Show menu

Novice

30. 7. 2017

FOTO: Ose za teden dni odpotovale v Kranjsko Goro

Rokometaši Gorenja Velenja so v nedeljo prispeli v Kranjsko Goro, kjer so začeli s tretjim sklopom priprav na novo sezono. Izbranci trenerja Željka Babića bodo na Gorenjskem ostali do sobote.
Preberi več
29. 7. 2017

VIDEO: Markotić je v Velenje prišel z jasnim ciljem

Eno izmed najpomembnejših orožij Željka Babića v novi sezoni bo zagotovo robustni hrvaški levoroki rokometaš Robert Markotić, ki je v Šaleško dolino prispel iz Izraela. Ob selitvi v dres črno-rumenih si je zadal jasen cilj, želi postati slovenski prvak!
Preberi več
29. 7. 2017

Slovenski mlajši kadeti se domov vračajo s srebrnimi medaljami

Slovenska vrsta mlajših kadetov (fantje, rojeni leta 2000 in mlajši) se iz evropskega olimpijskega festivala mladih vrača s srebrnimi medaljami. Po hudi borbi je morala priznati premoč Nemčiji, ki je bila boljša z 29:26.
Preberi več
28. 7. 2017

VIDEO: Mladi slovenski upi v veliki finale EYOF-a na Madžarskem!

Po suvereni zmagi nad Hrvaško (33:24) se je slovenska reprezentanca mlajših kadetov uvrstila v veliki finale Evropskega olimpijskega festivala mladih, ki te dni poteka v madžarskem Györu. Na sobotni bori za zlato medaljo se bodo izbranci Sandija Markla, ki mu asistira velenjski trener Tomaž Juršič, ob 16.30 pomerili z Nemčijo.
Preberi več
27. 7. 2017

VIDEO: Navdušeni motorist že vadi klubsko himno

Ekipa Gorenja Velenja bo v novo sezono stopila v nekoliko spremenjeni zasedbi. Ekipo so okrepili štirje rokometaši. Eden izmed njih je tudi črnogorski reprezentant Žarko Pejović, ki se je v Šaleško dolino preselil iz Francije, kjer marljivo trenira pod vodstvom Željka Babića.
Preberi več
27. 7. 2017

Mlajši kadeti brez poraza v polfinale Evropskega olimpijskega festivala!

Reprezentanca mlajših kadetov, ki jo vodi Sandi Markl, na klopi pa mu asistira velenjski trener Tomaž Juršič, je z odliko opravila nastope v skupinskem delu Evropskega olimpijskega festivala. Slovenija je na dvoboju do tedaj neporaženih ekip ugnala še Francijo (25:22) in se tako s tremi zmagami uvrstila v petkov polfinale.
Preberi več
26. 7. 2017

Tudi po dveh tekmah slovenski mlajši kadeti neporaženi

Slovenska reprezentanca mlajših kadetov uspešno nadaljuje z nastopi na Evropskem olimpijskem festivalu mladih v madžarskem Györu. Na drugi tekmi je dosegla še drugo zmago, potem ko je bila s 27:20 boljša od Španije in se tako z eno nogo že uvrstila v petkov polfinale. Član Gorenja Velenja Domen Tajnik je bil s šestimi zadetki drugi najboljši posameznik v slovenski vrsti.
Preberi več
24. 7. 2017

Slovenci zmagovito začeli nastope v Györu

V nedeljo se je na Madžarskem začel letošnji Evropski olimpijski festival mladih, na katerem Slovenija nastopa tudi z rokometno reprezentanco (fantje, rojeni leta 2000 in mlajši). Izbranci Sandija Markla so svoje nastope začeli v ponedeljek in po hudem boju na koncu vendarle strli islandske vrstnike ter slavili zmago s 27:26.
Preberi več
24. 7. 2017

VIDEO: Fantje opravili zabavno fotografiranje

Konec minulega tedna v članski ekipi Gorenja Velenja ni minil le v znamenju prvih treningov pred novo sezono, pač pa je moštvo v prostori partnerja kluba AV studia čakalo tudi fotografiranje. Kot si lahko ogledate v spodnjem video zapisu, je bilo prisotno ogromno dobre volje, fantje pa so se ob poziranju izvrstno zabavali.
Preberi več
23. 7. 2017

Slovenija na Evropski olimpijski festival mladih s peterico os

To nedeljo se v madžarskem Györu s slavnostno otvoritvijo začenja Evropski olimpijski festival mladih. Slovenija bo tam nastopila tudi s fantovsko rokometno reprezentanco (fantje, rojeni leta 2000 in mlajši). Med 15 izbranci glavnega trenerja Sandija Markla, ki mu asistira velenjski trener Tomaž Juršič, je kar peterica rokometašev iz vrst RK Gorenja Velenja. Za barve domovine se bodo borili Jernej Drobež, Timotej Grmšek, Tilen Grobelnik, Peter Šiško in Domen Tajnik.
Preberi več
Osa pika