Show menu

Novice

27. 2. 2017

VIDEO: Beloruski prvaki do zmage v Velenju

Na svoji predzadnji tekmi v tej sezoni Lige SEHA Gazprom so rokometaši Gorenja Velenja klonili proti Meškovu iz Bresta. Beloruski prvaki so bili prepričljivo boljši.
Preberi več
25. 2. 2017

Proti beloruskim prvakom brez pravih možnosti

Rokometaši Gorenja Velenja so v domači Rdeči dvorani morali priznati premoč beloruskim prvakom. Meškov iz Bresta, ki je z zmago napravil pomemben korak k preboju na finalni turnir Lige SEHA Gazprom, je bil boljši s 37:34.
Preberi več
24. 2. 2017

FOTO: Rokometaši obiskali zaposlene na MO Velenje

Nastopi v krstni sezoni v Ligi SEHA Gazprom se za rokometaše Gorenja Velenja počasi bližajo koncu. Pred zadnjima tekmama v domači dvorani so minuli petek ose obiskale zaposlene na MO Velenje. Krajše druženje je minilo v sproščenem vzdušju, tudi smeha ni manjkalo, gostitelji pa so obljubili, da bodo v soboto in sredo stiskali pesti za črno-rumene.
Preberi več
24. 2. 2017

Beloruski prvaki bodo v Velenju iskali pomembne točke

Rokometašem Gorenja Velenja do konca nastopov v Ligi SEHA Gazprom preostajajo tri tekme, izmed katerih bosta prvi dve na sporedu v Rdeči dvorani. Prva že to soboto ob 18. uri proti Meškovu iz Bresta, ki je še vedno v igri za nastop na finalnem turnirju najboljše četverice.
Preberi več
22. 2. 2017

VIDEO: Nora obramba Ferlina in izjemen zaključek polčasa

Gorenju Velenju so na gostovanju v makedonski prestolnici nove točke spolzele iz rok. A ose so proti Metalurgu nase opozorile z nekaterimi izjemnimi potezami. Najprej sta tik pred koncem prvega polčasa Matjaž Brumen in Luka Mitrović pripravila lep cepelin, v drugem polčasu pa se je z neverjetno obrambo izkazal Klemen Ferlin.
Preberi več
21. 2. 2017

Tudi na tretji zaporedni tekmi usoden mrk v zadnjem delu

Rokometaši Gorenja Velenja so tudi na tretji tekmi Lige SEHA Gazprom v letu 2017 v zadnjih minutah izpustili lepo priložnost za ugoden rezultat. Na gostovanju v Skopju so Metalurgu, neposrednemu konkurentu za višja mesta na lestvici, morali priznati premoč s 25:28.
Preberi več
21. 2. 2017

OSICE: Mladinci uspešno nadaljujejo pot proti eliti

Mladinska ekipa Gorenja Velenja uspešno nadaljuje svoje borbe za preboj med prvoligaše. Tudi na drugi tekmi v skupini za prvaka so se izbranci trenerja Klemna Luznarja veselili uspeha. V Rdeči dvorani so Sviš iz Ivančne Gorice odpravili s 33:26.
Preberi več
20. 2. 2017

Ose odhajajo na pomembno gostovanje v Skopje

Rokometaše Gorenja Velenja do konca sezone v Ligi SEHA Gazprom čakajo še štirje preizkusi. Prvi bo na sporedu ta torek, ko bodo izbranci Boruta Plaskana gostovali v Skopju. Obračun z Metalurgom se bo začel ob 17.45, v Sloveniji pa ga bo moč s prenosom v živo spremljati na Šport TV 1.
Preberi več
19. 2. 2017

OSICE: Kadeti v Ribnici poraženi prvič v sezoni

Kadeti Gorenja Velenja so v soboto na gostovanju doživeli prvi poraz v tej sezoni. Izbranci Ivana Simonovića, ki se odlično borijo v polfinalni skupini, so domačemu Riku v končnici morali priznati premoč z 31:32.
Preberi več
18. 2. 2017

MEGA INTERVJU: Marko Oštir, pomočnik trenerja članske ekipe Gorenja Velenja

Uspehi ekipe so odvisni tudi od dela strokovnega štaba. Za vsakim glavnim trenerjem stoji dober pomočnik. V Gorenju Velenju to vlogo opravlja Marko Oštir, nekdanji rokometni reprezentant, ki je na športni poti dosegel zavidljive rezultate.
Preberi več
Osa pika