Show menu

Novice

6. 4. 2017

OSICE: Mlajši dečki A do uvrstitve na finalni turnir!

V četrtek sta ekipi mlajših dečkov poskrbeli za uspešen uvod v nov sklop tekem mlajših selekcij Gorenja Velenja. Na igrišču Šolskega centra Velenje sta zanesljivo odpravili tekmece iz Ormoža in Velike Nedelje. V soboto starejše dečke čaka derbi s Celjani, z istim klubom pa se bodo v torek pomerili še kadeti.
Preberi več
4. 4. 2017

Člani RK Gorenje Velenje športna ekipa leta 2016 v MO Velenje!

V torek se je v velenjskem kulturnem domu odvila tradicionalna prireditev Športnik leta, na kateri so bili razglašeni najboljši športniki, športnice in športni kolektivi v Mestni občini Velenje v letu 2016. Med slednjimi je bila v družbi Ženskega nogometnega kluba Rudar Škale in Strelskega društva Mrož nominirana tudi članska ekipa Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Črno-rumeni so bili na koncu proglašeni najboljšo ekipo minulega leta.
Preberi več
3. 4. 2017

OSICE: Mladinci kot prvi do zmage v Izoli

Za popoln vikend mlajših selekcij Gorenja Velenja so v nedeljo poskrbeli mladinci, ki še naprej ostajajo neporaženi. Na gostovanju v Izoli so dosegli že 16. zaporedno zmago (25:19).
Preberi več
2. 4. 2017

OSICE: Kadeti po preobratu zanesljivo ostajajo na vrhu lestvice

Mlajše selekcije Gorenja Velenja so znova poskrbele za popolno soboto. Tokrat so se tri ekipe podale na gostovanje, vse pa se domov v Velenje vrnile s polnim plenom. Še največ dela so v Trebnjem imeli kadeti, ki so si v drugem polčasu uspeli izboriti preobrat in ugnati domačo zasedbo Trima.
Preberi več
1. 4. 2017

FOTO: Po hudem boju je zmaga ostala v Rdeči dvorani

Moštvo Gorenja Velenja po treh tekmah Lige NLB za prvaka ostaja neporaženo. V soboto je v domači Rdeči dvorani gostilo zasedbo Urbanescapea Loke in jo na koncu ugnalo s 27:23.
Preberi več
1. 4. 2017

OSICE: Mlajši dečki B iz Gorišnice s pomembno zmago

Mlajši dečki B so se v petek iz Gorišnice vrnili s pomembno zmago, po kateri ostajajo konkurenčni v polfinalni skupini B. Različne selekcije Gorenja Velenja s tekmami nadaljujejo v soboto, nedeljo in ponedeljek.
Preberi več
31. 3. 2017

V soboto proti pomlajeni ekipi iz Škofje Loke

Pred rokometaši Gorenja Velenja je nov preizkus v Ligi NLB za prvaka. To soboto v Rdečo dvorano prihaja moštvo Urbanscapea Loke. Obračun se bo začel ob 19. uri.
Preberi več
29. 3. 2017

VIDEO: V Novem mestu do druge zmage v borbi za prvaka

Rokometaši Gorenja Velenja so v Ligo NLB za prvaka zakorakali z dvema zmagama. Drugo so dosegli minulo soboto na gostovanju v Novem mestu, kjer so bili od tamkajšnje Krke boljši s 35:23.
Preberi več
29. 3. 2017

Levca čaka dolgotrajno okrevanje

Moštvo Gorenja Velenja je sobotno tekmo 2. kola Lige NLB v Novem mestu dobilo s 35:23. A uspeh je terjal visok davek, saj je klub iz Šaleške doline ostal brez Vida Levca (197 cm, 1994). Levi zunanji rokometaš si je v 53. minuti obračuna s Krko hudo poškodoval levo koleno, po podrobnejših pregledih pa je jasno, da ga čaka dolgotrajno okrevanje.
Preberi več
27. 3. 2017

Gorenje Velenje poleti proti uglednim tekmecem

Rokometaši Gorenja Velenja so zakorakali v odločilni del sezone, v katerem lovijo državni in pokalni naslov. V klubu že pogledujejo tudi proti naslednji sezoni, pred katero bodo del priprav opravili v Skopju.
Preberi več
Osa pika