Show menu

Novice

13. 12. 2016

OSICE: Mladinci meljejo dalje, tudi po devetih tekmah neporaženi

Mlajše selekcije RK Gorenje Velenje so zadnji sklop tekem končale s stoodstotnim izkupičkom. Zadnje zmage so se v ponedeljek veselili mladinci, ki so s 35:11 zmagali v Radečah. Ekipi mlajših dečkov sta bili v soboto uspešni na gostovanju pri RK Arcont Radgoni, starejši dečki pa so se do zmage prebili v Mariboru. Tam so bili v nedeljo uspešni še kadeti.
Preberi več
12. 12. 2016

Dvoboj podprvakov za četrtfinale Pokala Slovenije

Medtem ko je večina četrtfinalistov Pokala Slovenije že znana, bo eno izmed dveh preostalih imen jasno po torkovi tekmi v Velenju. V Rdeči dvorani se bo domačemu Gorenju zoperstavil RD Koper 2013. Dvoboj državnih in pokalnih podprvakov se bo začel ob 19. uri.
Preberi več
10. 12. 2016

Izbrana najboljša postava novembra

Ose so že zakorakale v decembrsko rokometno dogajanje, do konca nastopov v letošnjem koledarskem letu pa jih ločijo še zadnje tekme. Izjemno marljive pa so bile pri nabiranju točk in golov tudi v minulem mesecu. Prvič v tej sezoni smo tako izbrali postavo meseca RK Gorenje Velenje iz vseh klubskih selekcij.
Preberi več
9. 12. 2016

Tudi pred tekmo s Koprom 2013 na obisk v Gorenju

Velenjski rokometni klub brez velike podpore podjetja Gorenje ne bi bil zmožen igrati na takšni ravni in ker je december mesec, v katerem si rokometaši še zlasti želijo narisati nasmehe na obraz vsem podpornikom, so se ti v petek podali na obisk. Jože Baznik, Darko Stojnić in Tadej Mazej so obiskali podjetje Gorenje I.P.C., kjer luč sveta ugleda vsaka izdaja revije 9ka, druga skupina z Rokom Zaponškom, Kenanom Pajtom in Janom Tajnikom pa Gorenja Servisa, kjer službuje tudi predsednik RK Gorenje Velenje Milan Meža.
Preberi več
8. 12. 2016

OSICE: Mladinci dve tekmi pred koncem že uvrščeni v borbo za prvaka

Mladinci RK Gorenje Velenje so si z novo zmago, osmo zaporedno že pred zadnjima tekmama prvega dela priborili prvo mesto v vzhodni skupini in s tem napredovanje v borbo za prvaka 2. lige. Na zaostali tekmi 6. kola so v sredo na sosedskem derbiju visoko ugnali vrstnike Slovenj Gradca 2011 s 37:16.
Preberi več
8. 12. 2016

FOTO+VIDEO: Prvenec Zaponška in odmevna zmaga proti PPD Zagrebu

Rokometaši Gorenja Velenja so na sredini tekmi Lige SEHA Gazprom presenetili vse, saj so kljub odsotnosti štirih pomembnih soigralcev zaradi poškodb s 27:26 ugnali hrvaški PDD Zagreb. Proti moštvu, ki nastopa v Ligi prvakov, so Velenjčani prikazali sijajno borbenost in srčnost ter zasluženo četrtič v sezoni osvojili tri točke.
Preberi več
6. 12. 2016

Z izjemno igro Gorenje na kolena spravilo hrvaške prvake

Na tekmi 12. kola Lige SEHA Gazprom so rokometaši Gorenja Velenja pripravili velikansko presenečenje. Kljub zdesetkani zasedbi so v domači Rdeči dvorani pred izjemnimi navijači ugnali zasedbo PPD Zagreba. Moštvo, ki nastopa v Ligi prvakov, in je tam nazadnje doseglo odmevno zmago proti nemškim Rhein-Neckar Löwen, je klonilo s 26:27.
Preberi več
5. 12. 2016

V Velenju gostujejo serijski hrvaški državni prvaki

RK Gorenje Velenje do konca koledarskega leta čakajo tri tekme, vse na domačem igrišču Rdeče dvorane. Prva že ta torek ob 18. uri, ko bo v Šaleški dolini gostovalo moštvo PPD Zagreba, ki je državni prvak vse od osamosvojitve Hrvaške.
Preberi več
5. 12. 2016

Mlajši dečki A osvojili turnir v avstrijskem Gradcu

Ekipa mlajših dečkov A iz RK Gorenje Velenje je minulo nedeljo sodelovala na mednarodnem turnirju v Gradcu. Nadobudni rokometaši, ki jih vodi Saša Mijatović, so v Avstriji prikazali odlične, odpravili vso konkurenco in se zasluženo veselili prvega mesta.
Preberi več
4. 12. 2016

OSICE: Mladinci in kadeti nadaljujejo niz neporaženosti

Mladinci in kadeti RK Gorenje Velenje nadaljujejo niz neporaženosti. Prvi so v nedeljo na dvoboju trenutno najboljših ekip vzhodne skupine s 43:22 odpravili Hrastničane, slednji pa so dan poprej do 11. zmage prišli proti Slovenj Gradcu 2011. Sosedom iz Koroške sta medtem morali premoč v soboto priznati obe ekipi starejših dečkov, medtem ko so mlajši dečki A na domačem igrišču odpravili Veliko Nedeljo. To je bila njihova druga zmaga v tem tednu, s katero so se povzpeli na vrh lestvice vzhodne skupine.
Preberi več
Osa pika