Show menu

Novice

26. 10. 2018

Janez Gams novi direktor RK Gorenje Velenje

V sredo je upravni odbor za novega direktorja kluba imenoval Janeza Gamsa, dosedanji direktor Rok Bizjak pa je postal eden od dveh podpredsednikov upravnega odbora Rokometnega kluba Gorenje Velenje.
Preberi več
24. 10. 2018

Deset velenjskih os v izbranih vrstah

Zadnji oktobrski teden je namenjen akcijam reprezentančnih selekcij. Velenjski klub bo v svojih selekcijah predstavljalo deset rokometašev Gorenja Velenja.
Preberi več
24. 10. 2018

OSICE: Mladinci dosegli pomembno zmago, slavili tudi starejši dečki A in B

V četrtek so niz zmag z odlično predstavo začeli starejši dečki A, ki so zabeležili visoko zmago proti sovrstnikom Arcont Radgone. Mladinci so na težkem gostovanju premagali trenutno vodilne Škofjeločane, niz treh tekem pa so z visoko zmago zaključili starejši dečki B.
Preberi več
20. 10. 2018

Delitev točk v Ribnici

Velenjski rokometaši so v soboto odigrali tekmo 7. kroga Lige NLB. Po izjemno napeti končnici sta si ekipi razdelili točke. Tekma v Ribnici se je končala z neodločenim rezultatom 30:30.
Preberi več
19. 10. 2018

Pred reprezentančnim premorom proti vodilni Ribnici

Rokometaše Gorenja Velenja čaka pred začetkom reprezentančnega tedna nov zahteven preizkus. V soboto gostujejo pri trenutno vodilni ekipi domačega prvenstva, ekipi Rika Ribnice.
Preberi več
16. 10. 2018

V zadnjem krogu kvalifikacij proti Špancem

V torek se je na sedežu Evropske rokometne zveze odvijal žreb 3. kroga kvalifikacij Pokala EHF. Velenjčani se bodo v zadnjem krogu kvalifikacij pomerili s špansko ekipo Fraikin BM Granollers.
Preberi več
15. 10. 2018

OSICE: Dve zmagi in remi mlajših selekcij

Minuli vikend sta svoji prvi dve tekmi državnega prvenstva odigrali selekciji mlajših dečkov A in B. Slednji so si s sovrstniki iz Celja razdelili točke medtem ko so fantje selekcije mlajših dečkov A celjske rokometaše ugnali za en zadetek. Zmago proti ekipi Pomurja so zabeležili tudi starejši dečki A.
Preberi več
14. 10. 2018

Velenjski rokometaši v 3. krogu kvalifikacij Pokala EHF

Rokometaši Gorenja Velenja so v nedeljo odigrali povratno tekmo 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF. Na Poljskem so se pomerili z domačo ekipo Gwarida Opole. Kljub porazu s 23:21 Velenjčani zaradi boljše skupne razlike v zadetkih (47:45) napredujejo v 3. krog kvalifikacij Pokala EHF. Kdo jim bo takrat stal nasproti, pa bo znano že ta torek.
Preberi več
13. 10. 2018

VIDEO: Najlepše akcije četrtkove zmage nad Mariborčani

Čvrsta obramba in domiseln napad velenjskih os sta botrovala četrtkovi zmagi s +6. Oglejte si nekaj najlepših akcij in obramb s tekme proti Maribor Braniku, na kateri so priložnost za igro dobili prav vsi igralci članskega moštva.
Preberi več
12. 10. 2018

Povratna tekma na Poljskem nov velik izziv za mlado velenjsko ekipo

Velenjske rokometaše po zmagi v 6. krogu Lige NLB sedaj čaka povratna tekma 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF. Na Poljskem se bodo v nedeljo pomerili z domačo ekipo Gwardia Opole, ki so jo pred tednom dni v velenjski Rdeči dvorani premagali s 26:22.
Preberi več
Osa pika