Show menu

Novice

18. 3. 2017

Medved in Plaskan najboljša v Ligi SEHA Gazprom v marcu!

Liga SEHA Gazprom je po koncu rednega dela razglasila najboljše posameznike v mesecu marcu. Med osmimi izbranci ima Gorenje Velenje kar dva člana. Kapetan os Niko Medved je bil izbran za najboljše levo krilo, Borut Plaskan pa za najboljšega trenerja!
Preberi več
17. 3. 2017

Uvod v Ligo NLB proti evropski Riko Ribnici z reprezentantoma

Ta vikend bo najboljših šest moštev vstopilo v boje za naslov državnega prvaka. Medtem ko se bo četverica merila že v soboto, rokometaše Gorenja Velenja in Rika Ribnice medsebojni obračun čaka dan kasneje, v nedeljo ob 19. uri.
Preberi več
16. 3. 2017

V torek bodo ose dobile polfinalnega tekmeca v Pokalu Slovenije

Organizacijo finalnega turnirja Pokala Slovenije je Rokometna zveza Slovenije v tej sezoni zaupala mariborskemu Braniku. Četverica najboljših ekip se bo merila 15. in 16. aprila. Dober mesec pred bojem za lovoriko bodo znani tudi polfinalni pari. Žreb z novinarsko konferenco bo na sporedu v torek, 21. marca, ob 12. uri v prostorih mestne hiše v Mariboru.
Preberi več
15. 3. 2017

VIDEO: Trenerji predstavili želje in cilje pred začetkom Lige NLB za prvaka

Do začetka odločilnih bojev za naslov državnega prvaka nas ločijo le še trije dnevi. Izjema so rokometaši Gorenja Velenja in Rika Ribnice, ki se bodo na uvodni preizkus Lige NLB za prvaka podali dan kasneje, v nedeljo ob 19. uri.
Preberi več
14. 3. 2017

OSICE: Mladinci navdušili z novo suvereno zmago

Mladinci Gorenja Velenja nadaljujejo s suverenimi predstavami v državnem prvenstvu. V 3. kolu Lige za prvaka 2. DRL so v Škofljici slavili zmago z 41:21.
Preberi več
13. 3. 2017

Pet osic na pregledni reprezentančni trening letnika 2002 in mlajših

V torek, 14. marca, bo v športni dvorani Šolskega centra Velenje potekal pregledni trening skupin Center 1 in Vzhod v kategoriji fantov, rojenih leta 2002 in mlajših. Glavni trener Marjan Potokar, ki bdi nad to slovensko generacijo nadobudnih rokometašev, je na trening povabil tudi peterico iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje.
Preberi več
12. 3. 2017

OSICE: Kadeti odločno vztrajajo na vrhu polfinalne skupine

Sobotne nastope mladih osic v Rdeči dvorani lahko ocenimo s čisto desetko. Obe selekciji starejših dečkov in kadeti Gorenja Velenja so namreč dosegli nove zmage v državnem prvenstvu. Slednji že svojo šesto v polfinalni skupini, s katero so se še dodatno utrdili na vrhu lestvice.
Preberi več
11. 3. 2017

"Šesto mesto je realno, a lahko bi dosegli kakšno zmago več!"

V preteklem tednu so rokometaši Gorenja Velenja zaključili z nastopi v mednarodnih tekmovanjih, v preostanku sezone pa jih tako čakajo le še preizkusi v obeh domačih tekmovanjih. Že prihodnji konec tedna, v nedeljo, 19. marca, se za Velenjčane začenjajo prvi boji za naslov državnega prvaka.
Preberi več
9. 3. 2017

VIDEO: Z odličnim prvim polčasom ose do 6. mesta

Gorenje Velenje bo svojo krstno sezono v Ligi SEHA Gazprom zaključilo na 6. mestu. Na zadnji tekmi so izbranci Boruta Plaskana suvereno opravili z bosanskimi prvaki. Izvidjač je na koncu moral priznati premoč z 32:36.
Preberi več
8. 3. 2017

Znani vsi termini tekem Lige NLB za prvaka

Po koncu nastopov v Ligi SEHA Gazprom, v kateri so rokometaši Gorenja Velenja zasedli končno 6. mesto, se bodo ti sedaj lahko povsem osredotočili na bojeza domači lovoriki. Prihodnji konec tedna tako začenjajo z nastopi v Ligi NLB za prvaka, sredi aprila pa jih čaka še finalni turnir pokalnega tekmovanja.
Preberi več
Osa pika