Show menu

Novice

7. 10. 2019

V sredo na derbi v Celje

Velenjčani so v nedeljo v Srbiji zabeležili prvo evropsko zmago v letošnji sezoni, in sicer so v Pokalu EHF premagali ekipo Metaloplastike z 32:24 in si tako priigrali lepo razliko pred povratnim srečanjem v Rdeči dvorani. Časa za počitek ne bo, nov preizkus čaka ose že v sredo, ko se varovanci Zorana Jovičića odpravljajo na vroče gostovanje v Celje.
Preberi več
6. 10. 2019

Ose z lepo prednostjo iz Srbije

Velenjski rokometaši so v nedeljo pričeli s tekmami v evropskem tekmovanju. V Srbiji so odigrali prvo tekmo drugega kroga kvalifikacij Pokala EHF in si priigrali lepo prednost pred povratnim izhodiščem. Ekipo Metaloplastike so premagali z 32:24.
Preberi več
4. 10. 2019

V nedeljo se za Velenjčane začenja evropska sezona

Rokometaši Gorenja Velenja v nedeljo pričenjajo z evropskimi tekmami. V Pokalu EHF se bodo v 2. krogu kvalifikacij pomerili s srbsko Metaloplastiko. Prvi obračun čaka ose v Srbiji, teden dni kasneje pa v domači Rdeči dvorani.
Preberi več
2. 10. 2019

Zmaga proti Kopru v domači Rdeči dvorani

Velenjčani so po dolgem času zopet odigrali tekmo v domači Rdeči dvorani in prišli do novih dveh točk v domači Ligi NLB. Boljši so bili od ekipe Kopra s 37:32.
Preberi več
30. 9. 2019

Pomembna tekma pred velenjskimi osami

Rokometaši Gorenja Velenja bodo v sredo odigrali tekmo 5. kroga Lige NLB v domači Rdeči dvorani. Velenjčani bodo morali za novi dve točki domačega prvenstva in pomembno zmago premagati ekipo Kopra.
Preberi več
30. 9. 2019

OSICE: Popoln izkupiček naših mlajših selekcij

Tudi minulo soboto in nedeljo so bile mlajše selekcije Gorenja Velenja uspešne. Vse selekcije so bile boljše na domačem terenu in so zaenkrat še brez poraza v letošnji sezoni.
Preberi več
28. 9. 2019

Za gol prekratki v Ribnici

Ose so se v soboto odpravile na vroče gostovanje v Ribnico. Ribničani, ki so letos še brez poraza so bili tudi tokrat boljši tekmec. Zmaga z 28:27 je ostala doma.
Preberi več
27. 9. 2019

V Ribnico po novi dve točki

V soboto čaka rokometaše Gorenja Velenja novo zahtevno gostovanje. Varovanci Zorana Jovičića tokrat gostujejo pri rokometaših Rika Ribnice.
Preberi več
22. 9. 2019

OSICE: Za mladimi velenjskimi rokometaši uspešen tekmovalni vikend

V soboto in nedeljo so tekme odigrale tudi naše mlajše selekcije. V soboto sta se v gosteh z ekipo RK Jeruzalem Ormož pomerili ekipi starejših dečkov A in B. Mladinci so v nedeljo gostovali v Slovenj Gradcu. Vse ekipe so domov prinesle zanesljivo zmago.
Preberi več
21. 9. 2019

Mariborčani boljši na domačem terenu

Velenjčani so v tretjem krogu domače lige NLB gostovali pri ekipi Maribor Branika. Zmage so se veselili domačini z rezultatom 25:22.
Preberi več
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me