Show menu

Novice

25. 1. 2017

Tekma z Borcem odpovedana!

Rdeča dvorana bi morala v petek gostiti še zadnje pripravljalno srečanje rokometašev Gorenja Velenja pred drugim delom sezone. Obračun z Borcem m:telom je odpovedan zaradi bolezni v ekipi gostov iz Banja Luke.
Preberi več
24. 1. 2017

Ose prepričljivo boljše tudi od Mariborčanov

Rokometaši Gorenja Velenja nadaljujejo z dobrimi predstavami na pripravljalnih tekmah pred drugim delom sezone. V domači Rdeči dvorani so v torek gostili zasedbo mariborskega Branika, trenutno šestouvrščeno zasedbo slovenskega državnega prvenstva, in jo ugnali z 38:29. Na štirih januarskih tekmah ose tako ostajajo neporažene.
Preberi več
22. 1. 2017

Izbrana postava meseca decembra

Ose so že po novoletnem premoru že vrnile v tekmovalni ritem, saj kažejo izvrstne predstave. Izjemno marljive pa so bile pri nabiranju točk in golov tudi v zadnjem mesecu leta 2016. Iz vseh selekcij Gorenja Velenja smo izbrali postavo meseca.
Preberi več
22. 1. 2017

OSICE: Osice iz štirih gostovanj s štirimi zmagami

Za mladimi osicami je odlična sobota. Ekipi mlajših dečkov sta v Mariboru ugnali zasedbi Branika, uspešni pa so bili tudi kadeti in starejši dečki B v 2. kolu polfinalnih skupin v Trbovljah oziroma Ljubljani. V Zasavju bodo v nedeljo gostovale tudi najmlajše osice, zasedbo mlajših dečkov C namreč čaka drugi turnir te sezone.
Preberi več
20. 1. 2017

FOTO: Gorenje krepko boljše od oslabljenih sosedov

V petek so rokometaši Gorenja Velenja zakorakali v teden, v katerem jih čakajo kar trije pripravljalni preizkusi pred drugim delom sezone. Na prvem so se v domači Rdeči dvorani pomerili s sosednjim Slovenj Gradcem 2011 in ga ugnali kar s 45:20.
Preberi več
19. 1. 2017

Stojnić kljub kratkemu oddihu s polno paro naprej

Večina rokometašev Gorenja Velenja je med novoletnim premorom počivala in si nabirala energijo za odločilni del sezone. A ne Darko Stojnić, za katerega počitka praktično ni bilo.
Preberi več
18. 1. 2017

V ponedeljek 1. predavanje o zdravi prehrani za mlade rokometaše Gorenja

Prehrana je pomemben del športnikovega življenja, prav posebnega pomena pa je v obdobju odraščanja. Primerna izbira snovi, ki jih vnesemo v telo, je ključna tako za rast, razvoj, zaščito zdravja ter preprečevanje poškodb, kakor tudi optimizacijo treninga in uspešno regeneracijo.
Preberi več
16. 1. 2017

Do konca januarja ose na tri tekme v Rdeči dvorani

Rokometaši Gorenja Velenja se z veliko vnemo pripravljajo na drugi del te sezone. Po zmagi na 1. Memorialu Franca Poloviča starejšega v Dobovi nadaljujejo z marljivim in trdim treniranjem. Naglo se približujejo tudi naslednji preizkusi.
Preberi več
16. 1. 2017

OSICE: Kadeti polfinalno skupino začeli z visoko zmago

Rokometna nedelja v Rdeči dvorani je bila za mlajše selekcije Gorenja Velenja precej uspešna. Obe ekipi mlajših dečkov sta premagali vrstnike iz Celja, kadeti pa so nastope v polfinalni skupini začeli z zmago s 15 goli razlike proti mariborskemu Braniku. Edini so premoč tekmecem morali priznati Starejši dečki B, ki so na uvodni tekmi drugega dela državnega prvenstva po izjemni borbi tesno klonili proti odlični generaciji fantov iz Sevnice.
Preberi več
15. 1. 2017

Najmlajše osice osvojile mednarodni turnir v Žalcu

Ekipa mlajših dečkov C Gorenja Velenja se je minulo soboto udeležila 4. Oki doki pokala v Žalcu, na katerem so poleg slovenskih ekip nastopile tudi hrvaške. Mladi velenjski upi so v finalu z 10:9 ugnali Vučiče iz Zagreba. Anže Kalan in vratar Luka Kopušar sta bila izbrana v idealno peterko turnirja.
Preberi več
Osa pika