Show menu

Novice

23. 3. 2018

V soboto na gostovanje v Novo mesto

Po nepričakovanem izpadu v četrtfinalu pokalnega tekmovanja bodo rokometaši Gorenja Velenja v preostanku sezone vse sile usmerili v tekme državnega prvenstva. Po uvodnem spodrsljaju proti Kopru 2013 jih to soboto ob 17.30 čaka nov preizkus. V novomeški dvorani Marof bosta proti Krki zanje šteli le dve točki.
Preberi več
21. 3. 2018

FOTO: Zaušnica v Ljutomeru končala pokalno sezono

Rokometaši Gorenja Velenja sezono slovenskega pokalnega tekmovanja zaključujejo v četrtfinalu. Po izredno slabi predstavi so v Ljutomeru proti Jeruzalemu Ormožu klonili s 33:29 in tako ostali brez mesta na zaključnem turnirju.
Preberi več
21. 3. 2018

OSICE: Mladinci do 14. zmage v sezoni (foto)

Mladinci Gorenja Velenja so zabeležili 14. zmago v sezoni. V Rdeči dvorani so z 29:20 ugnali tekmece iz Izole.
Preberi več
20. 3. 2018

Dan s športnikom - Mladi Brin spoznal svojega idola

Zavarovalnica Generali podpira slovenske športnike in klube. Med sponzoriranci so tudi rokometaši Gorenja Velenja, trikratni slovenski državni prvaki iz Šaleške doline, ki Slovenijo na mednarodni ravni zastopajo v VELUX EHF Ligi prvakov in Ligi SEHA Gazprom.
Preberi več
20. 3. 2018

V Ljutomer po polfinalno vstopnico

Medtem ko sta prva udeleženca finalnega turnirja Pokala Slovenije že znana – polfinale sta si zagotovili moštvi Kopra 2013 in Krke – se bodo v sredo v boj za mesto med najboljšo četverico podali rokometaši Gorenja Velenja. Ti bodo ob 19. uri gostovali v Ljutomeru, kjer se bodo za napredovanje pomerili z Jeruzalemom Ormožem.
Preberi več
20. 3. 2018

Gorenje Velenje krojilo statistični vrh rednega dela Lige SEHA Gazprom

Redni del Lige SEHA Gazprom je končan. Rokometaši Gorenja Velenja so zgolj za točko zgrešili napredovanje na finalni turnir, a kljub temu v številnih statističnih kategorijah pustili svoj pečat. Celotna ekipa je izkoristila največ strelov med vsemi klubi, obenem imela četrti najboljši napad in tretjo najboljšo obrambo. Nase so opozorili tudi nekateri posamezniki. Več v spodnji 360-stopinjski grafiki.
Preberi več
19. 3. 2018

OSICE: Kadeti meljejo še naprej, v Brežicah zmagali četrtič zapored

Kadeti Gorenja Velenja v polfinalni skupini še naprej meljejo tekmece. V nedeljo so pod vodstvom Saše Mijatovića zmagali še četrtič zapovrstjo. Ekipo Brežic so v gosteh odpravili z 31:28. Izstopala sta Alen Husejnović, ki je zbral 15 obramb ter Peter Šiško, ki je še drugič zapored tekmo zaključil pri 15 golih.
Preberi več
18. 3. 2018

Druga sezona med regionalno druščino zaključena s suvereno zmago

Od svoje druge sezone nastopanja v regionalni Ligi SEHA Gazprom se rokometaši Gorenja Velenja poslavljajo s suvereno zmago. Kljub temu, da tekma s slovaškim prvakom Tatranom iz Prešova ni odločala o ničemer, so »ose« pred svojimi navijači prikazale všečno igro in tekmece ugnale s 27:25.
Preberi več
18. 3. 2018

OSICE: Mlajši dečki zmagovito zakorakali v polfinalni skupini (FOTO)

Mlajši dečki so v soboto v Rdeči dvorani zmagovito zakorakali v nastope v polfinalnih skupinah. Starejša selekcija A je bila s 25:21 boljša od ormoškega Jeruzalema, mlajša B pa z 21:13 od Herza Šmartnega. Medtem so prvič v sezoni klonili starejši dečki B, ki kljub porazu ostajajo vodilna ekipa polfinalne skupine in s tem v lovu na zaključni turnir.
Preberi več
18. 3. 2018

VIDEO: Ferlin in Medved z najlepšima potezama 17. kola Lige SEHA Gazprom

V predzadnjem kolu Lige SEHA Gazprom so rokometaši Gorenja Velenja pripravili lep preobrat in v zadnjih sekundah na kolena spravili domače moštvo Meškova iz Bresta. Zmaga ni ostala neopažena niti v navijaškem svetu, saj so ljubitelji rokometa cepelin z zaključkom Nika Medveda izbrali za najlepši gol, zadnjo obrambo Klemna Ferlina pa za najboljše posredovanje vratarjev v 17. kolu regionalnega tekmovanja.
Preberi več
Osa pika