Show menu

Novice

15. 4. 2017

Osice iz Rovinja z dvema drugima mestoma

Tri selekcije Gorenja Velenja se z mednarodnega turnirja Youth movement power v Rovinju vračajo z dvema drugima mestoma. Ti so osvojili mlajši dečki A Saše Mijatoviča ter najmlajši dečki C Jake Hrasta, medtem ko so starejši dečki B Tomaža Juršiča tekmovanje zaključili na 11. mesto.
Preberi več
15. 4. 2017

Po visokem zaostanku v finišu zmanjkalo moči za preobrat

Rokometaši Gorenja Velenja so v polfinalu pokalnega tekmovanja morali priznati premoč Celju Pivovarni Laško. Veliki rivali so bili na prvi tekmi finalnega turnirja v mariborski dvorani Tabor boljši s 26:23. Moštvo iz Šaleške doline v nedeljo ob 15.00 čaka tekma za tretje mesto z Riko Ribnico, ki je klonila proti gostiteljem turnirja, Braniku Mariboru (23:32).
Preberi več
13. 4. 2017

V sobotnem pokalnem polfinalu proti večnim tekmecem iz Celja

Po sezoni premora se rokometaši Gorenja Velenja ta vikend v Mariboru vračajo na finalni turnir Pokala Slovenije. Žreb črno-rumenim ni bil najbolj naklonjen, saj jim je že v polfinalu za tekmeca namenil velike rivale iz Celja. Obračun v dvorani Tabor se bo začel ob 17.30, v živo pa ga bo mogoče spremljati tudi na TV Slovenija 2.
Preberi več
12. 4. 2017

Mazej s kadetsko reprezentanco na mednarodni turnir

V sredo so se zbrali kandidati za nastop v kadetski reprezentanci, ki bodo v prihodnjih dneh branili barve Slovenije na mednarodnem turnirju v Bugojnu v Bosni in Hercegovini. Med 17 izbrancev je glavni trener Janez Klemenčič povabil tudi člana Gorenja Velenja Tadeja Mazeja.
Preberi več
12. 4. 2017

FOTO: Kadeti prvič v sezoni klonili na domačem igrišču

Kadetska selekcija Gorenja Velenja je v torek v Rdeči dvorani gostila vrstnike iz Celja. Ti so izbrancem Ivana Simonovića zadali prvi poraz na domačem igrišču v tej sezoni, potem ko so bili boljši s 30:26. Kljub porazu velenjski fantje ostajajo na vrhu polfinalne skupine B, v zadnjih treh kolih pa bodo morali še potrditi svoje mesto na finalnem turnirju, kamor bosta napredovali najboljši ekipi.
Preberi več
10. 4. 2017

VIDEO: Dober zaključek za četrto zmago v Ligi NLB

Štiri tekme in štiri zmage. To je izkupiček rokometašev Gorenja Velenja po uvodu v Ligo NLB. Zadnji uspeh so ose zabeležile na najbolj oddaljenem gostovanju, v Kopru. Domačine, ki so v drugi del državnega prvenstva napredovali s prvega mesta, so z odličnim zaključkom ugnali s 26:20.
Preberi več
9. 4. 2017

OSICE: Starejši dečki B v končnici klonili proti vrstnikom iz Celja

V soboto je selekcija starejših dečkov B Gorenja Velenja gostila tekmece iz Celja. Ti so se do zmage s 24:21 dokopali v zadnjih minutah tekme.
Preberi več
8. 4. 2017

FOTO+VIDEO: Gorenje Velenje ugnalo najboljšo ekipo prvega dela Lige NLB

Moštvo Gorenja Velenja je uspešno opravilo z zadnjim preizkusom Lige NLB za prvaka pred krajšim premorom zaradi finalnega turnirja v pokalnem tekmovanju. Tudi po gostovanju na Obali Velenjčani ostajajo neporaženi, domači Koper 2013 so odpravili s 26:20.
Preberi več
7. 4. 2017

FOTO+VIDEO: Babić v novi sezoni prevzema Gorenje Velenje, prihaja tudi Grebenc

Po temeljitem razmisleku in tehtanju vseh možnosti je vodstvo Rokometnega kluba Gorenje Velenje našlo novega trenerja, ki bo ekipo vodil najmanj v naslednjih dveh sezonah. Poleti bo dirigentsko palico prevzel hrvaški strokovnjak Željko Babić, dotlej pa na čelu ekipe ostaja Borut Plaskan.
Preberi več
7. 4. 2017

V soboto na gostovanje k najboljši ekipi prvega dela

Po uspehih na uvodnih treh tekmah Lige NLB za prvaka rokometaše Gorenja Velenja to soboto čaka nov preizkus. Odpravili se bodo na Obalo, kjer se bodo ob 18.30 zoperstavili domači zasedbi Kopra 2013.
Preberi več
Osa pika