Show menu

Novice

11. 8. 2017

VIDEO: Pot na Češko in prvi trening na prizorišču turnirja

V mestecu Nove Veseli je vse nared za začetek mednarodnega rokometnega turnirja, na katerem se bodo rokometaši Gorenja Velenja v petek ob 16. uri pomerili s poljskim moštvom Piotrkowianinom iz Piotrkowa. V spodnjem video zapisu si lahko ogledate, kako so ose preživele pot na Češko in opravile tam tudi prvi trening.
Preberi več
10. 8. 2017

FOTO: Člani srečno prispeli v Nove Veseli

Po slabih devetih urah vožnje so rokometaši RK Gorenje Velenje srečno prispeli v Nove Veseli, mestece, ki v osrednji Češki leži ob reki Oslavi. Konec tedna jih tu čaka mednarodni pripravljalni turnir, na katerem se bodo pomerili s poljskim Piotrkowom, domačo zasedbo Nove Veseli in madžarskim Tatabanyem.
Preberi več
9. 8. 2017

V začetek nove sezone brez Darka Stojnića

V minulih dneh je postalo jasno, da bo moštvo RK Gorenje Velenje novo sezono prisiljeno začeti brez svojega najvišjega igralca Darka Stojnića (200 cm, 1997). Mladi, 20-letni krožni napadalec bo moral zaradi težav z rame na operativni poseg.
Preberi več
9. 8. 2017

Kadeti preko Mehike do prve zmage na SP

Po porazu na uvodu nastopov na svetovnem prvenstvu v Gruziji je kadetska reprezentanca v sredo vpisala visoko zmago. Izbranci Janija Klemenčiča so bili z 32:19 boljši od Mehike. Člana Gorenja Velenja Tadej Mazej in Filip Banfro sta k uspehu prispevala po dva gola.
Preberi več
8. 8. 2017

FOTO: Pripravljalne tekme začeli s skalpom udeleženca F4 Lige SEHA Gazprom

Rokometaši Gorenja Velenja so z odliko prestali prvi pripravljalni preizkus pred začetkom nove sezone. V Podčetrtku se je moštvo Željka Babića srečalo s serijskim beloruskim prvakom Meškovom iz Bresta, udeležencem finalnega turnirja zadnje sezone Lige SEHA Gazprom, in ga ugnalo s 27:24.
Preberi več
8. 8. 2017

Kadeti uvodoma klonili proti Tuniziji

Slovenska kadetska reprezentanca je na uvodni tekmi svetovnega prvenstva v Gruziji morala priznati premoč Tuniziji. Aktualni afriški prvaki so bili boljši z 29:26.
Preberi več
7. 8. 2017

Mazej in Banfro s kadetsko reprezentanco na svetovno prvenstvo

Kot zadnja izmed reprezentanc mlajših kategorij je na prvenstvo odpotovala ekipa kadetov, ki bo pod vodstvom Janija Klemenčiča od torka dalje nastopila na svetovnem prvenstvu v Gruziji.
Preberi več
5. 8. 2017

VIDEO+FOTO: Ose v Kranjski Gori našpičile merilne naprave

Priprave večinoma niso najljubši del sezone športnikov. A veliko lažje se vse napore, ki jih prinašajo, premaga z dobrim vzdušjem in pozitivno energijo. Teh v moštvu RK Gorenje Velenje ne manjka!
Preberi več
4. 8. 2017

Gorenje Velenje pred začetkom sezone vendarle tudi v Rdeči dvorani

Moštvo Gorenja Velenja se s polno vnemo pripravlja na novo sezono, v kateri bo imelo visoke cilje. Prvotni načrt priprav za izbrance Željka Babića ni vseboval nobene pripravljalne tekme v domači Rdeči dvorani, na predlog koprskega prvoligaša pa bo ta v Velenju gostoval v sredo, 16. avgusta, ob 19. uri.
Preberi več
3. 8. 2017

VIDEO: Ose raziskovale lepote Kranjske Gore

Po težkih in napornih treningih je trener Željko Babić članski ekipi Gorenja Velenja, ki se te dni pripravlja v Kranjski Gori, namenil prosto sredo. Fantje niso sedeli križem rok temveč dan izkoristili za medsebojno druženje. Skupaj so odkrivali lepote gorenjskega mesteca, se osvežili v jezeru Jasni in se odpravili na sankanje.
Preberi več
Osa pika