Show menu

Novice

20. 9. 2018

VIDEO: Zmaga proti Superpokalnim prvakom s +8

Velenjčani se bodo na 3. tekmi Lige NLB to soboto v gosteh pomerili z Dobovo. Medtem ko fantje pridno trenirajo pa si vi lahko ogledate nekaj najlepših akcij nedeljske zmage s +8 proti aktualnim Superpokalnim prvakom, rokometašem Krke.
Preberi več
19. 9. 2018

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje spoštujemo zgodovino in tradicijo

Predanost, požrtvovalnost in delavnost so vrednote na katerih RK Gorenje Velenje temelji že ves čas svojega obstoja. To so tudi vrednote, ki kažejo pot v prihodnost. Zato smo se ob bližajoči se 60-letnici kluba odločili, da se poklonimo bivšim igralcem in delavcem kluba, ki so v naši zgodovini pustili največji, ZLATI pečat!
Preberi več
17. 9. 2018

OSICE: Za mladimi velenjskimi rokometaši prvi tekmovalni vikend

V soboto so prve tekme nove sezone odigrale tudi naše mlajše selekcije. Na parketu Rdeče dvorane so se mlajši ter starejši dečki B ter kadeti pomerili s sovrstniki iz sosednjega Slovenj Gradca.
Preberi več
16. 9. 2018

Ose doma do prvih dveh točk v domačem prvenstvu

Varovanci velenjskega trenerja Zorana Jovičića so v nedeljo odigrali drugo tekmo državnega prvenstva in z odlično igro v drugem polčasu s +8 premagali aktualne Superpokalne prvake, rokometaše Krke.
Preberi več
15. 9. 2018

Sobotno dopoldne na Titovem trgu

V soboto je v centru Velenja, na Titovem trgu, potekala prireditev Velenje se predstavi. Že tradicionalno v mesecu septembru velenjska občina organizira dogodek, na katerem se predstavijo športna društva, kulturne ustanove in izobraževalne institucije.
Preberi več
14. 9. 2018

V goste prihaja ekipa Krke

Rokometaše Gorenja Velenja v nedeljo čaka nov obračun v domači Ligi NLB. Velenjčani so po napeti končnici tekme prvega kroga premoč morali priznati rokometašem Jeruzalem Ormoža, sedaj pa jih na domačem terenu čaka nov težek preizkus. V Rdečo dvorano prihaja ekipa aktualnih Superpokalni prvakov, ekipa Krke.
Preberi več
13. 9. 2018

Rokometaši Jeruzalem Ormoža po napeti končnici do dveh točk

Velenjski rokometaši so v sredo odigrali prvo tekmo domače Lige NLB. V domači dvorani je bila ob glasni podpori domačih navijačev na koncu z 22:20 boljša ekipa Jeruzalem Ormoža.
Preberi več
11. 9. 2018

Ormožani prvi nasprotnik Velenjčanov v Ligi NLB

Po dveh letih igranja zgolj v končnici domače Lige NLB, se bodo rokometaši iz Velenja letos za državni naslov borili vse od prvega kroga. Prvi preizkus na domači sceni Velenjčane čaka to sredo, ko se odpravljajo na težko gostovanje v Ormož.
Preberi več
8. 9. 2018

Ob izjemni podpori domačih navijačev do napredovanja v drugi krog kvalifikacij Pokala EHF

Velenjski rokometaši so v soboto na povratni kvalifikacijski tekmi prvega kroga pokala EHF na domačem terenu z 28:22 premagali švedski Alingsas. Razlika šestih zadetkov Velenjčane pelje v drugi krog kvalifikacijskega dela tekmovanja, v katerem se bodo v oktobru pomerili s poljsko zasedbo Gwardia Opole.
Preberi več
8. 9. 2018

Nagradna igra "#simplyfans by Gorenje"

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje smo v sezoni 2018/2019, v sodelovanju z družbo Gorenje, za svoje navijače pripravili zanimivo nagradno igro.
Preberi več
Osa pika