Show menu

Novice

20. 7. 2018

VIDEO: Mazej in Kavčič navdušila z borbenostjo

Slovenska reprezentanca do 20 let je na uvodnem dvoboju odlično opravila svoje delo. S strelskim izkupičkom člana Gorenja Velenja Tadej Mazej in Miha Kavčič sicer nista bila v ospredju, sta pa zato zbrane navijače navduševala s srčno, borbeno in požrtvovalno igro. Spodaj smo zbrali le nekaj njunih potez z obračuna proti Norveški, ki jo je Slovenija dobila s 27:19.
Preberi več
19. 7. 2018

Odličen začetek Slovenije na uvodu EP do 20 let

Slovenska moška reprezentanca do 20 let je evropsko prvenstvo v Celju začela odlično. S 27:19 je premagala Norveško in se lahko mirno pripravlja na drugo tekmo proti Izraelu (v petek ob 19.00). Miha Kavčič je k uspehu prispeval zadetek, Tadej Mazej pa je vse navdušil s srčno borbenostjo brez predaha v uvodnih 50 minutah in pol.
Preberi več
19. 7. 2018

Hrvaški bombarder okrepil Gorenje Velenje

RK Gorenje Velenje je pred tedni nekoliko presenetljivo ostal brez Jana Grebenca, ki se je ob primernem finančnem nadomestilu preselil k danskemu Skjernu, vodstvo kluba pa je od tedaj iskalo primerno okrepitev, ki bi zapolnila prazno vrzel. Našlo jo je v starem znancu s slovenskih parketov, Nikoli Špeliću (198 cm, 1991), ki je s črno-rumenimi sklenil enoletno sodelovanje.
Preberi več
19. 7. 2018

Mazej in Kavčič s Slovenijo na domači EP do 20 let!

V četrtek slovensko reprezentanco do 20 let v Celju čaka začetek evropskega prvenstva. Na uvodni tekmi se bo v dvorani golovec ob 19.30 zoperstavila Norveški, dvanajstouvrščeno reprezentanco kadetskega prvenstva izpred dveh let. Tekmo o boč v živo spremljati tudi na Sportklubu 2.
Preberi več
17. 7. 2018

V Pokalu EHF najprej proti Švedom

V torek je na sedežu evropske rokometne zveza (EHF) potekal žreb parov 1. kroga kvalifikacij Pokala EHF. Ples kroglic je za tekmeca rokometašem Gorenja Velenja dodelil švedsko moštvo Alingsas. Prva tekma bo predvidoma na sporedu 1. ali 2. septembra v Skandinaviji, povratna pa teden dni kasneje v velenjski Rdeči dvorani.
Preberi več
13. 7. 2018

Slovenski mladinci klonili na zadnji tekmi pred EP

Slovenski mladinci so na Hrvaškem odigrali zadnjo pripravljalno tekmo pred evropskim prvenstvom v Celju (19.-29. julij) in po treh zmagah vknjižili poraz (19:30). Tadej Mazej je dosegel dva gola, Miha Kavčič zaradi poškodbe ni igral.
Preberi več
12. 7. 2018

Kadeti v drugo klonili proti Avstrijcem

Slovenska kadetska reprezentanca je v Škofji Loki odigrala še drugo pripravljalno tekmo z Avstrijo, kateri je tokrat morala priznati premoč z 29:25. Znova je bil med najučinkovitejšimi rokometaši član Gorenja Velenja Tilen Grobelnik, ki je zadel osemkrat.
Preberi več
11. 7. 2018

Slovenski mladinci suvereni proti srebrni hrvaški generaciji

Slovenska mladinska reprezentanca je na Rogli odigrala predzadnjo pripravljalno tekmo pred bližajočim se evropskim prvenstvom v Celju. Na Rogli so bili v sredo izbranci selektorja Saše Prapotnika s 30:22 boljši od Hrvatov, ki so pred dvema letoma s to generacijo med kadeti osvojili srebrno medaljo. K uspehu sta po gol prispevala tudi člana Gorenja Velenja Tadej Mazej in Miha Kavčič.
Preberi več
11. 7. 2018

Z izjemnim Grobelnikom slovenski kadeti odpravili Avstrijce

Slovenska kadetska reprezentanca se od ponedeljka mudi v Škofji Loki, kjer je začela sklepni del priprav na evropsko prvenstvo na Hrvaškem (9.-19. avgust). V sredo so mladi upi uspešno prestali preizkus in na Gorenjskem z 28:21 odpravili avstrijske vrstnike. Rokometaši Gorenja Velenja so za Slovenijo prispevali izjemnih 19 zadetkov.
Preberi več
10. 7. 2018

V Pokalu EHF v boje od 1. kroga kvalifikacij

V novi sezoni bodo rokometaši Gorenja Velenja nastopali v Pokalu EHF. S sedeža evropske rokometne zveze (EHF) na Dunaju so v torek sporočili, da se bodo črno-rumeni v boju za mesto v skupinskem delu tekmovanja morali podati že skozi prvo izmed treh kvalifikacijskih sit.
Preberi več
Osa pika