Show menu

Novice

11. 1. 2018

FOTO+VIDEO: "Ose" začele s prvimi treningi v letu 2018

Rokometaši Gorenja Velenja so se vrnili z novoletnega premora. Ekipa se je zbrala v sredo, si v domači Rdeči dvorani skupaj ogledala reprezentančno pripravljalno tekmo med Slovenijo in Srbijo, dan kasneje pa opravila prva treninga v novem koledarskem letu.
Preberi več
11. 1. 2018

"Osice" v polfinalu turnirja v Visokem

Ekipa Gorenja Velenja, ki je sestavljena iz kadetov in starejših dečkov, se je uvrstila v polfinale mednarodnega turnirju v Bosni in Hercegovini. Tam se bo v petek ob 11. uri pomerila z ekipo iz Sarajeva.
Preberi več
11. 1. 2018

FOTO: Slovenija iz Velenja na Euro z odlično popotnico

Slovenska moška rokometna reprezentanca je na zadnji pripravljalni tekmi v Velenju s 33:25 (14:15) premagala Srbijo in na evropsko prvenstvo odhaja s tremi zmagami - eno proti Iranu in dvema proti Srbom.
Preberi več
10. 1. 2018

Mladi velenjski rokometaši mednarodni turnir začeli s porazom

Ekipa Gorenja Velenja, ki je sestavljena iz kadetov in starejših dečkov, je nastope na mednarodnem turnirju v Bosni in Hercegovini začela s porazom. Na prvi tekmi skupinskega dela je z 20:14 morala priznati premoč gostiteljici Bosni iz Visokega.
Preberi več
10. 1. 2018

Mešana ekipa kadetov in starejših dečkov na turnir v BIH

V torek zvečer se je na pot proti Visokem v Bosni in Hercegovini podala mešana ekipa starejših dečkov in kadetov RK Gorenje Velenje. Ta bo v naslednjih dneh nastopila na mednarodnem turnirju. V prvem delu bo nastopala v skupini A, kjer jo čakajo tekmeci iz Splita, belgijskega Limburga in gostiteljice Bosne.
Preberi več
9. 1. 2018

VIDEO: Slovenija v Murski Soboti boljša od Srbije

Slovenski rokometaši so na drugi pripravljalni tekmi pred začetkom evropskega prvenstva v Murski Soboti s 36:32 premagali Srbijo. Drugi pripravljalni obračun sledi v sredo ob 18. uri v Velenju.
Preberi več
8. 1. 2018

S sezonsko vstopnico Gorenja Velenja ugodneje na reprezentančno tekmo

Slovenska moška članska reprezentanca počasi zaključuje priprave pred letošnjim evropskim prvenstvom na Hrvaškem. Zadnji test pred odhodom v Zagreb izbrance selektorja Veselina Vujovića čaka to sredo v Velenju, kjer se bo v Rdeči dvorani ob 18. uri zoperstavila izbrani vrsti Srbije.
Preberi več
7. 1. 2018

BIH in Haseljić poražena na odločilni tekmi kvalifikacij

Reprezentanca Bosne in Hercegovine, pri kateri se na pripravah mudi tudi član Gorenja Velenja Ibrahim Haseljić, je v soboto v Beogradu odigrala zadnjo pripravljalno tekmo pred odločilnima tekmama 1. dela kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu, ki bo potekalo prihodnje leto. Po petkovi zmagi (29:26) so tokrat Bosanci morali Savdski Arabiji priznati premoč z 22:27.
Preberi več
6. 1. 2018

Mlajši dečki C parket zamenjali za led

Rokomet ni le igra na igrišču. Kot vsak šport predstavlja mnogo več, predvsem pa medsebojno druženje tudi izven dvoran. Minuli petek je ekipa mlajših dečkov C s trenerko Barbaro Bobinac obiskala šoštanjsko drsališče in tam preživela enkratno popoldne.
Preberi več
5. 1. 2018

VIDEO: Pejović poražen v Splitu, Haseljić uspešen v Beogradu

V petek sta bila s svojima reprezentancama aktivna dva člana Gorenja Velenja. Žarko Pejović je s Črno goro, za katero je bila to edina pripravljalna tekma pred evropskim prvenstvom, v Splitu moral priznati premoč Hrvaški (22:25). Bolje se je odrezala zasedba Bosne in Hercegovine, ki se pripravlja na zadnji 1. dela kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2019. Ibrahim Haseljić je v Beogradu s soigralci ugnal Savdsko Arabijo (29:26).
Preberi več
Osa pika