Show menu

Novice

5. 1. 2018

VIDEO: Pejović poražen v Splitu, Haseljić uspešen v Beogradu

V petek sta bila s svojima reprezentancama aktivna dva člana Gorenja Velenja. Žarko Pejović je s Črno goro, za katero je bila to edina pripravljalna tekma pred evropskim prvenstvom, v Splitu moral priznati premoč Hrvaški (22:25). Bolje se je odrezala zasedba Bosne in Hercegovine, ki se pripravlja na zadnji 1. dela kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2019. Ibrahim Haseljić je v Beogradu s soigralci ugnal Savdsko Arabijo (29:26).
Preberi več
4. 1. 2018

Slovenija z osmimi goli "os" gladko odpravila Iran

Slovenska izbrana vrsta je z odliko prestala prvi pripravljalni preizkus pred bližajočim se evropskim prvenstvom na Hrvaškem. Izbranci Veselina Vujovića so v Dolu pri Hrastniku Irance odpravili z 31:19.
Preberi več
2. 1. 2018

Slovenski reprezentanci se je pridružil še Gregor Potočnik

Po dveh dneh premora je v torek v Zrečah slovenska reprezentanca začela drugi ciklus priprav na evropsko prvenstvo. Selektor Veselin Vujović se je vanj podal z okrepljeno zasedbo, saj je na treninge naknadno vpoklical še Gregorja Potočnika.
Preberi več
31. 12. 2017

MEGA INTERVJU: Klemen Luzar

Ko je v sezoni 2015/16 v RK Gorenje Velenje zavel svež veter in je prišlo do temeljite prenove celotnega klubskega ustroja, je bil eden od ciljev tudi ta, da klub iz Šaleške doline postane valilnica mladih rokometnih talentov. Na tej poti črno-rumeni vztrajajo šedanes, obrisi prvih rezultatov pa so že vidni.
Preberi več
30. 12. 2017

Slovenija 10. januarja gostuje v Rdeči dvorani!

Slovenska moška članska rokometna reprezentanca, ki je na svetovnem prvenstvu 2017 v Franciji osvojila bronasto medaljo, se vrača v Velenje, kjer je tudi začela pohod na januarsko evropsko prvenstvo na Hrvaškem! Po kvalifikacijski tekmi proti Švici novembra 2016, bo v sredo, 10. januarja, ob 18.00 proti Srbiji odigrala zadnjo pripravljalno tekmo pred najmočnejšim turnirjem stare celine, ki ga bo začela le tri dni kasneje.
Preberi več
29. 12. 2017

Rok Bizjak novi direktor RK Gorenje Velenje

Po dobrih dveh letih se z mesta direktorja Rokometnega kluba Gorenje Velenje poslavlja Matej Avanzo, ki se seli nazaj v košarkarske vode. Njegovo mesto bo pri slovenskim podprvakih zasedel Rok Bizjak.
Preberi več
28. 12. 2017

Z reprezentančnimi pripravami začel tudi Ibrahim Haseljić

V sredo se je v Ilidži zbrala članska reprezentanca Bosne in Hercegovine, ki jo januarja čakata zadnji tekmi prvega dela kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2019 na Danskem in v Nemčiji. Selektor Bilal Šuman je tudi tokrat na priprave povabil 19-letnega člana Gorenja Velenja Ibrahima Haseljića.
Preberi več
27. 12. 2017

Gorenje Velenje in Matjaž Brumen sta se razšla

Rokometaši Gorenja Velenja so se pretekli četrtek na novoletni premor podali s tretjo zaporedno zmago. V vse omenjene boje se je ekipa Željka Babića podala brez svojega drugega najstarejšega rokometaša Matjaža Brumna. S 34-letnikom se je vodstvo kluba v teh dneh dogovorilo za sporazumno prekinitev sodelovanja.
Preberi več
26. 12. 2017

Slovenska reprezentanca začela priprave, 10. januarja v Velenju

V Zrečah se je na dan samostojnosti in enotnosti zbrala slovenska rokometna članska reprezentanca in začela s trdim delom pred evropskim prvenstvom 2018.
Preberi več
23. 12. 2017

VIDEO: Kleč med kandidati za najlepši gol v decembru

Rokometaši so odšli na novoletni premor. December je bil pester tudi za Gorenje Velenje, ki je med drugim v slovaškem Prešovu izvleklo remi. Enega najpomembnejših zadetkov je na prefinjen način dosegel Blaž Kleč in se zavihtel med kandidate za najlepši gol zadnjega meseca v letu 2017!
Preberi več
Osa pika