Show menu

Novice

9. 7. 2018

Sedmerica os začela priprave kadetske reprezentance

V ponedeljek je v Škofji Loki s pripravami na letošnje evropsko prvenstvo, ki bo med 9. in 19. avgustom potekalo na Hrvaškem, začela slovenska kadetska reprezentanca. Glavni trener Janez Klemenčič je na sklepne priprave povabil sedem članov Gorenja Velenja.
Preberi več
8. 7. 2018

RK Gorenje Velenje v novi sezoni brez nastopov v Ligi SEHA Gazprom

Rokometni klub Gorenje Velenje v prihodnji sezoni ne bo nastopal v Ligi SEHA Gazprom. V regionalnem tekmovanju je moštvo iz Šaleške doline nastopalo v zadnjih dveh sezonah, v katerih je osvojilo šesto in peto mesto.
Preberi več
6. 7. 2018

V drugo suverena zmaga Slovenije na Rogli

Slovenska reprezentanca do 20 let je v petek tudi v drugo ugnala Češke vrstnike, a jih obenem tokrat povsem nadigrala, saj je zmagala s kar 35:16. Tadej Mazej je kot drugi najboljši strelec k uspehu izbrane vrste prispeval štiri zadetke, Miha Kavčič pa dva manj.
Preberi več
5. 7. 2018

Mladi Slovenci prvič tesno preko Čehov

Slovenska reprezentanca do 20 let, ki je natanko dva tedna pred začetkom domačega evropskega prvenstva v Celju odigrala prvo tekmo v sklepnem delu priprav. V četrtek je na Rogli gostila češke vrstnike in jih po preobratu v zadnjih minutah obračuna ugnala s 26:25. Člana Gorenja Velenja Miha Kavčič in Tadej Mazej sta skupaj k uspehu prispevala tri zadetke.
Preberi več
5. 7. 2018

Grebenc prestopil k danskemu Skjernu

Članska ekipa RK Gorenje Velenje je pred novo sezono doživela nepričakovano spremembo. Na naslov kluba je namreč prispela ponudba danskega Skjerna za prestop Jana Grebenca, ki ga je s črno-rumenimi vezala še enoletna pogodba. Velenjski klub se je, upoštevajoč željo igralca, z danskimi prvaki dogovoril za pogoje prestopa.
Preberi več
4. 7. 2018

Z nadarjenim primorskim vratarjem zaključili kadrovanje

Rokometni klub Gorenje Velenje bo v novo člansko sezono vstopil z osveženo in pomlajeno zasedbo. Del te bo tudi vratar mlajših slovenskih reprezentančnih selekcij Luka Logar (186 cm, 2000). Obetavni Primorec je klubu iz Šaleške doline obljubil štiriletno zvestobo.
Preberi več
30. 6. 2018

Slovenci mediteranske igre zaključili z zmago in 5. mestom

Slovenska moška članska reprezentanca nastope na mediteranskih igrah v španski Terragoni zaključuje na 5. mestu. Na zadnji tekmi je z 31:25 odpravila Portugalsko. Matic Verdinek in Aleks Kavčič sta k uspehu pristavila po dva gola.
Preberi več
29. 6. 2018

Mazej, Kavčič in Kralj začenjajo priprave na EP do 20 let v Celju

V petek dopoldne se je na Rogli zbrala slovenska reprezentanca do 20 let in začela s sklepnimi pripravami na letošnje evropsko prvenstvo, ki izbrance Saše Prapotnika med 19. in 29. julijem čaka v Celju. Med 20 kandidati za nastop v dresu z državnim grbom sta tudi člana Gorenja Velenja Tadej Mazej ter Aleks Kavčič, medtem ko bo glavnemu trenerju asistiral Vanja Kralj.
Preberi več
29. 6. 2018

Kralj okrepil trenerski štab članske ekipe Gorenja Velenja

Po igralskih okrepitvah je člansko moštvo RK Gorenje Velenje pred novo sezono močnejše tudi na strokovnem področju. Trenerskem štabu se je pridružil Vanja Kralj, ki bo z Gregorjem Čudičem opravljal vlogo pomočnika Zorana Jovičića, skrbel za telesno pripravo ekipe, obenem pa bil vpet tudi v delo z mlajšimi selekcijami črno-rumenih.
Preberi več
28. 6. 2018

Slovenija na mediteranskih igrah za končno 5. mesto

Potem ko je Slovenija po tesnem porazu proti Hrvaški ostala brez nastopa v polfinalu, je dan za tem s 33:26 nadigrala Srbijo ter si tako na letošnjih mediteranskih igrah v španski Tarragoni priborila tekmo za končno peto mesto. Na njej se bo v soboto ob 12.30 pomerila s Portugalsko.
Preberi več
Osa pika