Show menu

Novice

28. 8. 2019

Druženje z otroci in podjetjem Makom

V ponedeljek je imela članska ekipa Rokometnega kluba Gorenje Velenje prav poseben trening. Obiskalo jih je namreč podjetje Makom, kateri so pripeljali mlade nadobudneže, da se pridružijo izkušenim osam na treningu.
Preberi več
26. 8. 2019

Osice z odličnim rezultatom iz Tatabanye

Kadeti in starejši dečki A rokometnega kluba Gorenje Velenje so se minuli vikend udeležili mednarodnega turnirja Kanyo memorial v Tatabanyi. Kadeti so dosegli odlično prvo mesto na turnirju, starejši dečki A pa dodali tretje mesto k zelo lepemu uspehu velenjskega kluba.
Preberi več
25. 8. 2019

Na turnirju v Csurgu osvojili 2. mesto

Rokometaši Gorenja iz Velenja so v petek in soboto gostovali na mednarodnem turnirju na Madžarskem. Tam so poleg Velenjčanov sodelovale še ekipe RK Slovenj Gradec 2011, avstrijski SC Ferlach ter domači Csurgói KK. V finalu so slovenski podprvaki izgubili po sedemmetrovkah proti ekipi Csurgói KK z 28:27.
Preberi več
24. 8. 2019

Vstopnice za superpokal

Karte za superpokal si lahko predčasno zagotovite tudi v Velenjskem klubu. Znižana cena za imetnike sezonske vstopnice je 8 €, redna cena pa 10 €.
Preberi več
22. 8. 2019

Osa Pika išče nove člane kluba

Osa Pika išče nove člane RK Gorenje Velenje, ki bi želeli aktivno sodelovati pri aktivnostih kluba. Vse polnoletne osebe, ki bi jih to zanimalo, ali želijo dodatne informacije, vabi, da se klubu javijo preko obrazca na spodnji povezavi.
Preberi več
21. 8. 2019

Visoka zmaga na zadnji domači pripravljalni tekmi

V sredo zvečer je velenjska Rdeča dvorana gostila zadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom nove sezone. Velenjčani so se pomerili z ekipo HSG Graz, katero so premagali že v nedeljo na turnirju v Avstriji. Tokrat so bile ose še bolj suverene in premagale ekipo iz Graza s 37:23.
Preberi več
18. 8. 2019

V Grazu do končnega tretjega mesta na turnirju

Varovanci Zorana Jovičića so v nedeljo odigrali zadnjo tekmo turnirja v Avstriji. Po sobotnem nesrečnem porazu so se velenjske ose pomerile z ekipo HSG Graz, za končno 3. mesto na turnirju.
Preberi več
18. 8. 2019

Po sedemmetrovkah izgubili za finale na turnirju

Drugi dan turnirja v Avstriji je ekipo iz Velenja čakal obračun proti švicarski ekipi Pfadi Winterthur. Tekma po dveh podaljških še vedno ni dobila zmagovalca, sledile so sedemmetrovke v katerih so bili boljši Švicarji. Končni rezultat je bil 32:29.
Preberi več
17. 8. 2019

Slovenski kadeti 15. na svetovnem prvenstvu

Slovenski reprezentantje do 19 let so ta teden zaključili z nastopi na svetovnem prvenstvu v Severni Makedoniji. Po zmagi nad Tunizijo s 34:23 so prvenstvo končali na 15. mestu.
Preberi več
17. 8. 2019

Z zmago odprli mednarodni turnir v Avstriji

Velenjski rokometaši so se v petek odpravili na turnir proti Avstriji, ki bo potekal od 16. – 18. avgusta. Turnir so ose začele z zmago proti ekipi HC Bruck z rezultatom 35:30.
Preberi več
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me