Show menu

Novice

1. 10. 2018

Športni velikan Nikola Karabatić osupnil mlade rokometaše

Podjetje Gorenje je za mlade rokometaše iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje pripravilo nepozabno presenečenje. Njihov trening, ki je potekal na zadnjo nedeljo v septembru, so popestrili z obiskom enega najboljših svetovno znanih rokometašev in ponosnega ambasadorja #simplyfans Nikole Karabatića.
Preberi več
1. 10. 2018

OSICE: Kadeti in mladinci slavili v domači dvorani

V nedeljo so kadeti in mladinci zabeležili dve zmagi v domači dvorani. Kadeti so premagali mariborske rokometaše, ekipa Herz Šmartna pa je morala šremoč priznati velenjskim mladincem.
Preberi več
29. 9. 2018

VIDEO: Izjemen zadetek Matanovića

Na vsaki tekmi se najde nekaj najlepših akcij. Tale z včerajšnje, proti Kopru, pa je zagotovo nekaj posebnega. Prava mojstrovina, bi lahko rekli. Obramba Taletovića, hiter prenos žoge na drugo stran in nato izjemen zadetek Matanovića.
Preberi več
28. 9. 2018

Velenjske ose po napeti končnici do novih dveh točk

Rokometaši Gorenja Velenja so v petek odigrali 4. tekmo domačega prvenstva. Nasprotnik je bila primorska ekipa RD Koper 2013, ki je morala domačinom na koncu priznati premoč. Velenjčani so po napeti končnici zmagali s 23:22.
Preberi več
28. 9. 2018

OSICE: Starejši dečki A in B do dveh zmag proti Mariborčanom

Selekciji starejših dečkov A in starejših dečkov so v četrtek v dvorani Šolskega centra Velenja odigrali svoji tretji tekmi državnega prvenstva. Obe selekciji mladih velenjskih rokometašev sta zabeležili novo zmago.
Preberi več
27. 9. 2018

VIDEO: Z zbiranjem sličic do lepih nagrad

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje bomo letošnjo sezono popestrili z možnostjo zbiranja sličic rokometašev članske ekipe.
Preberi več
26. 9. 2018

V lovu na novi dve točki proti ekipi Kopra

Rokometaši Gorenja Velenja bodo v petek odigrali tekmo 4. kroga Lige NLB v domači dvorani. Velenjčani bodo morali za novi dve točki domačega prvenstva premagati ekipo Kopra.
Preberi več
24. 9. 2018

OSICE: Vikend minil v znamenju celjsko – velenjskih derbijev

Minuli vikend so drugi krog tekem v državnem prvenstvu odigrali starejši dečki A in B ter kadeti, prvič pa so na igrišče stopili tudi mladinski, lanskoletni podprvaki mladinske lige. Vse ekipe so se pomerile z rivali iz Celja, ki so bili na vseh tekmah le za las boljši od mladih velenjskih ekip.
Preberi več
23. 9. 2018

Velenjčani z oslabljeno ekipo do novih dveh točk

Velenjske ose so v soboto odigrale tretjo tekmo v domačem prvenstvu. Na gostovanju v Dobovi so Velenjčani zmagali z 30:28 in osvojili novi dve točki v Ligi NLB.
Preberi več
20. 9. 2018

Velenjčani to soboto gostujejo v Dobovi

Pred velenjskimi rokometaši je nova tekma domačega prvenstva. To soboto se bodo v 3. krogu slovenske Lige NLB v gosteh pomerili z Dobovčani.
Preberi več
Osa pika