Show menu

Novice

24. 5. 2018

V petek v Celju zadnja članska tekma sezone

Ta petek se bodo rokometaši še zadnjič podali na tekme državnega prvenstva. V 10. kolu Lige NLB za prvaka bo moštvo Gorenja Velenja gostovalo pri Celju Pivovarni Laško. Tekmo, ki se bo začela ob 19. uri, bo v živo moč spremljati tudi preko malih zaslonov na Sportklubu 1.
Preberi več
23. 5. 2018

Na poletni članski reprezentančni akciji Slovenije vabljenih osem os!

Selektor slovenske moške reprezentance Veselin Vujović je v sredo na novinarski konferenci predstavil spiska rokometašev, ki jih je povabil na priprave pred kvalifikacijskima tekmama za nastop na svetovnem prvenstvu proti Madžarski ter Sredozemskimi igrami. Na seznamih se je znašlo osem članov Gorenja Velenja, med njimi prvič v karieri Rok Ovniček in Darko Stojnić.
Preberi več
23. 5. 2018

VIDEO: Zmaga proti Riku Ribnici ose obdržala v boju za 2. mesto

S sobotno zmago proti Riku Ribnici so rokometaši Gorenja Velenja ohranili upe po drugem mestu v državnem prvenstvu. Končna odločitev bo znana v petek, ko Velenjčani gostujejo v Celju, Ribničani pa doma gostijo Koper.
Preberi več
21. 5. 2018

FOTO: Kadeti sezono sklenili na četrtem mestu

Kadeti Gorenja Velenja so minuli konec tedna v Ivančni Gorici sklenili sezono državnega prvenstva. Nastopili so na zaključnem turnirju najboljše slovenske četverice in na koncu zasedli 4. mesto.
Preberi več
20. 5. 2018

Dve zmagi za konec sezone mlajših dečkov A

Z domačim turnirjem za razvrstitev od 5. do 8. mesta so v nedeljo sezono državnega prvenstva sklenili mlajši dečki A. Ti so na parketu Šolskega centra Velenje najprej ugnali Urbanscape Loko (18:17), nato pa še Mokerc Ig (15:14).
Preberi več
19. 5. 2018

O drugem mestu bo odločalo petkovo zadnje kolo

Odločitev v boju za drugo mesto v Ligi NLB za prvaka je pomaknjena v zadnje kolo. Rokometaši Gorenja Velenja so namreč po napeti tekmi ugnali Riko Ribnico. Pred polnimi tribunami Rdeče dvorane, ki so jih vseskozi glasno vzpodbujale, so bili boljši z 21:19.
Preberi več
19. 5. 2018

FOTO: Kadeti klonili v polfinalu, v nedeljo za bron

Kadeti Gorenja Velenja so v polfinalu državnega prvenstva v Ivančni Gorici morali priznati premoč gostiteljem. SVIŠ Ivančna Gorica je bil na koncu boljši s 33:27. V nedeljo izbrance Saše Mijatovića čaka tekma za tretje mesto, na kateri se bodo ob 15. uri pomerili z Urbanscapeom Loko.
Preberi več
18. 5. 2018

Z Ribničani v boj za srebrno medaljo

Do konca Lige NLB za prvaka preostajata dve tekmi, na katerih si bodo rokometaši Gorenja Velenja skušali izboriti končno drugo mesto. Zanj se bodo borili z Rikom Ribnico, ki v velenjsko Rdečo dvorano prihaja to soboto ob 19. uri.
Preberi več
18. 5. 2018

Kadeti ta vikend v Ivančni Gorici za državni naslov

Ta konec tedna bo na OŠ Stična potekal zaključni turnir državnega prvenstva za kadete. Na njem bo znova nastopila tudi selekcija Gorenja Velenja. Ta se bo v sobotnem polfinalu ob 18. uri pomerila z gostiteljem SVIŠ-em.
Preberi več
18. 5. 2018

FOTO: Starejši dečki B s 1. mestom zaključni turnir pripeljali v Velenje

Starejši dečki B so s suvereno zmago nad Metliko (31:21) v polfinalni skupini B zasedli prvo mesto. Za svoj dosežek so prejeli tudi posebno darilo, saj bodo 2. in 3. junija v Velenju gostili najboljšo slovensko klubsko četverico v svoji generaciji.
Preberi več
Osa pika