Show menu

Novice

2. 2. 2017

OSICE: Starejši dečki B tesno klonili v Celju

Izmed mlajših selekcij Gorenja Velenja je med tednom preizkus čakal le mlajše dečke B. Ti niso imeli športne sreče, saj so še tretjič v sezoni morali z najmanjšo možno razliko priznati premoč celjskim vrstnikom.
Preberi več
1. 2. 2017

Kapetan še tri leta v Velenju

Igro rokometašev Gorenja Velenja bi si težko predstavljali brez levega krila Nika Medveda. Kapetan Velenjčanov bo v črno-rumenem dresu navduševal tudi v prihodnje, saj je s klubom podaljšal sodelovanje vse do konca sezone 2019/20.
Preberi več
30. 1. 2017

Osa Pika med zamenjala za led

A le za zabavno preživeto sobotno popoldne. Mariborsko Pohorje je ta dan namreč gostilo mednarodno smučarsko tekmovanje za mlade upe Little Fox Race, na katerem ni manjkalo zabave. Zanjo so poskrbele tudi maskote s celotne Slovenije, ki so se po strmini spustile s poki.
Preberi več
30. 1. 2017

OSICE: Mlajši dečki s Ptuja z novima zmagama

Selekciji mlajših dečkov Gorenja Velenja sta se z nedeljskega gostovanja na Ptuju vrnili z novima uspehoma. Ekipa A je bila boljša s 27:15, B pa je po preobratu slavila zmago s 15:14.
Preberi več
29. 1. 2017

Mladinci po streljanju sedemmetrovk na Češkem do 5. mesta

Mladinska selekcija Gorenja Velenja je konec tedna nastopala na mednarodnem Pokalu Sokol Kempa 2017. V mestu Nove Veseli je na koncu zasedla 5. mesto, potem ko je gostitelje turnirja po streljanju sedemmetrovk ugnala s 27:26.
Preberi več
26. 1. 2017

Kadeti na pripravljalni tekmi klonili v Slovenj gradcu

Člani kadetske ekipe Gorenja Velenja, ki z mladinsko selekcijo niso odšli na turnir na Češko, so v sredo v Slovenj Gradcu odigrali pripravljalno tekmo s tamkajšnjimi vrstniki. Na koncu so morali priznati premoč s 25:27.
Preberi več
26. 1. 2017

Mladinci odpotovali na turnir na Češko

Mladinska selekcija Gorenja Velenja je v četrtek odpotovala na Češko, kjer bodo izbranci Klemna Luzarja do nedelje nastopali na mednarodnem Pokalu Sokol Kempa 2017. V mestu Nove Veseli se bodo velenjski upi najprej merili v skupini A, kjer bodo nastopile še zasedbe Füchseja Berlina (Nemčija), Motora Zaporožja (Ukrajina), Sokola Novih Veseli (Češka) ter Agra Topolčanya (Češka).
Preberi več
25. 1. 2017

Tekma z Borcem odpovedana!

Rdeča dvorana bi morala v petek gostiti še zadnje pripravljalno srečanje rokometašev Gorenja Velenja pred drugim delom sezone. Obračun z Borcem m:telom je odpovedan zaradi bolezni v ekipi gostov iz Banja Luke.
Preberi več
24. 1. 2017

Ose prepričljivo boljše tudi od Mariborčanov

Rokometaši Gorenja Velenja nadaljujejo z dobrimi predstavami na pripravljalnih tekmah pred drugim delom sezone. V domači Rdeči dvorani so v torek gostili zasedbo mariborskega Branika, trenutno šestouvrščeno zasedbo slovenskega državnega prvenstva, in jo ugnali z 38:29. Na štirih januarskih tekmah ose tako ostajajo neporažene.
Preberi več
22. 1. 2017

Izbrana postava meseca decembra

Ose so že po novoletnem premoru že vrnile v tekmovalni ritem, saj kažejo izvrstne predstave. Izjemno marljive pa so bile pri nabiranju točk in golov tudi v zadnjem mesecu leta 2016. Iz vseh selekcij Gorenja Velenja smo izbrali postavo meseca.
Preberi več
Osa pika