Show menu

Novice

25. 11. 2016

Še dodatno oslabljeni Velenjčani na povratno tekmo v Berlin

V soboto rokometaše Gorenja Velenja v Berlinu čaka povratna tekma 3. kroga kvalifikacij za nastop v skupinskem delu Pokala EHF. Obračun z moštvom Füchseja se bo začel ob 19.30.
Preberi več
24. 11. 2016

Nova poškodba, na prisilni počitek mora tudi Toskić

Poškodbam v moštvu Rokometnega kluba Gorenje Velenje ni in ni videti konca. Že tako zdesetkana ekipa je po sredini prvi tekmi kvalifikacij za Pokal EHF proti nemškemu Füchseju ostala še brez Alema Toskića.
Preberi več
24. 11. 2016

VIDEO: Najlepši goli Gorenja Velenja proti Füchseju

Na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za mesto v skupinskem delu Pokala EHF so se zmage z 29:24 veselili rokometaši Füchseja. Kljub okrnjeni zasedbi so tudi Velenjčani prikazali kar nekaj lepih potez.
Preberi več
23. 11. 2016

FOTO: Velenjčani v Berlin z zaostankom petih golov

Kvalifikacije za nastop v Pokalu EHF se za zdesetkano zasedbo Gorenja Velenja niso začele uspešno. Na prvi tekmi 3. kroga, ki je zadnja stopnica pred skupinskim delom, je bila nemška zasedba Füchse boljša z 29:24. Povratna tekma bo na sporedu v soboto, ob 19.30 v Berlinu.
Preberi več
23. 11. 2016

Objavi svojo navijaško fotografijo in si prisluži dres Gorenja Velenja

Navijači so pomemben del rokometne igre. Z njimi ob boku je rokometašem na igrišču vse lažje. V tej sezoni je znova zaživel projekt be8player (slo. bodi osmi navijač), ki povezuje vse rokometne navdušence širom Evrope. V sodelovanju z RK Gorenje Velenje ta pripravlja poseben natečaj, v katerem si lahko prislužite dres svojega kluba ali celo pot na finalni turnir Lige SEHA Gazprom.
Preberi več
23. 11. 2016

Zabaven intervju by Osa Pika: Mitja Nosan

Rokometaše Gorenja Velenja ob 19. uri čaka obračun s svetovnimi klubskimi prvaki. Z moštvom Füchseja iz Berlina se bodo borili v 3. krogo Pokala EHF. Eden izmed adutov domačega trenerja Boruta Plaskana bo tudi Mitja Nosan, ki ga je v oktobrski številki klubske revije 9ka pred mikrofon povabila osa Pika.
Preberi več
22. 11. 2016

Za mesto v Pokalu EHF proti svetovnim klubskim prvakom

Velenjske ose lovijo zadnji vlak za nastop v evropskih tekmovanjih v tej sezoni. Žreb na sedežu evropske rokometne zveze jim, žal, kot že tolikokrat v zadnjem času, ni bil naklonjen. Potem ko so v minili sezoni v 3. krogu kvalifikacij, ki je zadnja stopnička pred skupinskim delom Pokala EHF, dobili danske tekmece (Tvis Holstebro), so tokratni še za odtenek bolj zahtevni. V Velenju to sredo ob 19. uri gostuje nemška zasedba Füchse iz Berlina. Povratna tekma v nemški prestolnici sledi v soboto ob 19.30.
Preberi več
21. 11. 2016

OSICE: Štirje rokometaši Gorenja na pregledni trening reprezentance U2000

V Leskovcu pri Krškem se bo zbrala druga skupina kandidatov za nastop v reprezentanci fantov, rojenih leta 2000, in mlajših. Člani klubov iz zahodnega dela Slovenije so pregledni trening opravili minuli ponedeljek, tiste iz vzhodnega dela pa slednji čaka ta torek.
Preberi več
21. 11. 2016

Gorenjeva smola ne pozna meja!

Moštvo Gorenja Velenja ta teden čakata kvalifikacijski tekmi za nastop v skupinskem delu Pokalu EHF. Tekmec v 3. krogu predtekmovanja bo nemško moštvo Füchse iz Berlina, ki bo v Rdeči dvorani gostovalo to sredo ob 19. uri, medtem ko bo povratni dvoboj v nemški prestolnici na sporedu tri dni za tem, v soboto, 26. novembra ob 19.30. Pred obračunoma trenerju Borutu Plaskanu še naprej nemiren spanec povzročajo velike težave njegovih izbrancev s poškodbami.
Preberi več
Osa pika