Show menu

Novice

14. 1. 2017

FOTO: Velenjsko slavje na 1. Memorialu Franca Poloviča st. v Dobovi

V soboto je Dobova gostila 1. Memorial Franca Poloviča starejšega. Končne zmage so se veselili rokometaši Gorenja Velenja, ki so na drugi tekmi turnirja najprej odpravili Dubravo iz Zagreba (34:22), za tem pa še domače prvoligaško moštvo (26:22). Matjaž Brumen je postal najboljši strelec, Klemen Ferlin pa izbran za najboljšega vratarja.
Preberi več
13. 1. 2017

Znani srečneži v nagradni igri revije 9ka

Znani so srečneži, ki jih je določil žreb v nagradni igri decembrske številke revije 9ke.
Preberi več
11. 1. 2017

OSICE: Mlajši dečki iz Slovenj Gradca z dvema zmagama

Zasedbi mlajših dečkov sta uspešno otvorili tekme mlajših selekcij Gorenja Velenja v novem letu. Iz gostovanja v Slovenj Gradcu sta se vrnili z dvema zmagama. Mlajši dečki B so v boju za drugo mesto na lestvici zmagali s 15:12, mlajši dečki A pa so po zmagi z 22:9 skočili na prvo mesto vzhodne skupine!
Preberi več
9. 1. 2017

FOTO+VIDEO: Ose začele priprave na drugi del sezone

V ponedeljek je trener Gorenja Velenja Borut Plaskan svoje izbrance zbral na prvem treningu v novem letu. Nekoliko daljši premor, ki se je začel 23. decembra po pokalni tekmi v Šmartnem pri Litiji, je rokometašem slovenskega podprvaka dobro del. Ti so se v dvorano vrnili polni dobre volje in delovnega elana, kar pred začetkom drugega dela sezone velenjskemu štabu zagotovo prinaša sladke skrbi.
Preberi več
8. 1. 2017

Stojnić z mladinsko reprezentanco do vozovnice na SP!

Slovenska mladinska reprezentanca si je v slovaškem Hlohovcu zagotovila vozovnico za letošnje svetovno prvenstvo, ki ga bo med 17. in 30. julijem gostila Alžirija. Izbranci Saše Prapotnika so v 3. kolu kvalifikacij dosegli še tretji uspeh, potem ko so gostitelje turnirja Slovake odpravili z 20:17.
Preberi več
8. 1. 2017

Grobelnik in Tajnik s Slovenijo osvojila turnir v Umagu

V nedeljo se je v Umagu zaključil mednarodni turnir za reprezentance mlajših kadetov (fantje, rojeni leta 2000 in mlajši). Slovenska vrsta je na tekmi 3. kola vknjižila še tretjo zmago, potem ko je Hrvaško odpravila z 21:19. Člana Gorenja Velenja Tilen Grobelnik in Domen Tajnik sta k uspehu prispevala tri oziroma dva zadetka. Za dobro pripravo na tekmece gredo zasluge tudi velenjskemu trenerju Tomažu Juršiču, ki je na klopi asistiral Sandiju Marklu.
Preberi več
7. 1. 2017

Slovenija z znova 100-odstotnim Stojnićem korak od SP

Slovenska mladinska reprezentanca je v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, ki ga bo med 17. in 30. julijem gostila Alžirija, suvereno opravila tudi z drugo prepreko. Tekmece s Kosova je odpravila s 34:25. Znova se je izkazal tudi član Gorenja Velenja Darko Stojnić, ki na kvalifikacijskih bojih ostaja pri stoodstotnem izkoristku. Tokrat je k uspehu dodal tri gole.
Preberi več
7. 1. 2017

S štirimi goli osic Slovenija boljša tudi od Češke

Reprezentanca mlajših kadetov, ki nastopa na mednarodnem pripravljalnem turnirju v Umagu, je uspešno prestala tudi drugi preizkus. Izbranci Sandija Markla, ki mu asistira velenjski trener Tomaž Juršič, je Češko ugnala s 30:23. Mlada upa Gorenja Velenja Tilen Grobelnik in Domen Tajnik sta k uspehu skupaj pristavila štiri zadetke.
Preberi več
6. 1. 2017

Mlajši kadeti zanesljivo opravili s Poljaki

V petek se je v Umagu začel mednarodni turnir za mlajše kadete (rojeni leta 2000 in mlajši). Slovenska vrsta, pri kateri Sandiju Marklu asistira velenjski trener Tomaž Juršič, je prvi dan s 36:24 odpravila Poljsko. pri uspehu sta sodelovala tudi mlada rokometaša Gorenja Velenja Tilen Grobelnik in Domen Tajnik. Prvi je prispeval en zadetek.
Preberi več
6. 1. 2017

Mladinci z zmago začeli kvalifikacije za SP v Alžiriji

V Hlohovcu na Slovaškem so se v petek za slovensko mladinsko reprezentanco začele kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu, ki ga bo med 17. in 30. julijem gostila Alžirija. Izbranci Saše Prapornika so nastope začeli z odliko, saj so v 1. kolu z 32:25 odpravili Ukrajino. Član Gorenja Velenja Darko Stojnić je k uspehu prispeval dva zadetka iz prav toliko strelov.
Preberi več
Osa pika