Show menu

Novice

29. 5. 2017

Ferlin, Cehte in Grebenc na reprezentančnem seznamu

Na ponedeljkovi novinarski konferenci je selektor slovenske moške članske reprezentance obelodanil spisek rokometašev, na katere računa v tretjem kvalifikacijskem ciklusu za evropsko prvenstvo, ki ga bo leta 2018 gostila Hrvaška. Na seznamu sta znova Nejc Cehte in vratar Klemen Ferlin ter Jan Grebenc, ki bo v dresu Gorenja Velenja nastopal v prihodnji sezoni.
Preberi več
28. 5. 2017

S suvereno predstavo preko Koprčanov do 2. mesta v Ligi NLB

Po bolečem porazu v Škofji Loki in izgubljeni bitki za državni naslov je rokometašem Gorenja Velenja preostala bitka za končno drugo mesto in uvrstitev v Ligo SEHA v prihodnji sezoni. Ose so v predzadnjem kolu v Rdeči dvorani prikazale izjemno suvereno predstavo in goste iz Kopra odpravile kar s 34:24.
Preberi več
27. 5. 2017

FOTO+VIDEO: Sobotno dopoldne rokometaši preživeli na Titovem trgu

Minulo soboto se je na Titovem trgu v Velenju odvil 7. mednarodni medgeneracijski festival. Dogodka so se udeležile vse selekcije RK Gorenje Velenje in pripomogle k prijetnemu druženju na sončen dan.
Preberi več
26. 5. 2017

Zadnja domača tekma za velenjske rokometaše

Po zmagi Celjanov v Novem mestu so v četrtek rokometaši Gorenja Velenja izgubili vse možnosti za osvojitev državnega prvenstva. A sezone zanje še ni konec, do tam jih v boju za končno drugo mesto čakata še dve (pomembni) tekmi. Prvi obračun bo na sporedu že to nedeljo, ko bo v Rdeči dvorani ob 19. uri gostoval Koper 2013.
Preberi več
25. 5. 2017

S hrvaškim levičarjem zaokrožen igralski mozaik

Ekipa Gorenja Velenja je dobila zadnjo predvideno okrepitev za novo sezono. Poleti se bo moštvu iz Šaleške doline pridružil 27-letni hrvaški desni zunanji rokometaš Robert Markotić, ki je s klubom sklenil enoletno sodelovanje z možnostjo podaljšanja še za dodatno leto.
Preberi več
25. 5. 2017

OSICE: Starejši dečki B po porazu v boje za 9. mesto

Starejši dečki B so zaključili z nastopi v polfinalni skupini. Po porazu proti Slovenj Gradcu 2011 so osvojili peto mesto, v juniju pa jih tako čaka borba za končno 9. mesto v državnem prvenstvu.
Preberi več
24. 5. 2017

VIDEO: Pot kadetov do bronaste medalje

Pretekli vikend je kadetska ekipa Gorenja Velenja poskrbela za lep uspeh. V domači Rdeči dvorani je osvojila bronasto medaljo in s tem dopolnila uspeh mlajših dečkov A, ki so se prav tako dokopali do tretjega mesta. Na odločilni tekmi so izbranci Ivana Simonovića ugnali vrstnike iz Izole, ki so morali priznati premoč z 28:24.
Preberi več
24. 5. 2017

V soboto se vidimo na Titovem trgu

Mestna občina Velenje ta konec tega tedna pripravlja že 7. mednarodni medgeneracijski festival, ki letos poteka pod sloganom »Modrosti narave za vse generacije«. Eden izmed soorganizatorjev festivala je tudi RK Gorenje Velenje.
Preberi več
23. 5. 2017

OSICE: Starejši dečki A sezono zaključili z visoko zmago

Starejši dečki A se od sezone državnega prvenstva poslavljajo z visoko zmago proti Mariboru Braniku (37:20). Z novim uspehom so tekmovanje v polfinalni skupini D zaključili brez oddane točke in osvojili končno 17. mesto. V sredo zadnja tekma sezone čaka še starejše dečke B.
Preberi več
22. 5. 2017

V Velenje prihaja nekdanji mladinski svetovni prvak

Po slovenskem reprezentantu Janu Grebencu je Gorenje Velenje dobilo novo igralsko okrepitev za prihodnjo sezono. Velenjsko moštvo je okrepil 31-letni Črnogorec Žarko Pejović, ki je z rokometnim klubom iz Šaleške doline sklenil enoletno sodelovanje z možnostjo podaljšanja še za dodatno sezono.
Preberi več
Osa pika