Show menu

Novice

16. 4. 2018

Gams prevzema mesto športnega direktorja Gorenja Velenja

Rokometni klub Gorenje Velenje je svoje vrste okrepil na strokovnem področju. V prihodnje bo naloge športnega direktorja, ki ga klub iz Šaleške doline v zadnjem obdobju ni imel, opravljal Janez Gams.
Preberi več
16. 4. 2018

OSICE: Starejši dečki s Koroške z zmago in porazom

V nedeljo so pri rokometnih sosedih v Slovenj Gradcu gostovali starejši dečki Gorenja Velenja in se domov vrnili polovično uspešni. Mlajša selekcija B je zmagala z 31:23 in tako še naprej suvereno vodi v polfinalni skupini B, nekoliko manj uspešna pa je bila starejša selekcija A, ki je morala svojim vrstnikom, ki so s to generacijo lani postali državni prvaki, priznati premoč z 19:25.
Preberi več
16. 4. 2018

FOTO+VIDEO: Vse generacije so se tradicionalno zbrale v središču Velenja

Minulo soboto se je na Titovem trgu v Velenju odvil 8. Medgeneracijski festival. Dogodka so se udeležile vse selekcije RK Gorenje Velenje in pripomogle k prijetnemu druženju na sončen dan. Festival se je začel že v četrtek, velenjski rokometaši pa so se dogajanju pridružili v soboto.
Preberi več
15. 4. 2018

OSICE: Selekciji mlajših dečkov polovično uspešni na gostovanjih

Na sobotnih gostovanjih so bile mlade osice polovično uspešne. Na delu sta bili obe selekciji mlajših dečkov Gorenja Velenja. Starejša ekipa A je bila uspešna v Ormožu, medtem ko je mlajša zasedba B pri Herzu Šmartnem doživela prvi poraz v polfinalni skupini.
Preberi več
14. 4. 2018

OSICE: Kadeti po zmagi na Koroškem odprli vrata zaključnega turnirja

Kadetska ekipa, ki jo vodi Saša Mijatović, je v petek zabeležila pomembno zmago. Uspešna je bila na gostovanju v Slovenj Gradcu in se tako povzpela na prag uvrstitve na zaključni turnir najboljše četverice v Sloveniji.
Preberi več
11. 4. 2018

VIDEO: Roka hkrati pokazala hitrost in osredotočenost

Tradicionalna prireditev Športnik leta v Mestni občini Velenje zadnja leta vselej postreže z zanimivo rdečo nitjo, okoli katere se vrti celotno dogajanje na velikem odru velenjskega Doma kulture. Tokrat je ta zajela psihologijo v športu, v katero spada tudi primerna psihična priprava na tekmo.
Preberi več
10. 4. 2018

FOTO: Člani 22. najboljša športna ekipa leta v MO Velenje

V torek se je v velenjskem Domu kulture odvila tradicionalna prireditev Športnik leta, na kateri so bili razglašeni najboljši športniki, športnice in športne ekipe iz Mestne občine Velenje v letu 2017. V kategoriji slednjih je bilo za zmagovalce 22. v svoji zgodovini proglašeno člansko moštvo Rokometnega kluba Gorenje Velenje.
Preberi več
9. 4. 2018

OSICE: Mladinci suvereni proti tekmecem iz Krškega

V ponedeljek so nov sklop tekem mlajših selekcij Gorenja Velenja zaključili mladinci. Ti so v domači Rdeči dvorani s 37:25 odpravili Krško.
Preberi več
8. 4. 2018

OSICE: Mlajši dečki B tretjič uspešni v polfinalni skupini

Mlajši dečki B v polfinalni skupini D nadaljujejo niz nepremagljivosti. Na gostovanju na Ptuju so zabeležili tretjo zmago v tem delu državnega prvenstva (17:14). V nedeljo v Rdeči dvorani obe selekciji starejših dečkov gostita Celjane.
Preberi več
Trbovlje, FOTO: Rokometna zveza Slovenije, 7. 4. 2018

Slovenija z Medvedom in Potočnikom uspešna v Trbovljah

Slovenska moška članska reprezentanca je v Trbovljah odigrala prvo izmed dveh pripravljalnih tekem proti Belorusiji in slavila zmago s 35:29. Niko Medved je k uspehu prispeval tri gole, Gregor Potočnih dva, medtem ko je Matic Verdinek ostal izven kadra, ki ga je za tekmo določil selektor Veselin Vujović.
Preberi več
Osa pika