Show menu

Novice

19. 10. 2019

Pred domačimi navijači do zmage s +15

Rokometaši Gorenja Velenja so v soboto odigrali tekmo 7. kroga domače Lige NLB. V velenjski Rdeči dvorani so prepričljivo, s 37:22, premagali Ormožane.
Preberi več
17. 10. 2019

Pred reprezentačnim odmorom v Rdečo dvorano prihajajo Ormožani

V nedeljo so rokometaši Gorenja Velenja odigrali povratno tekmo 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF in se z zmago zanesljivo uvrstili v 3. krog kvalifikacij. Sedaj je pred velenjskimi osami že nov preizkus. Na parket Rdeče dvorane v goste to soboto prihajajo Ormožani.
Preberi več
15. 10. 2019

OSICE: Rezultati minulih tekem velenjskih osic

V soboto so se v domači Rdeči dvorani mlajši dečki A in B pomerili z ekipo DRŠ Sebastjana Soviča. MDB so odlično odigrali v drugem polčasu a na koncu je osicam zmanjkalo malo moči. MDA so znova prikazali odlično igro in zmaga je ostala doma. Kadeti in mladinci s prepričljivima zmagama.
Preberi več
15. 10. 2019

Velenjčani v tretjem krogu kvalifikacij Pokala EHF proti Metalurgu

Danes so na sedežu Evropske rokometne zveze na Dunaju opravili žreb 3. kroga kvalifikacijskih tekem Pokala EHF, kar je zadnja stopnička pred skupinskih delom tega tekmovanja. Rokometaši Gorenja so bili v drugem krogu kvalifikacij zanesljivo boljši od srbske Metaloplastike, v tretjem krogu pa jih čaka ekipa iz Skopja, RK Metalurg.
Preberi več
13. 10. 2019

Velenjski rokometaši zanesljivo do 3. kroga kvalifikacij Pokala EHF

Rokometaši Gorenja Velenja so v nedeljo odigrali povratno tekmo 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF proti srbski Metaloplastiki. Tudi na domačem terenu so bili boljši tekmec in slavili z 32:29, skupno pa s kar 64:53. Kdo jim bo stal nasproti v 3. krogu kvalifikacij, pa bo znano že v torek.
Preberi več
11. 10. 2019

Ose v nedeljo za potrditev napredovanja v tretji krog Pokala EHF

Rokometaši Gorenja iz Velenja v nedeljo v Rdečo dvorani pričakujejo ekipo Metaloplastike, s katero so se na prvi tekmi drugega kroga Pokala EHF pomerili minulo nedeljo. Na povratnem obračunu bodo branili lepo prednost s prve tekme, kjer so ekipo iz Srbije premagali z 32:24.
Preberi več
10. 10. 2019

Velenjski klub skupaj z Gorenjem ambasador dobrega v mesecu oktobru

Rokometni klub Gorenje Velenje in podjetje Gorenje bosta v oktobru združila moči za dober namen. Skupaj bodo podprli prvo rokometno ekipo športnikov invalidov in jim pomagali pri nakupu novega športnega invalidskega vozička.
Preberi več
9. 10. 2019

Zlatorog ostaja nerešljiva uganka

V sredo sta se v 6. krogu domače Lige NLB v celjskem Zlatorogu srečali ekipi Celja Pivovarne Laško in Gorenja Velenja. Slednji niso bili kos domačinom, zmaga je zasluženo pripadla celjskim vitezom, ki so slavili s 33:21.
Preberi več
8. 10. 2019

Sličice za album zbiramo tudi v letošnji sezoni

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje bomo tudi letošnjo sezono popestrili z možnostjo zbiranja sličic rokometašev članske ekipe na vseh domačih tekmah. Mlade nadobudne športnike, ki trenirajo rokomet v naših mlajših selekcijah, so fantje članske ekipe obiskali na treningih. Razdelili so jim albumčke ter jih povabili k pridnemu obiskovanju domačih tekem in zbiranju sličic.
Preberi več
8. 10. 2019

OSICE: Mlajše selekcije uspešne na gostovanjih

V soboto in nedeljo so tekme odigrale tudi naše mlajše selekcije. V soboto so se v gosteh z ekipo RK Maribor Branik pomerili kadeti. Starejši dečki A in B so odigrali tekmi v nedeljo proti RK Drava Ptuj. Prav tako so tekmo v nedeljo odigrali mladinci proti Ormožanom. Vse ekipe so domov prinesle zanesljivo zmago.
Preberi več
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me