Show menu

Novice

27. 6. 2018

Gorenje Velenje močnejše za primorskega organizatorja igre

Članskemu moštvu RK Gorenje Velenje dodajajo še zadnje kamenčke v igralskem mozaiku za prihodnjo sezono. Del slednjega bo tudi Andraž Kete (188 cm, 1992), ki bo zapolnil prazno vrzel na mestu organizatorja igre. Primorec je s črno-rumenimi sklenil enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za dodatno sezono.
Preberi več
26. 6. 2018

Gorenje Velenje okrepil nekdanji mladinski svetovni podprvak

Člansko moštvo Gorenja Velenja je pred novo sezono dobilo prvega tujega novinca. Črno-rumene je okrepil 23-letni hrvaški rokometaš Vlado Matanović (181 cm, 1995). Desnokrilni igralec je s klubom iz Šaleške doline sklenil dvoletno pogodbo z možnostjo prekinitve po prvi sezoni.
Preberi več
24. 6. 2018

Kljub porazu proti Tuniziji Slovenija v četrtfinalu

V 2. kolu skupinskega dela sredozemskih iger v španski Tarragoni je Slovenije morala priznati premoč Tunizijcem, ki so bili boljši z 32:29. Matic Verdinek je bil s štirimi zadetki eden najboljših strelcev naše reprezentance, Aleks Kavčič je dodal dva.
Preberi več
23. 6. 2018

Nezgrešljiva Verdinek in Kavčič s Slovenijo do prve zmage

Slovenska moška reprezentanca je v soboto v španski Tarragoni z zmago začela nastope na 18. sredozemskih igrah. Na uvodni tekmi je Črnogorce odpravila z 41:28. Med izbranci Uroša Šerbca sta se izkazala tudi člana Gorenja Velenja Matic Verdinek in Aleks Kavčič, ki sta brez zgrešenega strela skupaj dosegla sedem golov.
Preberi več
22. 6. 2018

Ovniček v prihodnji sezoni v dresu Celjanov

Dosedanji član Gorenja Velenja Rok Ovniček bo v prihodnji sezoni nosil dres Celja Pivovarne Laško. Kluba sta se sporazumela o pogojih prestopa, saj 23-letni organizator igre klub iz Šaleške doline zapušča leto dni pred iztekom sklenjenega sodelovanja.
Preberi več
21. 6. 2018

Na črto prihaja Kavčič, ostaja tudi Tajnik

Dober mesec dni pred začetkom priprav na novo sezono je moštvo RK Gorenje Velenje močnejše za novo ime. Na šestmetrski črti bo barve črno-rumenih v prihodnje branil Miha Kavčič (193 cm, 1998). Mladinski reprezentant je s klubom iz Šaleške doline sklenil štiriletno sodelovanje.
Preberi več
20. 6. 2018

Začetek članske sezone z gostovanjem v Ormožu

V sredo je v Ljubljani v NLB Centru inovativnega podjetništva potekal žreb parov za novo sezono državnega prvenstva. Ples kroglic je odločil, da se bodo rokometaši Gorenja Velenja v uvodnem kolu Lige NLB podali na gostovanje v Ormož. Predviden termin obračuna je 8. september. Prva tekma v domači Rdeči dvorani "ose" predvidoma čaka teden dni za tem proti novomeški Krki.
Preberi več
20. 6. 2018

Kapetan, srečno in hvala za vse!

Od RK Gorenje Velenje poslavlja kapetan Niko Medved. 28-letni Velenjčan je v črno-rumenem dresu nastopal od malih nog, za člansko moštvo pa odigral zadnjih 11 sezon, v katerih je nastopil na 324 tekmah in zabil 964 golov.
Preberi več
19. 6. 2018

FOTO+VIDEO: Rokometaši opravili testiranja pred novo sezono

Predenj so se rokometaši Gorenja Velenja, ki bodo v prihodnji sezoni igrali za člansko ekipo, odpravili na zaslužen počitek, so se še zadnjič zbrali v velenjski Rdeči dvorani. V ponedeljek in torek so tam opravili posebna testiranja, ki so strokovnemu štabu, na čelu z novim trenerjem Zoranom Jovičićem, dala vpogled v trenutno telesno pripravljenost zbranih fantov.
Preberi več
18. 6. 2018

Gorenje Velenje v prihodnji sezoni v Pokalu EHF

Člansko moštvo RK Gorenje Velenje v prihodnji sezoni ne bo nastopalo v Ligi prvakov. Tako je na ponedeljkovem zasedanju v škotskem Glasgowu odločil Izvršni odbor evropske rokometne zveze (EHF).
Preberi več
Osa pika