Show menu

Novice

8. 12. 2018

Velenjčani gostujejo v Novem mestu

Velenjske rokometaše to nedeljo čaka nov obračun v gosteh. Odpravljajo se na zahtevno gostovanje, v Novem mestu se bodo pomerili z domačo Krko.
Preberi več
7. 12. 2018

VIDEO: Druga "Kdo bo koga?" naloga

V izzivu prejšnjega tedna sta pomerila Ibrahim Haseljić in Tadej Mazej. Kakšno nalogo pa je za poraženca Tadeja pripravil zmagovalec Ibrahim pa v videu spodaj.
Preberi več
6. 12. 2018

Postava meseca novembra

Vsak mesec trenerji vseh selekcij Rokometnega kluba Gorenje Velenje izberejo posameznike, ki so s svojo predstavo izstopali v preteklem mesecu. Ti sestavljajo najboljšo postavo meseca. Predstavljamo vam postavo meseca novembra.
Preberi več
4. 12. 2018

Zmaga na prvi decembrski tekmi

Velenjski rokometaši so v torek v domači dvorani gostili rokometaše iz Dobove. Ti so morali domačinom priznati premoč. Na koncu je bilo 29:23.
Preberi več
3. 12. 2018

VIDEO: Dobrodelni december v RK Gorenje Velenje

Rokometni klub Gorenje Velenje je v sodelovanju z generalnim sponzorjem, podjetjem Gorenje, v prazničnem decembru pripravil dobrodelno akcijo.
Preberi več
3. 12. 2018

Ta torek doma proti Dobovi

Velenjske rokometaše po petkovi visoki zmagi na domačem parketu proti ekipi Jeruzalema Ormoža (32:22) čaka nov preizkus v domačem prvenstvu. V velenjsko Rdečo dvorano ta torek ob 19.00 prihaja ekipa Dobove.
Preberi več
2. 12. 2018

OSICE: Prvo decembrsko soboto osice gostovale po Sloveniji

V soboto je kar pet mlajših selekcij rokometnega kluba Gorenje Velenje odigralo tekme državnega prvenstva. Mlajši dečki A in B so gostovali v Celju, starejši dečki A v Radencih, starejši dečki B in kadeti pa so se pomerili z rokometaši Drave Ptuja.
Preberi več
30. 11. 2018

Pred domačimi navijači do zmage s +10

Rokometaši Gorenja Velenja so v petek odigrali tekmo 12. kroga domače Lige NLB. V velenjski Rdeči dvorani so prepričljivo, s 32:22, premagali Ormožane.
Preberi več
29. 11. 2018

V Rdečo dvorano prihajajo Ormožani

V nedeljo so rokometaši Gorenja Velenja odigrali zadnjo tekmo kvalifikacij Pokala EHF, na kateri so bili boljši favorizirani Španci. Sedaj je pred velenjskimi osami že nov preizkus na slovenskem rokometnem parketu, v goste ta petek ob 19.00 prihajajo Ormožani.
Preberi več
28. 11. 2018

VIDEO: Drugi "Kdo bo koga?" izziv

V drugem "Kdo bo koga?" izzivu sta se pomerila Tadej Mazej in Ibrahim Haseljić. Kdo je bil bolj spreten pri opravljanju treh krajših izzivov pa v videu spodaj.
Preberi več
Osa pika