Show menu

Novice

10. 5. 2018

V Gorenje Velenje se vrača slovenski reprezentant David Miklavčič

RK Gorenje Velenje bo v novi sezoni v svoje vrste vrnil še tretjega rokometaša, ki je nekoč že nosil črno-rumeni dres. Moštvu iz Šaleške doline se bo pridružil 35-letni slovenski reprezentant David Miklavčič, ki je s klubom sklenil dvoletno sodelovanje.
Preberi več
9. 5. 2018

Izvrstnih 40 minut premalo za uspeh na derbiju

Po dveh zaporednih zmagah so rokometaši Gorenja Velenja na velikem slovenskem derbiju doživeli peti poraz v Ligi NLB za prvaka. Po izjemni borbi so Celju Pivovarni Laško morali priznati premoč s 24:27.
Preberi več
9. 5. 2018

FOTO+VIDEO: Mladinci po sedmih letih znova med dobitniki medalj!

Po sedmih letih je mladinska ekipa Gorenja Velenja znova med najboljšimi tremi moštvi v Sloveniji. Zasedbo, ki jo je uspešno vodil Klemen Luzar, je v tej sezoni osvojila končno drugo mesto, kar se je zgodilo prvič po sezoni 2008/09.
Preberi več
8. 5. 2018

V sredo v Velenju veliki slovenski rokometni derbi

Sreda v Rdečo dvorano prinaša tretji veliki slovenski rokometni derbi, ki pa bo prvič v sezoni štel za točke državnega prvenstva. Gorenju Velenju se bo ob 18.30 zoperstavilo moštvo Celja Pivovarne Laško.
Preberi več
7. 5. 2018

FOTO+VIDEO: Suverena predstava os zajezila Krko

Prvo izmed štirih zaporednih domačih tekem so rokometaši Gorenja Velenja zaključili nadvse uspešno. Novomeški Krki niti za sekundo niso dali možnosti za presenečenje in na koncu zmagali z 31:18. V spodnjem videozapisu so zbrane najlepše poteze črno-rumenih s sobotnega obračuna.
Preberi več
7. 5. 2018

OSICE: Kadeti z uspehom pri Krki korak od zaključnega turnirja

V nedeljo so bile dejavne štiri ekipe mlajših selekcij Gorenja Velenja, prav vse pa so gostovale. Starejši dečki A, kadeti in mladinci so se mudili pri novomeški Krki. Klonili so le prvi, medtem ko so se drugi z novim uspehom zelo približali preboju na zaključni turnir. Dejavni so bili še starejši dečki B, ki so bili suvereni pri Veliki Nedelji.
Preberi več
6. 5. 2018

FOTO+VIDEO: Mlajši dečki B na zaključni turnir najboljše četverice!

Mlajši dečki B so v domači Rdeči dvorani z zmago zaključili nastope v polfinalni skupini. Z uspehom proti ptujski Dravi (19:14) so si zagotovili prvo mesto in vozovnico na zaključni turnir državnega prvenstva, ki bo v soboto potekal na Igu.
Preberi več
5. 5. 2018

Ose suverene na prvi izmed štirih zaporednih domačih tekem

Rokometaši Gorenja Velenja so se v soboto razveselili druge zaporedne zmage v državnem prvenstvu. Na prvi izmed štirih zaporednih tekem v domači Rdeči dvorani so bili suvereno boljši od novomeške Krke, ki so jo odpravili z 31:18.
Preberi več
4. 5. 2018

V soboto prva izmed štirih zaporednih domačih tekem

Po skorajda dveh mesecih se bodo rokometaši Gorenja Velenja znova predstavili svojim navijačem. Pred njimi so štiri zaporedne domače tekme, prva že to soboto, ko bo ob 19. uri v Rdeči dvorani v Ligi NLB za prvaka gostovala novomeška Krka.
Preberi več
3. 5. 2018

VIDEO: V Kopru do prve zmage v državnem prvenstvu

Pod vodstvom novega trenerja Klemna Luzarja so rokometaši Gorenja Velenja zabeležili prvo zmago v Ligi NLB za prvaka. V dvorani Bonifika so črno-rumeni ugnali moštvo Kopra 2013. Nekaj najlepših potez smo zbrali v spodnjem video zapisu.
Preberi več
Osa pika