Show menu

Novice

29. 4. 2018

Negativen niz končan, z Obale s pomembno zmago

Rokometaši Gorenja Velenja so na gostovanju na Obali prekinili niz štirih zaporednih porazov, s katerimi so začeli nastope v Ligi NLB za prvaka. Pod vodstvom novega trenerja Klemna Luzarja, ki je v začetku tedna na klopi zamenjal Željka Babića, so z odličnim drugim polčasom moštvo Kopra 2013 ugnali s 26:20.
Preberi več
28. 4. 2018

V nedeljo na večerno gostovanje v Koper

V nedeljo rokometaše Gorenja Velenja čaka prva tekma pod vodstvom novega trenerja Klemna Luzarja. Ta bo s svojimi izbranci na tekmi državnega prvenstva ob 20.15 gostoval na Obali pri moštvu Kopra 2013. Tekmo bo na drugem programu v živo prenašal Sportklub.
Preberi več
27. 4. 2018

FOTO: Starejši dečki na praznični oddih z dvema zmagama

Starejši dečki na praznični odmor odhajajo z dvema zmagama. Starejša ekipa A je bila s 26:37 boljša od Krima, mlajša (B) pa z 29:20 od Dola TKI Hrastnika.
Preberi več
26. 4. 2018

FOTO: Mlajši dečki A v boje za končno 5. mesto

Mlajši dečki A Gorenja Velenja so v sredo še drugič v sezoni morali priznati premoč novomeški Krki (22:24). Slednja je z novim uspehom osvojila prvo mesto v polfinalni skupini ter se uvrstila na zaključni turnir. Mesto za njimi so ta del tekmovanja zaključili Velenjčani, ki se bodo tako v preostanku sezone borili za končno 5. mesto.
Preberi več
25. 4. 2018

Babić zapušča klop Gorenja Velenja

Željko Babić ni več trener članske ekipe RK Gorenje Velenje. Vodstvo kluba se je s Hrvatom po četrtem zaporednem porazu v državnem prvenstvu dogovorilo za sporazumno prekinitev sodelovanja. Na klopi ga bo zamenjal 34-letni Klemen Luzar.
Preberi več
24. 4. 2018

FOTO: Po dobrem začetku mladinci klonili proti Škofjeločanom

Mladinci Gorenja Velenja so na zadnji domači tekmi v tej sezoni doživeli grenak poraz. V zadnjih sekundah je bila Urbanscape Loka boljša s 25:24 in tako črno-rumenim zelo priprla vrata v boju za državni naslov. V tem tednu pomembna tekma čaka še ekipo mlajših dečkov A, ki se bodo za napredovanje na zaključni turnir pomerili z novomeško Krko. Enako pomemben obračun mlajših dečkov B je prestavljen na soboto 5. maja.
Preberi več
22. 4. 2018

OSICE: Pet sobotnih gostovanj in pet zmag mladih velenjskih upov

Mlajše selekcije Gorenja Velenja so se v soboto odpravile na pet gostovanj in se z vseh vrnile z novimi uspehi. Ekipi mlajših dečkov sta bili uspešni v sosednjem Slovenj Gradcu, starejši dečki A in kadeti na Ptuju, starejši dečki B pa v Trebnjem. V prihajajočem tednu pomembne tekme čakajo mladince ter ekipi mlajših dečkov A in B. Prvi so znova v igri za naslov prvaka med prvoligaši in bodo v ponedeljek v Rdeči dvorani (19.00) gostili zasedbo Urbanscapea Loke. V sredo se bodo nato za napredovanje na zaključni turnir najboljše četverice potegovali mlajši dečki A, dan kasneje pa še mlajši klubski prijatelji iz ekipe B.
Preberi več
22. 4. 2018

Tudi v četrto brez točk v končnici državnega prvenstva

Po štirih tekmah Lige NLB za prvaka moštvo Gorenja Velenja ostaja brez osvojenih točk v tem delu tekmovanja. Nov poraz so mu tokrat zadali rokometaši Urbanscape Loke, ki so bili na parketu domače dvorane Poden boljši s 25:22.
Preberi več
20. 4. 2018

Po tritedenskem premoru "ose" gostujejo na Gorenjskem

Po dobrih treh tednih bodo rokometaši Gorenja Velenja nadaljevali z nastopi v državnem prvenstvu. V Ligi NLB za prvaka bodo to soboto gostovali v Škofji Loki, kjer se bodo ob 20. uri zoperstavili tamkajšnjemu Urbanscapeu.
Preberi več
20. 4. 2018

OSICE: Kadeti klonili na derbiju

Kadeti Gorenja Velenja so na derbiju morali priznati premoč vrstnikom iz Celja, a kljub temu ostajajo na drugem mestu polfinalne skupine in z lepimi možnostmi za preboj na zaključni turnir.
Preberi več
Osa pika