Show menu

Novice

11. 11. 2019

Sreda prinaša tekmo v Izoli

Pred rokometaši Gorenja Velenje je v sredo nov obračun v domačem prvenstvu. V 10. krogu Lige NLB se bodo pomerili z ekipo iz Izole.
Preberi več
11. 11. 2019

Postava meseca: OKTOBER

Tudi v letošnji sezoni delimo z vami najboljšo postavo preteklega meseca po izboru naših trenerjev. Vsak mesec bodo trenerji vseh selekcij Rokometnega kluba Gorenje Velenje izbrali posameznike, ki so s svojo predstavo izstopali v preteklem mesecu. Začenjamo z najboljšo sedmerko meseca oktobra.
Preberi več
7. 11. 2019

Pomembna zmaga ostala doma

Velenjski rokometaši so v četrtek odigrali tekmo 9. kroga domače Lige NLB. V domači Rdeči dvorani so bili boljši od trenutno tretjeuvrščeno ekipo Trima iz Trebnjega z rezultatom 31:30.
Preberi več
5. 11. 2019

Na vroče gostovanje v Rdečo dvorano prihaja Trimo Trebnje

Rokometaše velenjskega Gorenja v četrtek čaka nova zahtevna tekma domače Lige NLB. Po sobotni zmagi nad Slovenj Gradcem sedaj v Rdečo dvorano prihajajo trenutno tretjeuvrščeni Trebanjci.
Preberi več
3. 11. 2019

Na koroško-štajerskem derbiju boljši Velenjčani

V soboto smo lahko po treh letih ponovno spremljali tradicionalni koroško-šaleški derbi. V 8. krogu domače Lige NLB so ose na gostovanju pričakale nabito polne tribune slovenjgraške dvorane. Spremljali smo lahko derbi v pravem pomenu besede na katerem so se zmage z 28:23 veselili gostje iz Velenja.
Preberi več
31. 10. 2019

Po reprezentančnem odmoru čas za gostovanje v Slovenj Gradcu

Rokometaše Gorenja Velenja v soboto čaka nova tekma domače Lige NLB. Po tekmi z Ormožem, na kateri so Velenjski rokometaši pred reprezentančnim premorom visoko slavili v domači Rdeči dvorani, se sedaj odpravljajo k nasprotnikom iz Slovenj Gradca, ki so se v letošnji sezoni vrnili v prvo ligo.
Preberi več
30. 10. 2019

Uspešen zaključek lepe rokometne zgodbe gibanja #simplyfans ter RK Gorenje Velenje

Podjetje Gorenje je pred tremi sezonami svoje rokometno sponzorstvo lansiralo pod projektom #simplyfans. V okviru sponzorstva enega najbolj priljubljenih športov v Evropi so se pri podjetju odločili, da je letošnja rdeča nit njihovih aktivacij miselnost »podariti, deliti, razveseliti«, ki se skriva za pojmom #simplygive (»preprosto daj«). Vsak mesec aktivacijo podpira mesečni ambasador, v mesecu oktobru pa je gibanje #simplyfans moči združilo z velenjskim rokometnim klubom.
Preberi več
30. 10. 2019

Mlade osice dobile priložnost za druženje z velikimi rokometnimi imeni

Zavarovalnica Generali je za mlade osice iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje pripravila nepozabno presenečenje. Na rokometnem spektaklu, ki sta ga ob slovesu športne kariere pripravila Luka Žvižej ter Uroš Zorman, Rokometni simfoniji, so v dvorani Zlatorog ponudili priložnost najmlajšim nadobudnežem iz velenjskega kluba za druženje z največjimi imeni svetovnega rokometa.
Preberi več
24. 10. 2019

OSICE: Minuli vikend v znamenju derbijev proti Celjanom

V soboto so se v domači Rdeči dvorani starejši dečki A in B ter kadeti pomerili z vrstniki iz Celja. Pred tem so tekme v sredo odigrali tudi mlajši dečki proti ekipi Slovenj Gradca 2011. Mladinci so bili v nedeljo zopet suvereni, tokrat so bili boljši v gosteh od Trima iz Trebnjega.
Preberi več
21. 10. 2019

Nedeljsko druženje v kavarni Hotela Paka

Minula nedelja je bila v kavarni hotela Paka v Velenju precej rokometno obarvana. Pa ne zaradi kakšne tekme, temveč zaradi prijetnega druženja na kostanjevem pikniku, ki so ga v sodelovanju z Gorenje gostinstvo pripravili člani RK Gorenje Velenje. Na terasi Hotela Paka so organizatorji pekli slasten kostanj, da pa je bilo presenečenje za goste še večje, so za strežbo skrbeli kar domači rokometaši.
Preberi več
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me