Show menu

Novice

22. 7. 2017

FOTO: Med treningi potenje tudi pod soji fotografskih žarometov

Velenjsko člansko moštvo je zakorakalo v priprave pred novo sezono. Črno-rumeni prva dva dneva niso prelivali znoja le v Rdeči dvorani, pač pa tudi pred fotografskim objektivom v prostorih partnerja RK Gorenje Velenje AV studia, kjer so opravili fotografiranje pred novo sezono. Fantje so dokazali, da se kljub nekoliko drugačnim žarometom tudi pod slednjimi dobro znajdejo. Fotografije, ki so nastale izpod rok fotografa Nika in asistentke Barbare bodo luč sveta uzrle kmalu, do tedaj pa vam na ogled ponujamo nekaj utrinkov iz zakulisja dogajanja zadnjih dni.
Preberi več
20. 7. 2017

FOTO+VIDEO: V novo sezono željni dokazovanja in z visokimi cilji

Rokometaši Gorenja Velenja, ki jih po triletnem premoru znova čaka nastopanje v elitni Ligi prvakov, so začeli s pripravami na novo sezono. Novi trener Željko Babić je ekipo zbral že v sredo na skupnem pikniku, v četrtek pa z njo opravil prvi trening.
Preberi več
17. 7. 2017

Po zamenjavi igralcev Verdinek nova okrepitev Gorenja Velenja

To sredo popoldne bo novi trener RK Gorenje Velenje Željko Babić prvič pred sezono 2017/18 zbral igralce članskega moštva. Na tradicionalni piknik dan pred prvim treningom bo prišel tudi novopečeni slovenski reprezentant Matic Verdinek (189 cm, 1994).
Preberi več
16. 7. 2017

Na drugem preizkusu mlajši kadeti za las klonili proti Hrvatom

Slovenska reprezentanca mlajših kadetov je prvi teden priprav na evropskem olimpijskem festivalu mladih (22. - 30. julij) zaključila s tekmama v madžarskem Györu. Po petkovi zmagi proti domačim vrstnikom so izbranci Sandija Markla morali dan za tem za las priznati premoč Hrvatom (23:24).
Preberi več
14. 7. 2017

Za uvod Lige prvakov domač obračun z nekdanjim španskim šampionom

Po Ligi SEHA Gazprom, ki se bo za rokometaše Gorenja Velenja začela 30. avgusta z domačo tekmo proti rivalom iz Celja, bodo slovenski podprvaki v Rdeči dvorani gostili tudi prvi preizkus v Ligi prvakov. Sredi septembra bo v Šaleški dolini gostovala zasedba Abance Ademarja Leona.
Preberi več
14. 7. 2017

Peterica os z reprezentanco uspešna na Madžarskem

Slovenska reprezentanca mlajših kadetov (fantje, rojeni leta 2000 in mlajši) se te dni mudi v madžarskem Györu, kjer jo konec meseca (22. - 30. julij) čaka nastop na evropskem olimpijskem festivalu mladih. Izbranci Sandija Markla, kateremu na klopi asistira Tomaž Juršič, so v četrtek na pripravljalni tekmi z 19:18 ugnali domače vrstnike.
Preberi več
13. 7. 2017

Na prvi uradni tekmi sezone domač derbi s Celjani

Rokometaši Gorenja Velenja bodo v novi sezoni drugič zapored nastopali v Ligi SEHA Gazprom. Prva tekma, ki bo obenem prvi uraden preizkus za črno-rumene, jih čaka v sredo, 30. maja. V domači Rdeči dvorani bodo na velikem slovenskem derbiju gostili zasedbo Celja Pivovarne Laško.
Preberi več
12. 7. 2017

V novo sezono s športnimi copati Kempa

Dassašport, uradni zastopnik športne znamke Kempa, s katero opremlja tudi Rokometni klub Gorenje Velenje, je v vročih poletnih dneh pripravil ugodno ponudbo športnih copat za otroke. Na voljo so velikosti od številke 28 do 39, cena s popustom za člane velenjskega kluba pa znaša 27,99 EUR. Športne copate lahko naročite preko klubske pisarne, ki je dosegljiva na office@rk-gorenje.com ali 051/422-420 (Tanija).
Preberi več
7. 7. 2017

Znani vsi tekmeci v Ligi SEHA Gazprom

Izvršni odbor Lige SEHA Gazprom je na svoji četrtkovi seji potrdil vse udeležence v novi sezoni tekmovanja. V regionalno tekmovanje, v katerem bo drugo sezono zapovrstjo nastopalo tudi moštvo Gorenja Velenja, se po enoletnem premoru vračata srbska predstavnika.
Preberi več
4. 7. 2017

Zunanjo linijo mladinske ekipe okrepila mlada Krčana

Mladinska selekcija Gorenja Velenja, četudi so jo povečini sestavljali precej mlajši rokometaši, ima za seboj izvrstno sezono, saj se je pod vodstvom Klemna Luzarja z 20 zmagami na prav toliko tekmah znova uvrstila med slovensko prvoligaško druščino. V novi sezoni tako ekipo v domala isti postavi čakajo novi izzivi in cilji, do katerih ji bosta po najboljših močeh skušala pomagati tudi nadarjena rokometaša iz Posavja Timotej Grmšek (194 cm, 2000, DZ) in Peter Šiško (191 cm, 2001, LZ/SZ). Oba sta s klubom sklenila sodelovanje do leta 2022.
Preberi več
Osa pika