Show menu

Novice

26. 7. 2022

V osjem gnezdu ostaja Ibrahim Haseljić

Kljub novici ob koncu sezone, da bo Ibrahim Haseljić zapustil osje gnezdo, pa je le ta sodelovanje z RK Gorenje Velenje podaljšal še za eno sezono.
Preberi več
23. 7. 2022

Črno-rumeni dres bo še naprej nosil Jernej Drobež

Mladi in perspektivni igralec RK Gorenje Velenje, Jernej Drobež (195 cm, 2000), bo tudi v prihodnje nosil črno-rumeni dres. Jernej, otrok velenjskega kluba, je s klubom podaljšal sodelovanje do konca sezone 2023/2024.
Preberi več
14. 7. 2022

Ose bo v naslednji sezoni okrepil Urban Pipp

Manj kot dva tedna nas ločita do začetka priprav na novo sezono. Ekipi, ki jo bo tudi v novi sezoni vodil Zoran Jovičić, se bo kot zadnja okrepitev, pridružil Urban Pipp.
Preberi več
11. 7. 2022

V prodaji sezonske karte 2022/2023

Rokometaši Gorenja Velenja so v preteki sezoni znova presegli zastavljene cilje. Kot edini slovenski evropski predstavnik in najbolj obremenjena ekipa žal Velenjčani niso zdržali ritma v NLB ligi. Ob še vedno spodobnem 3. mestu pa so v drugih 2 tekmovanjih presegli načrte in postali: POKALNI PRVAKI SLOVENIJE in ČETRTFINALISTI LIGE EVROPA!
Preberi več
7. 7. 2022

Intervju: David Miklavčič

David Miklavčič je po koncu letošnje sezone predal kapetanski trak in zaključil svojo bogato rokometno kariero. S prvim julijem je David prevzel mesto direktorja RK Gorenje Velenje.
Preberi več
1. 7. 2022

Tekmovanje mlajših selekcij

Pri rokometnem klubu Gorenje Velenje že leta skrbijo za rast in razvoj mladih in perspektivnih rokometašev. Na treningih se trenerji mlajših selekcij trudijo, da jim v največji meri predstavijo lepote tega športa. V želji, da se mladi učijo tudi od tistih, ki so to pot že prehodili in zdaj minute nabirajo v članski kategoriji, so se pri RK Gorenje Velenje odločili, da organizirajo tekmovanje mlajših selekcij.
Preberi več
20. 6. 2022

Zaključen je drugi kamp Ose Pike

Za nami je drugi tridnevni kamp Ose Pike, ki je bil namenjen dečkom in deklicam od 1. do 5. razreda. Kamp je potekal od 17. do 19. junija, otroci pa so se na njem, poleg v rokometu, preizkusili tudi v drugih športih.
Preberi več
7. 6. 2022

Starc in Velić na posojo v Slovenj Gradec

Urban Starc in Tarik Velić bosta v naslednji sezoni, kot posojena igralca zaigrala v RK Slovenj Gradec 2011.
Preberi več
4. 6. 2022

Državni prvaki in podprvaki

Ekipi kadetov in mladincev RK Gorenje Velenje sta se po koncu te sezone veselili odličja. Kadeti so postali državni prvaki, mladinci pa z odličnim drugim mestom v 1. državni ligi za mladince, državni podprvaki.
Preberi več
31. 5. 2022

2. KAMP OSE PIKE

Rokometni klub Gorenje Velenje bo v drugem tednu meseca junija organiziral 2. kamp ose Pike na Velenjskem jezeru. Na tridnevni dogodivščini bodo dečki in deklice spoznali osnove rokometa, se družili in zabavali.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se