Show menu

Novice

5. 10. 2017

V Švici prvič v VELUX EHF Ligi prvakov praznih rok

Po treh zaporednih zmagah so rokometaši Gorenja Velenja prvič v sezoni VELUX EHF Lige prvakov tekmo zaključili praznih rok. Na gostovanju v Švici so v 4. kolu skupine C klonili proti Kadetten Schaffhausen z 28:31.
Preberi več
4. 10. 2017

Črno-rumeni gostujejo pri švicarskih prvakih

Po sijajnem začetku sezone v VELUX EHF Ligi prvakov se bodo v četrtek rokometaši Gorenja Velenja v Švici podali na nov preizkus. Ob 20.15 jih v Schaffhausnu čaka obračun s švicarskimi prvaki, ekipo Kadetten. Tekmo bo v živo prenašal Šport TV 1.
Preberi več
4. 10. 2017

OSICE: Kadeti iz Slovenj Gradca z zanesljivo zmago

Kadeti so tudi na drugi tekmi nove sezone zabeležili zmago. Izbranci Tomaža Juršiča v Slovenj Gradcu s 35:17 ugnali ekipo Fužinarj. V četrtek bodo na igrišče stopili še starejši dečki, ki jih na ŠC Velenje čaka obračun z vrstniki iz Velike Nedelje oziroma Ormoža.
Preberi več
3. 10. 2017

Selektor Vujović na priprave povabil tri člane Gorenja Velenja

Dvajset dni pred reprezentančnim premorom je slovenski selektor Veselin Vujović objavil seznam rokometašev, ki jih je povabil na 1. ciklus priprav pred evropskim prvenstvom, ki ga bo januarja prihodnje leto gostila Hrvaška. Med 23 povabljenci so trije člani Gorenja Velenja - vratar Klemen Ferlin, Jan Grebenc in Niko Medved.
Preberi več
2. 10. 2017

VIDEO: Tretja tekma, tretja zmaga v VELUX EHF Ligi prvakov

Po dveh porazih na uvodu sezone rokometaši Gorenja Velenja igrajo vse bolje in bolje. Niz neporaženosti so v nedeljo podaljšali že na pet tekem, obenem pa je bil uspeh proti Skjernu (31:29) tretji na tretji tekmi VELUX EHF Lige prvakov. To je obenem tudi najboljši velenjskih začetek nastopov v zgodovini med evropsko klubsko elito.
Preberi več
1. 10. 2017

FOTO: Skalp Skjerna za skok na vrh skupine C!

Tri tekme, tri zmage. To je izkupiček fantastičnega uvoda rokometašev Gorenja Velenja v novo sezono VELUX EHF Lige prvakov. V 3. kolu skupine C so v domači dvorani na kolena spravili še danski Skjern, ki so ga ugnali z 31:29.
Preberi več
29. 9. 2017

V nedeljo v Velenju gostuje favorit skupine

Po dveh zmagah na uvodu nove sezone VELUX EHF Lige prvakov rokometaše Gorenja Velenja to nedeljo čaka nov preizkus. V domači Rdeči dvorani bodo ob 17. uri gostili moštvo danskega Skjerna.
Preberi več
29. 9. 2017

Osice: Kadeti sezono začeli z zmago nad sosedi s Koroške

Tudi kadetska ekipa Gorenja Velenja je uspešno začela novo sezono. Na uvodnem obračunu je v četrtek na ŠC Velenje goste iz Slovenj Gradca odpravila z 28:27.
Preberi več
28. 9. 2017

Zabaven intervju Ose Pike: Rok Golčar

Maskota RK Gorenje Velenje Osa Pika v vsaki številki revije 9ka pred mikrofon na zabaven intervju povabi enega izmed svojih rokometašev. V zadnji je bil njen gost Rok Golčar.
Preberi več
26. 9. 2017

OSICE: Izjemen uvod mladincev ob povratku med elito

Mladinska ekipa Gorenja Velenja je z odliko odpravila s prvim preizkusom med slovensko prvoligaško druščino, v katero se je vrnila po treh letih. Na prvi tekmi so izbranci Klemna Luzarja kar s 15 goli razlike odpravili Koprčane. Semafor se je zaustavil pri rezultatu 42:27.
Preberi več
Osa pika