Show menu

Novice

16. 2. 2020

Nantes premočan nasprotnik za ose

Velenjski rokometaši so v nedeljo odigrali prvo domačo tekmo skupinskega dela Pokala EHF proti francoskim Nantesom. Kljub dobri igri v drugem polčasu, so bili Francozi premočan nasprotnik za Velenjčane, ki so tekmo na koncu izgubili s 35:28.
Preberi več
14. 2. 2020

V nedeljo se obeta evropski spektakel v Rdeči dvorani

Rokometaše Gorenja Velenja po visoki zmagi nad Ormožem v Ligi NLB čaka nova tekma skupinskega dela Pokala EHF. Tokrat bodo v domači Rdeči dvorani gostili francoski Nantes, kjer igrata tudi dve bivši osi – Rok Ovniček ter Senjamin Burić.
Preberi več
13. 2. 2020

Iz Ormoža z visoko zmago

V športni dvorani Hardek v Ormožu so Velenjčani odigrali novo tekmo državnega prvenstva, in sicer je bil tokrat nasprotnik RK Jeruzalem Ormož. V gosteh so bili boljši rokometaši velenjskega Gorenja s 34:24.
Preberi več
12. 2. 2020

Posebno vabilo na tekmo Gorenje Velenje : HBC Nantes !

V “osje gnezdo” se v nedeljo s francosko ekipo HBC Nantes vračata dve bivši osi - Rok Ovniček ter Senjamin Burić. Fantje so pripravili posebno vabilo za ogled tekme! Prav tako pa lahko sodelujete v nagradni igri na Facebooku ali Instagramu, kjer lahko zadanete dve karti za ogled nedeljskega spektakla. Lepo vabljeni v Rdečo dvorano!
Preberi več
11. 2. 2020

V četrtek po novi dve točki v dvorano Hardek

Rokometaši Gorenja Velenja so v nedeljo odigrali prvo tekmo skupinskega dela Pokala EHF proti Magdeburgu, kjer so se tekmecem dobro upirali, a na koncu je bila razlika v kvaliteti vseeno prevelika, da bi lahko enakovredno parirali Nemcem. Sedaj jih čaka nov težak obračun v domači ligi, ko se bodo v gosteh pomerili z rokometaši Jeruzalem Ormoža.
Preberi več
10. 2. 2020

Osice začele z drugim delom prvenstva

Velenjske osice nadaljujejo z nastopi v državnem prvenstvu. Kadeti so se v soboto v četrtfinalni skupini D pomerili z vrstniki iz Kopra in zanesljivo zmagali z 38:28. V nedeljo so bili v mariborski dvorani Tabor uspešni Starejši dečki A, ki so Mariborčane premagali z 32:21. Mladinska ekipa pa je tokrat v 13. krogu prve mladinske lige nesrečno izgubila v zadnjih sekundah tekme proti Ormožanom - 22:23.
Preberi več
9. 2. 2020

Ose z dobrimi vtisi iz Magdeburga

Velenjski rokometaši so v nedeljo odigrali prvo tekmo skupinskega dela Pokala EHF proti nemškim Magdeburgom. Ose so prikazale lepo igro in v drugem polčasu celo povedle za zadetek. Tekmo so na koncu zanesljivo dobili domačini, končni rezultat je bil 32:26.
Preberi več
7. 2. 2020

Pred osami evropski preizkus proti Magdeburgu

Rokometaše Gorenja Velenja po treh odigranih krogih v drugem delu državnega prvenstva sedaj čaka nov evropski preizkus. V skupinskem delu Pokala EHF se bodo namreč v gosteh pomerili z nemškim velikanom SC Magdeburgom.
Preberi več
5. 2. 2020

Velika točka ostala doma

Rokometaši Gorenja Velenja so se v sredo v domači Rdeči dvorani pomerili na večnem derbiju s Celjani. Na 120. medsebojnem obračunu sta se ekipi razšli brez zmagovalca. Končni izid je bil 23:23.
Preberi več
3. 2. 2020

Čas je za večni derbi v Rdeči dvorani

Velenjčani so v nedeljo proti Kopru zabeležili še 10. zaporedno zmago v domačem prvenstvu. Časa za počitek ne bo, nov preizkus čaka ose že to sredo, ko se bodo varovanci Zorana Jovičića na domačem terenu pomerili z ekipo Celja Pivovarne Laško.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se