Show menu

Novice

15. 12. 2016

Slab uvod drugega polčasa vzel upe za boljši rezultat proti prvaku

Po dobrih dveh tednih je moštvo Gorenja Velenja V Ligi SEHA Gazprom še v drugo moralo priznati premoč madžarskemu Telekomu Veszpremu. Prvak regionalnega tekmovanja zadnjih dveh sezon je bil v Rdeči dvorani boljši z 3Po dobrih dveh tednih je moštvo Gorenja Velenja V Ligi SEHA Gazprom še v drugo moralo priznati premoč madžarskemu Telekomu Veszpremu. Prvak regionalnega tekmovanja zadnjih dveh sezon je bil v Rdeči dvorani boljši z 31:27.
Preberi več
15. 12. 2016

Znan termin zadnje tekme Gorenja v letu 2016

V sredo je na sedežu Rokometne zveze Slovenije potekal žreb pred četrtfinalom Pokala Slovenije, kamor so se rokometaši Gorenja Velenja dan poprej uvrstili po zmagi nad Koprom 2013 (29:26). Ples kroglic, ki ga je izvedel selektor moške članske reprezentance Veselin Vujović je klubu iz Šaleške doline za tekmeca namenil moštvo Herza Šmartnega.
Preberi več
15. 12. 2016

FOTO+VIDEO: Preko Kopra 2013 do četrtfinala Pokala Slovenije

Velenjski rokometaši so si v zadnjih sedmih minutah obračuna s Koprom 2013 zagotovili zmago z 29:26. S tem uspehom so izbranci Boruta Plaskana napredovali v četrtfinale Pokala Slovenije.
Preberi več
15. 12. 2016

Zabaven intervju by Osa Pika: Luka Mitrović

Luka Mitrović trenutno okreva po poškodbi orbitalne kosti, ki ga bo z igrišča oddaljila do prihodnjega leta. V novembrski številki revije 9ka je odgovoril na nekaj kratkih vprašanj, ki mu jih je zastavila klubska maskota osa Pika.
Preberi več
15. 12. 2016

Z nakupom koledarja pomagaj velenjskim rokometašicam

Še malo in na koledarjih bomo obrnili zadnji list v letu 2016. Že imate novega, ki bo krasil vaše stene? Svoj koledar, ki ga krasijo mladenke članske ekipe, so v decembru izdale velenjske rokometašice. Za njegov nastanek so odvrgle svoje drese in se prelevile v prave fotomodele.
Preberi več
14. 12. 2016

Prvak Lige SEHA Gazprom gostuje v Rdeči dvorani

Velenjski rokometaši na drugi tekmi tega tedna pričakujejo uglednega tekmeca. V Šaleško dolino prihaja madžarski Telekom Veszprem, ena najboljših evropskih ekip in prvak Lige SEHA Gazprom v minulih dveh sezonah. Obračun se bo začel ob 18. uri, v živo ga bo moč spremljati tudi na Šport TV 2.
Preberi več
14. 12. 2016

OSICE: Kadeti prvič brez polnega izkupička, do točke v zadnjih sekundah

Starejši dečki A in kadeti RK Gorenje Velenje so teden, v katerem jih čakata dve tekmi, začeli z gostovanjem v Ormožu. Prvi so proti domači zasedbi klonili z 20:12, slednji pa prvič v sezoni ostali brez polnega izkupička, a v zadnjih sekundah izsilili neodločen izid (25:25). Obe zasedbi tekmi čakata še v soboto v Rdeči dvorani. V nedeljo bodo s prvim delom tekmovanja zaključili mladinci, ki bodo ne glede na razplet obračuna z mariborskim Branikom osvojili prvo mesto in se po novem letu podali v boje za prvaka 2. DRL.
Preberi več
13. 12. 2016

V zadnjih sedmih minutah strli Koprčane in napredovali v četrtfinale

Rokometaši Gorenja Velenja so zadnji udeleženci četrtfinala Pokala Slovenije. Po izredno napetem in izenačenem dvoboju z RD Koper 2013 so na koncu slavili zmago z 29:26. Tekmeca med najboljšo osmerico bodo dobili čez manj kot 24 ur, saj bo žreb na sedežu Rokometne zveze Slovenije na sporedu to sredo ob 13. uri.
Preberi več
13. 12. 2016

Cehte in Ferlin v Velenju vsaj do leta 2018!

Rokometni klub Gorenje je poskrbel za zgodnje prednovoletno darilo svojim navijačem. Pred zadnjimi obračuni v letu 2016 je v svojih vrstah uspel zadržati dva igralca, ki bosta v prihodnosti gotovo še velikokrat oblekla dres slovenske članske reprezentance. V Šaleški dolini vsaj do konca sezone 2017/18 namreč ostajata desni zunanji igralec Nejc Cehte in vratar Klemen Ferlin.
Preberi več
13. 12. 2016

Levc med 28 reprezentančnimi kandidati

Selektor slovenske moške reprezentance Veselin Vujović je objavil širši seznam kandidatov za nastop na januarskem svetovnem prvenstvu v Franciji. Na seznam z 28 rokometaši je uvrščen tudi član RK Gorenje Velenje Vid Levc.Selektor slovenske moške reprezentance Veselin Vujović je objavil širši seznam kandidatov za nastop na januarskem svetovnem prvenstvu v Franciji. Na seznam z 28 rokometaši je uvrščen tudi član RK Gorenje Velenje Vid Levc.
Preberi več
Osa pika