Show menu

Novice

25. 10. 2017

VIDEO: Z izjemnimi potezami do visoke zmage nad Vojvodino

Če izvzamemo nekoliko negotov začetek, so si rokometaši Gorenja Velenja za nedeljsko predstavo v Ligi SEHA Gazprom zaslužili čisto desetko. Na poti do visoke zmage s 37:20 so leteli po zraku, dosegali atraktivne zadetke, v vratih pa so blesteli tudi vsi trije vratarji.
Preberi več
24. 10. 2017

FOTO+VIDEO: Velenjski najstniki navdušili na članski tekmi proti Vojvodini

Trener Gorenja Velenja Željko Babić je bil po nedeljski tekmi proti Vojvodini v Ligi SEHA Gazprom lahko prešerne volje. Ne le zaradi visoke zmage proti srbskim prvakom, ki so jih njegovi izbranci ugnali s 37:20, pač pa tudi zato, ker so se med njimi izkazali in svoje minute na igrišču upravičili štirje mladi upi.
Preberi več
24. 10. 2017

FOTO: Mladinci z disciplinirano igro do novega uspeha

Mladinci Gorenja Velenja nadaljujejo z uspešnimi nastopi v prvi mladinski ligi, kjer po treh tekmah še ne poznajo poraza. V ponedeljek so na domačem parketu ugnali moštvo Sviša iz Ivančne Gorice (26:18), ker je, poleg remija proti Celjanom, njihov drugi uspeh v državnem prvenstvu.
Preberi več
23. 10. 2017

Pokalne nastope bodo člani začeli na Kozini

Na sedežu Rokometne zveze Slovenije je v ponedeljek potekal žreb parov šestnajstine finala Pokala Slovenije. Ples kroglic je rokometašem Gorenja Velenja, ki so v minuli sezoni osvojili bronasto medaljo, namenil obračun z ekipo RD Škerjanc Jadran Hrpelje - Kozina. Termin tekme še ni znan.
Preberi več
23. 10. 2017

VIDEO: Ferlin z ubranjenim cepelinom kandidira za najlepšo obrambo

Klemen Ferlin nas v tej sezoni iz tekmo v tekmo razvaja s svojimi obrambami. Ko je moštvo Gorenja Velenja sredi Skopja v Ligi SEHA Gazprom na kolena spravilo udeleženca VELUX EHF Lige prvakov, je Dolenjec med velenjskima vratnicama znova pokazal nekaj vrhunskih potez. V eni izmed akcij makedonskih podprvakov je preprečil presenečenje s cepelinom ter se znova, še četrtič v sezoni zavihtel med kandidate za najlepšo obrambo kola v regionalnem tekmovanju.
Preberi več
23. 10. 2017

OSICE: Mlajši dečki iz Celja z dvema zmagama

V nedeljo niso bili uspešni le člani Gorenja Velenja, temveč tudi obe ekipi mlajših dečkov. Ti sta gostovali v Celju in se domov vrnili z zmagama.
Preberi več
22. 10. 2017

Gorenje Velenje suvereno preko srbskih prvakov

Članska ekipa Gorenja Velenja se na reprezentančni premor, ki se bo končal naslednji vikend, podaja s suvereno zmago. V Rdeči dvorani je odpravila srbsko Vojvodino, od katere je bila boljša s 37:20.
Preberi več
22. 10. 2017

OSICE: Kadeti ostajajo neporaženi

V soboto so se kadeti in starejši dečki B z gostovanj vrnili z novima zmagama. Prvi tako ostajajo pri stoodstotnem izkupičku. V nedeljo bodo na igrišče stopili še mlajši dečki, v ponedeljek pa mladinci.
Preberi več
21. 10. 2017

Pred reprezentančnim premorom v Rdeči dvorani s srbskimi prvaki

To nedeljo rokometaše Gorenja Velenja čaka zadnji preizkus pred reprezentančnim premorom. V Rdečo dvorano na zaostalo tekmo 5. kola Lige SEHA Gazprom ob 17. uri prihajajo aktualni srbski prvaki, moštvo Vojvodine iz Novega Sada.
Preberi več
20. 10. 2017

FOTO: Na nedeljsko tekmo povabili vse mlajše selekcije

Rokometaše Gorenja Velenja zadnja tekma pred reprezentančnim premorom čaka to nedeljo. Ob 17. uri bodo v Rdeči dvorani gostili srbske prvake, moštvo Vojvodine iz Novega Sada.
Preberi več
Osa pika