Show menu

Novice

26. 4. 2017

Haseljić prvič v članski reprezentanci

Ibrahim Haseljić, 19-letni rokometaš mladinske in članske ekipe Gorenja Velenja, ima v teh dneh nov razlog za veselje. S sedeža Rokometne zveze Bosne in Hercegovine so mladeniča iz Gradačca namreč v teh dneh prvič povabili na priprave članske reprezentance.
Preberi več
25. 4. 2017

V sredo prvi derbi za točke državnega prvenstva

Sreda v Velenju prinaša nov veliki slovenski rokometni derbi med Gorenjem Velenjem in Celjem Pivovarno Laško. Četrti medsebojni obračun sezone, ki bo kot prvi štel za točke državnega prvenstva, se bo v Rdeči dvorani začel ob 18. uri. V živo ga bo mogoče spremljati tudi na Sportklubu 2.
Preberi več
24. 4. 2017

FOTO: Mladinci po napredovanju tudi do naslova prvaka

Mladinska selekcija Gorenja Velenja si je v četrtek zagotovila napredovanje med prvoligaše, štiri dni za tem, pa z 18. zaporedno zmago (v tej sezoni še ni doživela poraza), potrdila tudi prvo mesto v Ligi za prvaka 2. DRL.
Preberi več
23. 4. 2017

OSICE: Ml. dečki B po zmagi v Sevnici med najboljšo slovensko četverico!

Tudi s sobotnih tekem so se mlajše selekcije Gorenja Velenja vrnile s samimi zmagami. Najpomembnejšo so v Sevnici dosegli mlajši dečki B, saj so si z njo zagotovili mesto na finalnem turnirju!
Preberi več
22. 4. 2017

OSICE: Na finalni turnir uvrščeni tudi kadeti!

Mlajši dečki A so po četrtkovem preboju na finalni turnir najboljše četverice dan kasneje v Trbovljah postavili piko na i in brez oddane točke osvojili 1. mesto v polfinalni skupini. V petek so njihov uspeh dopolnili kadeti, ki so si z zmago v Krškem prav tako zagotovili mesto med najboljšo četverico.
Preberi več
21. 4. 2017

OSICE: Mlajši dečki A potrdili mesto na finalnem turnirju!

V četrtek sta ekipi mlajših dečkov nadaljevali z uspešnimi nastopi. Ekipa A se je z uspehom proti Moškanjcem Gorišnici dokončno zavihtela na finalni turnir najboljše četverice!
Preberi več
21. 4. 2017

VIDEO: Mladinci s 17. zaporedno zmago znova med prvoligaši!

Po letih se mladinska selekcija Gorenja Velenja znova vrača med slovenske prvoligaše, kjer je nazadnje nastopala v sezoni 2013/14. Ekipa, ki jo vodi Klemen Luzar, je kljub mladosti - večina igralcev igra tudi v kadetski ekipi - do danes zabeležila 17 zaporednih zmag, ob tem pa niti enkrat klonila. Četrtkova zmaga v Ivančni Gorici proti tamkajšnjemu Svišu (34:20) je bila že sedma v Ligi za prvaka 2. DRL in obenem dovolj za predčasno veselje ob napredovanju. Do konca sezone ose namreč čakajo še trije preizkusi.
Preberi več
19. 4. 2017

Na OŠ Šalek nadobudneži odigrali minirokometni turnir

V torek je na OŠ Šalek potekal interni turnir RK Gorenje Velenje v mini rokometu, na katerem so se pomerili osnovnošolci prvih štirih razredov. Na turnirju so se pomerili mladi nadobudneži iz OŠ Šalek, OŠ Antona Aškerca, OŠ Livada, OŠ MPT ter Rokometne šole Sebastjana Soviča, s katero je velenjski klub od začetka te sezone začel še bolj tesno sodelovati.
Preberi več
18. 4. 2017

Izbrana najboljša postava v mesecu marcu

Vrhunec sezon se bliža, igralci Rokometnega kluba Gorenje Velenje pa še naprej kažejo dobre predstave. Iz vseh selekcij smo izbrali postavo meseca marca.
Preberi več
16. 4. 2017

FOTO: Po 80 minutah v Mariboru do brona

Moštvo Gorenja Velenja je osvojilo 3. mesto v tej sezoni Pokala Slovenije. Po kar dveh podaljških in 80 minutah igre je Riko Ribnico ugnalo s 37:35.
Preberi več
Osa pika