Show menu

Novice

25. 4. 2019

Velenjske ose doma gostijo Celjane

Po štirih zmagah v končnici za prvaka je pred Velenjčani tekma 5. kroga. Rokometaši Gorenja Velenja v svoji dvorani to soboto gostijo celjske rokometaše.
Preberi več
25. 4. 2019

Ozaveščevalno-zbiralna nagradna akcija »Napolnimo ulične zbiralnike za stare aparate v Šaleški dolini!«

Rokometni klub Gorenje Velenje in podjetje ZEOS skupaj z zanimivo ozaveščevalno-zbiralno nagradno akcijo.
Preberi več
21. 4. 2019

V kadetskih izbrani vrsti 5 velenjskih os

Slovenska kadetska izbrana vrsta se je predzadnji vikend v aprilu mudila na močnem mednarodnem turnirju v Bosni in Hercegovini. V slovenski reprezentanci je tudi 5 velenjskih os.
Preberi več
21. 4. 2019

OSICE: Velenjčani v Kopru do najvišjih mest

Mladi velenjski rokometaši so ta konec tedna preživeli v Kopru. Osice so z odličnimi predstavami osvojile dve drugi in eno prvo mesto.
Preberi več
20. 4. 2019

Velenjčani do zanesljive zmage v Ribnici

Rokometaši Gorenja Velenja so v soboto gostovali pri tretjeuvrščeni Ribnici. Ob glasni podpori gostujočih navijačev, Šaleških graščakov, so velenjski rokometaši slavili z 28:22.
Preberi več
18. 4. 2019

V 4. krogu končnice Velenjčani gostujejo v Ribnici

Po reprezentančnem premoru je čas za nadaljevanje končnice v slovenskem rokometnem prvenstvu. Varovanci Zorana Jovičića tokrat gostujejo pri rokometaših Rika Ribnice.
Preberi več
17. 4. 2019

Vas je več? Nas je več!

Zanimiv izziv je pred nami. Namreč kapetana RK Gorenje Velenje in RK Celje Pivovarna Laško sta izzvala drug drugega kdo bo na šaleško-savinjskem derbiju bolj napolnil dvorano.
Preberi več
15. 4. 2019

Rokometaši Gorenja Velenja ekipa leta v Mestni občini Velenje

V ponedeljek je v Velenju potekala tradicionalna podelitev priznanj najboljšim športnikom preteklega leta. Na podelitvi je Rokometni klub Gorenje Velenje prejel kar štiri priznanja.
Preberi več
13. 4. 2019

OSICE: Kadeti slavili v Dobovi, mlajši dečki A in B do zmag v domači dvorani

Kadeti so v petek gostovali v Dobov, selekciji mlajših dečkov A in B pa sta svoji tekmi polfinalnih skupin odigrali v soboto odigrali v domači dvorani. Vse tri selekcije so se veselile zmage.
Preberi več
Osa pika