Show menu

Novice

30. 9. 2020

Dve novi okužbi, karantena za vse člane do naslednjega tedna

V članski ekipi Velenjčanov beležijo 3 primere okužb z novim koronavirusom. Ostali člani ostajajo v karanteni do naslednjega tedna.
Preberi več
28. 9. 2020

Štiri prepričljive zmage za osice

Za osicami je zelo uspešen vikend. Kadeti, starejši dečki A in B in Mljaši dečki A so ta vikend prepričljivo premagali vse nasprotnike.
Preberi več
28. 9. 2020

Ena potrjena okužba s koronavirusom v članski ekipi

Velenjčani bi morali v soboto, 26. 9., odigrati 4. krog Lige NLB, a so zaradi zdravstvenih težav v ekipi tekmo odpovedali. Preventiva se je danes izkazala kot dobra praksa, ko so pri enemu igralcu potrdili okužbo s koronavirusom.
Preberi več
26. 9. 2020

Današnja tekma odpovedana

Danes bi se morali Velenjčani v 4. krogu Lige NLB pomeriti v Škofji Loki, a so se iz preventivnih razlogov odločili, da tekmo odpovejo.
Preberi več
24. 9. 2020

Sobota prinaša tekmo v Škofji Loki

Velenjske rokometaše čaka to soboto nov obračun v domačem prvenstvu. V 4. krogu Lige NLB se bodo pomerili z ekipo iz Škofje Loke.
Preberi več
22. 9. 2020

Osice z borbeno igro do lepih rezultatov

V soboto sta se na domačih tleh pomerili dve ekipi osic. Prvi so začeli Mlajši dečki A, ki so se pomerili s sovrstniki iz Trbovelj, takoj za njimi kadeti, ki so premagali nasprotnike iz Izole. V ponedeljek pa so se mladinci merili v prestolnici in teden začeli z visoko zmago.
Preberi več
18. 9. 2020

Velenjske ose močnejše od Slovenjgradčanov

Varovanci velenjskega trenerja Zorana Jovičića so v petek odigrali tretjo tekmo državnega prvenstva. Na domačih tleh so se pomerili z ekipo iz Slovenj Gradca. Spremljali smo lahko derbi v pravem pomenu besede na katerem so se zmage s 30:27 veselili črno- rumeni.
Preberi več
17. 9. 2020

Triletna pogodba s perspektivnim krožnim napadalcem

V RK Gorenje Velenje prihaja sveža moč na poziciji krožnega napadalca. S perspektivnim 18 letnim Brankom Predovićem so črno- rumeni podpisali triletno pogodbo.
Preberi več
16. 9. 2020

V petek v Rdeči dvorani šaleško- koroški derbi

Rokometaše Gorenja Velenja v petek čaka nova tekma domače Lige NLB. Črno- rumeni so se po dveh zmagah uvrstili na vrh lestvice, v 3. krogu pa se bodo v petek merili z ekipo iz sosednjega kraja. V Rdečo dvorano prihajajo Slovenjgradčani.
Preberi več
14. 9. 2020

Dve zmagi velenjskih osic!

Za velenjskimi osicami je uspešen vikend. Z zmago so v soboto začeli kadeti, ko so s 37:20 premagali sovrstnike iz Radovljice. Kadeti pa so bili uspešni v nedeljo s kar 13 zadetki prednosti proti ekipi iz Slovenj Gradca.
Preberi več
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me