Show menu

Novice

26. 3. 2017

OSICE: Popolna sobota v Rdeči dvorani

V soboto so mlajše selekcije Gorenja Velenja uspešno zaključile nov sklop tekem in na treh tekmah v rdeči dvorani dosegle ravno toliko zmag. Mlajši dečki so odpravili Sevnico in Rudar iz Trbovelj. Od vrstnikov iz Zasavja so bili nato boljši še kadeti.
Preberi več
25. 3. 2017

FOTO: Zmaga v Novem mestu posvečena nesrečnemu Levcu

Moštvo Gorenja Velenja je uspešno opravilo tudi drugi preizkus v Ligi NLB za prvaka. Na gostovanju v novomeški dvorani Marof je domačo zasedbo Krke ugnalo s 35:23. Zmaga je terjala visok davek, saj se je na obračunu huje poškodoval Vid Levc.
Preberi več
25. 3. 2017

OSICE: Mladinci nadaljujejo zmagovit pohod

S četrtkovo zmago starejših dečkov B so mlajše selekcije Gorenja Velenja zakorakale v nov sklop tekem v tem tednu. V petek ga bodo z gostovanjem v Zasavju nadaljevali mladinci, v soboto pa bodo na igrišče stopile še tri selekcije osic.
Preberi več
24. 3. 2017

V soboto velenjske ose gostujejo v dolenjski prestolnici

V soboto v novomeški športni dvorani Marof rokometaše Gorenja Velenja čaka druga tekma Lige NLB za prvaka. Ob 17.30 se bodo pomerili s tamkajšnjo Krko, ki je velik uspeh dosegla že s prebojem med najboljšo šesterico.
Preberi več
23. 3. 2017

OSICE: Starejši dečki B do četrte zmage v polfinalni skupini

S četrtkovo zmago starejših dečkov B so mlajše selekcije Gorenja Velenja zakorakale v nov sklop tekem v tem tednu.
Preberi več
21. 3. 2017

Osice: Mladinci znova suvereni

Mladinska selekcija Gorenja Velenja nadaljuje svoj niz in si kolo za kolom utira pot med prvoligaše. V ponedeljek so izbranci Klemna Luzarja dosegli četrto zmago v skupini za prvaka, potem ko so zasedbo Dublja-Radovljice odpravili z 38:21. Kot edina neporažena zasedba imajo pred zasledovalci tri točke prednosti.
Preberi več
21. 3. 2017

V polfinalu pokalnega tekmovanja proti velikim rivalom iz Celja

V mariborski Mestni hiši je v torek potekal žreb pred finalnim turnirjem Pokala Slovenije, ki ga bo štajerska prestolnica gostila 15. in 16. aprila. Žreb je določil, da se bodo rokometaši Gorenja Velenja že v polfinalu srečali z velikim tekmecem zadnjih sezon, Celjem Pivovarno Laško.
Preberi več
20. 3. 2017

VIDEO: Izjemna poteza velenjskega kapetana proti Riku Ribnici

Zasedba Gorenja Velenja je uspešno začela svoje nastope v Ligi NLB za prvaka. Na prvem obračunu v državnem prvenstvu je v nedeljo z 29:25 odpravila Riko Ribnico. Kapetan Niko Medved je k uspehu iz dveh strelov prispeval prav toliko zadetkov. Drugega je dosegel na posebej atraktiven način, potem ko je pod prekrškom zatresel mrežo in ob tem izsilil še dvominutno izključitev tekmeca.
Preberi več
19. 3. 2017

FOTO: Člani uspešno zakorakali v borbe za državnega prvaka

Z zmago Gorenja Velenja se je v nedeljo zaključilo 1. kolo Lige NLB za prvaka. Rokometaši iz Šaleške doline na domačem igrišču niso dopustili presenečenja moštvu Rika Ribnice in slavili zmago z 29:25.
Preberi več
19. 3. 2017

OSICE: Tajnik vodil kadete do druge zmage nad Mariborčani

Kadeti Gorenja Velenja so dosegli novo zmago v polfinalni skupini B, kjer še naprej trdno ostajajo na prvem mestu. Kljub veliki borbi so v petek praznih rok ostali starejši dečki B, ki so klonili proti podprvakom v tej generaciji.
Preberi več
Osa pika