Show menu

Novice

8. 2. 2019

Velenjčani na zahtevno gostovanje v Maribor

Rokometaš Gorenja Velenja se to soboto odpravljajo na težko gostovanje. V državnem prvenstvu se bodo v gosteh pomerili z najbližjim zasledovalcem, ekipo Maribor Branika.
Preberi več
7. 2. 2019

VIDEO: Izbrane akcije sobotnega derbija

V soboto so bili na derbiju na koncu boljši Celjani. Smo pa na parketu Rdeče dvorane videli kar nekaj izredno lepih akcij. V posnetku si oglejte nekaj najlepših sobotnih akcij, katerih glavni akterji so velenjske ose.
Preberi več
3. 2. 2019

OSICE: Starejši dečki A do odličnega 2. mesta v Virovitici

Starejši dečki A so se minuli vikend mudili na močnem mednarodnem turnirju v Virovitici. Fantje letnika 2004 so na koncu osvojili odlično 2. mesto.
Preberi več
3. 2. 2019

Pestro dogajanje ob 60-letnici kluba

V petek ter soboto, 1. in 2. februarja, je Rokometni klub Gorenje Velenje z dvodnevnim programom obeležil 60 let obstoja kluba. Vrhunec pestrega dogajanja v velenjski Rdeči dvorani sta bili tekmi legend ter velenjsko-celjski derbi.
Preberi več
2. 2. 2019

Borba velenjskih os do zadnje minute

V Rdeči dvorani je bil v soboto čas za velenjsko-celjski derbi. Na izjemno napeti in izenačeni tekmi so po boljši igri v drugem delu na koncu s 30:26 slavili Celjani.
Preberi več
1. 2. 2019

Večni derbi v velenjski Rdeči dvorani

Rokometaši Gorenja Velenja se bodo v soboto v domači Rdeči dvorani pomerili z ekipo Celja Pivovarne Laško. Večni štajerski derbi bo na sporedu ob 20.15.
Preberi več
1. 2. 2019

OSICE: Starejši dečki B do druge zmage v nadaljevanju sezone

Starejši dečki B so v četrtek odigrali drugo tekmo četrtfinalne skupine državnega prvenstva. Doma so z 28:23 premagali rokometaše Krke.
Preberi več
31. 1. 2019

Sproščeno druženje z novinarji ob 60-letnici

Rokometni klub Gorenje Velenje je ob praznovanju 60-letnice in pred dvodnevnim dogodkom v velenjski Rdeči dvorani organiziral sproščeno druženje z novinarji.
Preberi več
31. 1. 2019

V četrtfinalu Pokala Slovenije s Koprčani

Rokometaši iz Velenja so dobili nasprotnika četrtfinalne tekme Pokala Slovenije. Marca se bodo doma pomerili z rokometaši Kopra.
Preberi več
Osa pika