Show menu

Novice

7. 2. 2017

Gorenje Velenje v Našicah v boj za 6. mesto

Tri dni po odlični predstavi proti skopskemu Vardarju rokometaše Gorenja Velenja čaka nov preizkus v Ligi SEHA Gazprom. V sredo bodo ob 20. uri gostovali v hrvaških Našicah, kjer se bodo pomerili z ekipo domačega Nexeja. Vsi ljubitelji rokometa boste lahko tekmo v živo spremljali na Šport TV 3.
Preberi več
7. 2. 2017

OSICE: Mladinci z zmago začeli boje za napredovanje

Mladinska selekcija Gorenja Velenja je uspešno začela nastope za prvaka 2. DRL. Na prvi tekmi je goste iz Izole odpravila s 34:21. V torek bodo z nastopi v polfinalni skupini nadaljevali kadeti, v četrtek in petek pa se bosta na igrišče podali še zasedbi mlajših dečkov A in starejših dečkov B.
Preberi več
6. 2. 2017

FOTO+VIDEO: Gorenje do zadnjih minut pretilo slovitemu Vardarju

Rokometaši Gorenja Velenja so uradne tekme v letu 2017 začeli s porazom, a proti slovitemu Vardarju še zdaleč niso razočarali. Tekmecem, ki so si s tem uspehom dokončno zagotovili prvo mesto po rednem delu Lige SEHA Gazprom, so pretili do zadnjih minut, nato pa priznali premoč z 29:31.
Preberi več
6. 2. 2017

Finalni turnir Pokala Slovenije bo v Mariboru

Po sezoni premora bodo rokometaši Gorenja Velenja znova nastopili na finalnem turnirju Pokala Slovenije. Z Rokometne zveze Slovenije so sporočili, da bo ta 15. in 16. aprila potekal v Mariboru.
Preberi več
6. 2. 2017

OSICE: Kadeti na krilih Drobeža in Tajnika do zmage v Celju

Kadeti Gorenja Velenja nadaljujejo z uspešnimi nastopi v polfinalni skupini državnega prvenstva. Tretjo zmago na prav toliko tekmah so izbranci Ivana Simonovića dosegli na gostovanju v Celju, kjer so slavili zmago s 35:31. Jernej Drobež je k uspehu prispeval 13 zadetkov, Domen Tajnik pa osem.
Preberi več
6. 2. 2017

Osice na turnirju na Hrvaškem osvojile deveto mesto

Mlajši kadeti Gorenja Velenja so minuli konec tedna nastopali na 11. mednarodnem turnirju v Virovitici. Na koncu so osice osvojile 9. mesto. Na zadnji tekmi so zanesljivo (24:15) odpravile moštvo Zameta iz Trogira.
Preberi več
6. 2. 2017

Po izjemni predstavi Gorenje ostalo brez točk

Na prvi uradni tekmi v letu 2017 so rokometaši Gorenja Velenja zabeležili deveti poraz v Ligi SEHA Gazprom. Vardar iz Skopja je kljub svojemu ugledu za zmago trepetal vse do zadnjih minut, nato pa zmagal z 31:29 in si zagotovil prvo mesto po rednem delu tekmovanja.
Preberi več
4. 2. 2017

Mlajši kadeti na turnirju na Hrvaškem za končno 9. mesto

V hrvaški Virovitici od petka poteka 11. mednarodni turnir za mlajše kadete. Ekipa Gorenja Velenja se bo v nedeljo ob 14. uri podala v boj za končno 9. mesto.
Preberi več
3. 2. 2017

V nedeljo v Velenju gostujejo podprvaki Lige SEHA Gazprom

Po reprezentančni mrzlici se rokometno dogajanje seli nazaj v klubska okolja. Nadaljuje se tudi Liga SEHA Gazprom, ki v Velenje prinaša premierno uradno tekmo v letu 2017. Prva februarska nedelja bo v Rdeči dvorani rezervirana za obračun z makedonskim prvakom, moštvom Vardarjem iz Skopja. Obračun se bo začel ob 20.30, z vklopom od 21. ure dalje pa ga bo moč v živo spremljati tudi na Šport TV 2.
Preberi več
3. 2. 2017

Mlajši kadeti ta konec tedna na mednarodni turnir na Hrvaškem

Hrvaška Virovitica ta konec tedna gosti mednarodni turnir za mlajše kadete. V konkurenci ekip iz Hrvaške, Srbije, Avstrije, Madžarske, Bosne in Hercegovine kot tudi Slovenije se bodo predstavili tudi mladi rokometaši Gorenja Velenja.
Preberi več
Osa pika