Show menu

Novice

4. 2. 2017

Mlajši kadeti na turnirju na Hrvaškem za končno 9. mesto

V hrvaški Virovitici od petka poteka 11. mednarodni turnir za mlajše kadete. Ekipa Gorenja Velenja se bo v nedeljo ob 14. uri podala v boj za končno 9. mesto.
Preberi več
3. 2. 2017

V nedeljo v Velenju gostujejo podprvaki Lige SEHA Gazprom

Po reprezentančni mrzlici se rokometno dogajanje seli nazaj v klubska okolja. Nadaljuje se tudi Liga SEHA Gazprom, ki v Velenje prinaša premierno uradno tekmo v letu 2017. Prva februarska nedelja bo v Rdeči dvorani rezervirana za obračun z makedonskim prvakom, moštvom Vardarjem iz Skopja. Obračun se bo začel ob 20.30, z vklopom od 21. ure dalje pa ga bo moč v živo spremljati tudi na Šport TV 2.
Preberi več
3. 2. 2017

Mlajši kadeti ta konec tedna na mednarodni turnir na Hrvaškem

Hrvaška Virovitica ta konec tedna gosti mednarodni turnir za mlajše kadete. V konkurenci ekip iz Hrvaške, Srbije, Avstrije, Madžarske, Bosne in Hercegovine kot tudi Slovenije se bodo predstavili tudi mladi rokometaši Gorenja Velenja.
Preberi več
2. 2. 2017

OSICE: Starejši dečki B tesno klonili v Celju

Izmed mlajših selekcij Gorenja Velenja je med tednom preizkus čakal le mlajše dečke B. Ti niso imeli športne sreče, saj so še tretjič v sezoni morali z najmanjšo možno razliko priznati premoč celjskim vrstnikom.
Preberi več
1. 2. 2017

Kapetan še tri leta v Velenju

Igro rokometašev Gorenja Velenja bi si težko predstavljali brez levega krila Nika Medveda. Kapetan Velenjčanov bo v črno-rumenem dresu navduševal tudi v prihodnje, saj je s klubom podaljšal sodelovanje vse do konca sezone 2019/20.
Preberi več
30. 1. 2017

Osa Pika med zamenjala za led

A le za zabavno preživeto sobotno popoldne. Mariborsko Pohorje je ta dan namreč gostilo mednarodno smučarsko tekmovanje za mlade upe Little Fox Race, na katerem ni manjkalo zabave. Zanjo so poskrbele tudi maskote s celotne Slovenije, ki so se po strmini spustile s poki.
Preberi več
30. 1. 2017

OSICE: Mlajši dečki s Ptuja z novima zmagama

Selekciji mlajših dečkov Gorenja Velenja sta se z nedeljskega gostovanja na Ptuju vrnili z novima uspehoma. Ekipa A je bila boljša s 27:15, B pa je po preobratu slavila zmago s 15:14.
Preberi več
29. 1. 2017

Mladinci po streljanju sedemmetrovk na Češkem do 5. mesta

Mladinska selekcija Gorenja Velenja je konec tedna nastopala na mednarodnem Pokalu Sokol Kempa 2017. V mestu Nove Veseli je na koncu zasedla 5. mesto, potem ko je gostitelje turnirja po streljanju sedemmetrovk ugnala s 27:26.
Preberi več
26. 1. 2017

Kadeti na pripravljalni tekmi klonili v Slovenj gradcu

Člani kadetske ekipe Gorenja Velenja, ki z mladinsko selekcijo niso odšli na turnir na Češko, so v sredo v Slovenj Gradcu odigrali pripravljalno tekmo s tamkajšnjimi vrstniki. Na koncu so morali priznati premoč s 25:27.
Preberi več
26. 1. 2017

Mladinci odpotovali na turnir na Češko

Mladinska selekcija Gorenja Velenja je v četrtek odpotovala na Češko, kjer bodo izbranci Klemna Luzarja do nedelje nastopali na mednarodnem Pokalu Sokol Kempa 2017. V mestu Nove Veseli se bodo velenjski upi najprej merili v skupini A, kjer bodo nastopile še zasedbe Füchseja Berlina (Nemčija), Motora Zaporožja (Ukrajina), Sokola Novih Veseli (Češka) ter Agra Topolčanya (Češka).
Preberi več
Osa pika