Show menu

Novice

11. 10. 2018

Velenjčani doma še neporaženi

Rokometaši Gorenja Velenja so v četrtek odigrali tekmo 6. kroga Lige NLB. V domači Rdeči dvorani so s 32:26 ugnali rokometaše Maribor Branika.
Preberi več
9. 10. 2018

Pred povratno tekmo na Poljskem doma z Maribor Branikom

Rokometaši Gorenja Velenja so minuli vikend odigrali tekmo 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF. S 26:22 so bili boljši od poljske ekipe Gwarida Opole, proti katerim se bodo na povratni tekmi pomerili to nedeljo. Pred odhodom na Poljsko pa jih čaka še težek obračun domačega prvenstva, v goste prihajajo rokometaši Maribor Branika.
Preberi več
8. 10. 2018

OSICE: Visoki zmagi starejših dečkov B in kadetov

V soboto sta novi tekmi v domačem prvenstvu odigrali ekipi starejših dečkov B ter kadetov. V domači Rdeči dvorani sta obe ekipi dosegli visoko zmago nad sovrstniki iz Rokometnega kluba Drava Ptuj.
Preberi več
7. 10. 2018

Na Poljsko s prednostjo štirih zadetkov

Velenjčani so na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF v domači dvorani gostili poljsko ekipo Gwardia Opole. Rokometaši Gorenja Velenja so si z zmago s 26:22 priigrali 4 zadetke prednosti pred povratno tekmo na Poljskem, ki bo na sporedu prihodnjo nedeljo.
Preberi več
5. 10. 2018

V nedeljo prva tekma 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF

Prvi vikend v oktobru velenjske ose čaka nov preizkus v evropskih tekmovanjih. Na tekmi 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF se bodo Velenjčani doma pomerili s poljsko ekipo Gwardia Opole. Povratni obračun bo teden dni kasneje na Poljskem.
Preberi več
4. 10. 2018

Pet os ob koncu meseca na delu s kadetsko reprezentanco

Slovenska kadetska reprezentanca se bo ob koncu meseca udeležila turnirja v Avstriji, na katerem se bo pomerila z Avstrijci in Poljaki. Na listi mladih rokometašev, ki se bodo udeležili reprezentančne akcije, je tudi peterica velenjskih os.
Preberi več
3. 10. 2018

Celjani v drugem polčasu do zmage na derbiju

V sredo sta se v 5. krogu Lige NLB v celjskem Zlatorogu srečali ekipi Celja Pivovarne Laško in Gorenja Velenja. Slednji so kljub dobri igri v prvem delu na koncu premoč morali priznati domačim rokometašem, ki so zmagali s 27:21.
Preberi več
2. 10. 2018

VIDEO: Presenečenje na fotografiranju (Nikola Karabatić)

Podjetje Gorenje je za mlade rokometaše našega kluba pripravilo nepozabno presenečenje. V nedeljo so fantje na igrišču domače dvorane posneli odlične kadre za #simplyfans, nato pa jih je na fotografiranju presenetil eden najboljših rokometašev sveta ter ponosen ambasador #simplyfans, Nikola Karabatić.
Preberi več
2. 10. 2018

Na gostovanje v celjski Zlatorog

Velenjčani so v petek zabeležili tretjo zmago v Ligi NLB in v svoj nabor točk državnega prvenstva z zmago nad ekipo Kopra dodali novi dve. Nov preizkus jih čaka že v sredo, ko se varovanci Zorana Jovičića odpravljajo na gostovanje v Celje.
Preberi več
1. 10. 2018

Športni velikan Nikola Karabatić osupnil mlade rokometaše

Podjetje Gorenje je za mlade rokometaše iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje pripravilo nepozabno presenečenje. Njihov trening, ki je potekal na zadnjo nedeljo v septembru, so popestrili z obiskom enega najboljših svetovno znanih rokometašev in ponosnega ambasadorja #simplyfans Nikole Karabatića.
Preberi več
Osa pika