enkrat klonila. Četrtkova zmaga v Ivančni Gorici proti tamkajšnjemu Svišu (34:20) je bila že sedma v Ligi za prvaka 2. DRL in obenem dovolj za predčasno veselje ob napredovanju. Do konca sezone ose namreč čakajo še trije preizkusi.
Preberi več
19. 4. 2017

Na OŠ Šalek nadobudneži odigrali minirokometni turnir

V torek je na OŠ Šalek potekal interni turnir RK Gorenje Velenje v mini rokometu, na katerem so se pomerili osnovnošolci prvih štirih razredov. Na turnirju so se pomerili mladi nadobudneži iz OŠ Šalek, OŠ Antona Aškerca, OŠ Livada, OŠ MPT ter Rokometne šole Sebastjana Soviča, s katero je velenjski klub od začetka te sezone začel še bolj tesno sodelovati.
Preberi več
18. 4. 2017

Izbrana najboljša postava v mesecu marcu

Vrhunec sezon se bliža, igralci Rokometnega kluba Gorenje Velenje pa še naprej kažejo dobre predstave. Iz vseh selekcij smo izbrali postavo meseca marca.
Preberi več
16. 4. 2017

FOTO: Po 80 minutah v Mariboru do brona

Moštvo Gorenja Velenja je osvojilo 3. mesto v tej sezoni Pokala Slovenije. Po kar dveh podaljških in 80 minutah igre je Riko Ribnico ugnalo s 37:35.
Preberi več
15. 4. 2017

Osice iz Rovinja z dvema drugima mestoma

Tri selekcije Gorenja Velenja se z mednarodnega turnirja Youth movement power v Rovinju vračajo z dvema drugima mestoma. Ti so osvojili mlajši dečki A Saše Mijatoviča ter najmlajši dečki C Jake Hrasta, medtem ko so starejši dečki B Tomaža Juršiča tekmovanje zaključili na 11. mesto.
Preberi več
15. 4. 2017

Po visokem zaostanku v finišu zmanjkalo moči za preobrat

Rokometaši Gorenja Velenja so v polfinalu pokalnega tekmovanja morali priznati premoč Celju Pivovarni Laško. Veliki rivali so bili na prvi tekmi finalnega turnirja v mariborski dvorani Tabor boljši s 26:23. Moštvo iz Šaleške doline v nedeljo ob 15.00 čaka tekma za tretje mesto z Riko Ribnico, ki je klonila proti gostiteljem turnirja, Braniku Mariboru (23:32).
Preberi več
13. 4. 2017

V sobotnem pokalnem polfinalu proti večnim tekmecem iz Celja

Po sezoni premora se rokometaši Gorenja Velenja ta vikend v Mariboru vračajo na finalni turnir Pokala Slovenije. Žreb črno-rumenim ni bil najbolj naklonjen, saj jim je že v polfinalu za tekmeca namenil velike rivale iz Celja. Obračun v dvorani Tabor se bo začel ob 17.30, v živo pa ga bo mogoče spremljati tudi na TV Slovenija 2.
Preberi več
12. 4. 2017

Mazej s kadetsko reprezentanco na mednarodni turnir

V sredo so se zbrali kandidati za nastop v kadetski reprezentanci, ki bodo v prihodnjih dneh branili barve Slovenije na mednarodnem turnirju v Bugojnu v Bosni in Hercegovini. Med 17 izbrancev je glavni trener Janez Klemenčič povabil tudi člana Gorenja Velenja Tadeja Mazeja.
Preberi več
12. 4. 2017

FOTO: Kadeti prvič v sezoni klonili na domačem igrišču

Kadetska selekcija Gorenja Velenja je v torek v Rdeči dvorani gostila vrstnike iz Celja. Ti so izbrancem Ivana Simonovića zadali prvi poraz na domačem igrišču v tej sezoni, potem ko so bili boljši s 30:26. Kljub porazu velenjski fantje ostajajo na vrhu polfinalne skupine B, v zadnjih treh kolih pa bodo morali še potrditi svoje mesto na finalnem turnirju, kamor bosta napredovali najboljši ekipi.
Preberi več
10. 4. 2017

VIDEO: Dober zaključek za četrto zmago v Ligi NLB

Štiri tekme in štiri zmage. To je izkupiček rokometašev Gorenja Velenja po uvodu v Ligo NLB. Zadnji uspeh so ose zabeležile na najbolj oddaljenem gostovanju, v Kopru. Domačine, ki so v drugi del državnega prvenstva napredovali s prvega mesta, so z odličnim zaključkom ugnali s 26:20.
Preberi več
Osa pika