Show menu

Novice

17. 2. 2017

OSICE: Mlajši dečki A do prvega mesta v skupini prvega dela DP

Mlajše selekcije Gorenja Velenja so z odliko opravile četrtkove preizkuse. Na zadnjih tekmah prvega dela državnega prvenstva sta ekipi mlajših dečkov zabeležili uspeha proti vrstnikom iz Gornje Radgone, starejši dečki A pa so se zmage veselili v Šmartnu pri Litiji.
Preberi več
15. 2. 2017

VIDEO: Štirje mladi upi prvič trenirali s člansko ekipo

Nedavno končane krajše priprave ekipe RK Gorenje Velenje so bile za štiri potnike prelomne. Poleg rokometašev, ki v tej sezoni zastopajo barve članske ekipe, je klub v Podčetrtek povabil tudi štiri mlade upe, na katere v prihodnje resno računa.
Preberi več
14. 2. 2017

FOTO: Člane po vrnitvi iz priprav v Rdeči dvorani pričakalo presenečenje

Minuli konec tedna so rokometaši Gorenja Velenja preživeli na pripravah v Podčetrtku. V tem času je njihova slačilnica v Rdeči dvorani doživela korenito preobrazbo.
Preberi več
13. 2. 2017

VIDEO: Ose v Podčetrtku uspešno sklenile krajše priprave

Po dveh neuspehih na uradnih tekmah v letu 2017 so rokometaši Gorenja Velenja trdno odločeni, da krivuljo že na naslednji tekmi obrnejo sebi v prid. Tradicionalno Rdečo dvorano so konec minulega tedna zamenjali za krajše priprave v Termah Olimia v Podčetrtku, kjer so vestno pilili detajle v igri.
Preberi več
11. 2. 2017

VIDEO: Matjaž Brumen odgovarjal na vaša vprašanja

Rokometaši Gorenja Velenja se v Podčetrtku mudijo na krajših pripravah pred nadaljevanjem sezone. Pred nedeljskim zaključkom ste vsi rokometni navdušenci lahko na Facebook strani velenjskega kluba sodelovali v pogovoru z Matjažem Brumnom, ki je razkril nekaj zanimivosti iz svojega vsakdana in športne poti.
Preberi več
10. 2. 2017

OSICE: Starejši dečki B uspešno opravili popravni izpit minulega tedna

Petek sta selekciji mlajših dečkov A in starejših dečkov B zaključili z zmagama. Slednji so se tako vrnili v zmagovalne tirnice, prvi pa so z novim uspehom potrdili prvo mesto v vzhodni skupini.
Preberi več
9. 2. 2017

Poleg imena bo velenjski in valjevski klub povezovalo tudi sodelovanje

Generalni sponzor velenjski rokometašev, Gorenje je globalno podjetje, ki eno izmed svojih poslovalnic premore tudi v srbskem mestu Valjevo. Tamkajšnjim športnim kolektivom je v preteklosti pomagalo z letnimi donacijami, po novem pa bo četverica klubov nosila tudi njegovo ime.
Preberi več
8. 2. 2017

V končnici prekratki tudi v Našicah

Rokometaši Gorenja Velenja so v razmaku treh dni v Ligi SEHA Gazprom doživeli dva boleča poraza. V nedeljo jih je v domači dvorani v zadnjih minutah ugnal Vardar (29:31), podobna usoda pa jih je doletela na praznično sredo v Našicah, kjer so proti Nexeju, neposrednemu konkurentu za trenutno šesto mesto na lestvici klonili s 27:29.
Preberi več
8. 2. 2017

OSICE: Kadeti do druge zmage v treh dneh

Kadeti Gorenja Velenja nadaljujejo z uspešnimi predstavami v državnem prvenstvu, kjer v tej sezoni še ne poznajo poraza. V torek so vknjižili še 13. zmago, četrto v polfinalni skupini, kjer tako še naprej zanesljivo zasedajo prvo mesto. Le tri dni po zmagi v dvorani Zlatorog so v Rdeči dvorani dodali uspeh proti Trebanjskemu Trimu (34:28).
Preberi več
Osa pika