Show menu

Novice

9. 8. 2018

Tekma z beloruskim SKA Minskom zaključena predčasno

Rokometaši Gorenja Velenja so v sredo odigrali tretjo pripravljalno tekmo nove sezone. V Podčetrtku jim je nasproti stala beloruska ekipa SKA Minsk. Tekma se je zaradi poškodbe enega od igralcev končala v prvih minutah drugega dela.
Preberi več
8. 8. 2018

Na evropsko prvenstvo za kadete peterica velenjskih rokometašev

V četrtek 9.8. se pričenja evropsko prvenstvo za kadete, ki ga letos gosti Hrvaška. V Koprivnici in Varaždinu se bo med sabo merilo 16 najboljših evropskih ekip, med katerimi je tudi slovenska izbrana vrsta.
Preberi več
6. 8. 2018

Velenjski podmladek s tremi novimi trenerji

Članska ekipa RK Gorenje Velenje se že s polno vnemo pripravlja na novo sezono. V drugi polovici prihodnjega tedna se jim bodo pridružile tudi prve mlajše selekcije. Te bodo v novi sezoni delovale pod bodnim očesom sedmih trenerjev.
Preberi več
4. 8. 2018

Velenjčani v domači Rdeči dvorani do prve zmage

Velenjčani so v soboto v Rdeči dvorani odigrali drugo pripravljalno tekmo sezone 2018/2019. S 37:24 so premagali rokometaše avstrijskega Linza, šestouvrščeno ekipo lanske sezone prve avstrijske rokometne lige. Prvi preizkus v domači dvorani je zaznamoval predvsem izvrsten drugi polčas, ko so ose poleg dobre obrambe odigrale zelo dobro tudi v napadu.
Preberi več
4. 8. 2018

Zadnji preizkus kadetov pred evropskim prvenstvom

V četrtek in petek je slovenska kadetska reprezentanca na Madžarskem odigrala še zadnji dve pripravljalni tekmi pred evropskim prvenstvom. Izbranci Janija Klemenčiča so bili na prvi tekmi od madžarskih vrstnikov boljši z 24:22, na drugi pa so mladi slovenski rokometaši morali priznati premoč. Madžari so bili boljši z 24:19. Reprezentanco Slovenije prvi preizkus na prvenstvu stare celine čaka že v četrtek 9. avgusta, ko se bo v Varaždinu ob 14:30 pomerila s Švedsko.
Preberi več
1. 8. 2018

Borbenost in želja prikazani že na prvi pripravljalni tekmi

Velenjski rokometaši so po dobrem tednu priprav so v sredo v športni dvorani v Podčetrtku odigrali prvo pripravljalno tekmo. Premoč so morali priznati rokometašem HCM Constanta, aktualnim romunskim pokalnim prvakom.
Preberi več
31. 7. 2018

Verdinek ostaja v Gorenju Velenju vsaj do leta 2021!

Slovenski reprezentant Matic Verdinek (189 cm, 1994) in RK Gorenje Velenje sta nadgradila veljavno sodelovanje. Po podpisu novega sporazuma levokrilni rokometaš v Šaleški dolini ostaja vsaj do poletja 2021!
Preberi več
30. 7. 2018

Ose na fotografiranju v AV studiu

Članska ekipa RK Gorenje Velenje je v nov teden priprav vstopila nekoliko drugače. Odpravila se je v prostore velenjskega AV studia, kjer so pod budnim očesom nekdanjega člana velenjskega kluba, Jureta Dobelška, ter novega klubskega fotografa Roka Jošta opravili, posamično in skupinsko fotografiranje pred novo sezono.
Preberi več
29. 7. 2018

KRALJ, MAZEJ IN KAVČIČ EVROPSKI PRVAKI DO 20 LET!

Izjemni mladi slovenski rokometaši se veselijo prve zlate kolajne za slovenski rokomet! V polni dvorani Zlatorog so na tekmi polni preobratov z 31:30 premagali Francijo in osvojili zaslužen naslov evropskih prvakov do 20 let! Član Gorenja Velenja Miha Kavčič je k uspehu prispeval gol, Tadej Mazej se tokrat ni vpisal med strelce, na klopi pa je glavnemu trenerju odlično asistiral Vanja Kralj.
Preberi več
27. 7. 2018

Slovenija v finalu EP do 20 let!

Slovenska moška mladinska reprezentanca je v izjemno glasnem Zlatorogu s 27:25 premagala Portugalsko in se v velikem slogu uvrstila v finale evropskega prvenstva do 20 let!
Preberi več
Osa pika