Show menu

Novice

26. 12. 2016

Osice odpotovale na turnir v Beograd

Zadnje dni letošnjega leta bosta ekipi kadetov in mlajših dečkov izkoristili za obisk turnirja v Beogradu, kamor sta odpotovali v ponedeljek. Ob torka do četrtka bodo tako velenjski fantje nastopali v konkurenci vrstnikov s Srbije, Makedonije, Francije, Hrvaške, Italije, Izraela, Črne gore, Bosne in Hercegovine in tudi Slovenije. Gorenje bo na turnirju NRT nastopalo že četrto leto zapored.
Preberi več
23. 12. 2016

Božično-novoletno voščilo

Nekaj dni v letu 2016 je še ostalo. Želimo vam, da ga preživite v prijetni družbi, v novo leto pa zakorakate z obilo optimizma in moči za vse izzive, ki vas čakajo!
Preberi več
23. 12. 2016

Stojnić z mladinsko reprezentanco začenja priprave na kval. za SP

V petek so se v Ljubljani zbrali kandidati za nastop v mladinski reprezentanci, ki jo v Hlohovcu na Slovaškem med 6. in 8. januarjem prihodnje leto čaka nastop v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo. Glavni trener Saša Praprotnik je na začetek zadnjega ciklusa priprav povabil 18 rokometašev, med katerimi je tudi član Gorenja Velenja Darko Stojnić.
Preberi več
22. 12. 2016

Gorenje Velenje suvereno na zaključni turnir pokalnega tekmovanja

Znani so vsi udeleženci zaključnega turnirja Pokala Slovenije. Kot zadnje si je vozovnico med najboljšo četverico priigralo moštvo Gorenja, ki na gostovanju v Šmartnem pri Litiji ni imelo večjega dela s tamkajšnjim Herzem. Slednjega je ugnalo s 40:24.
Preberi več
21. 12. 2016

V Šmartno pri Litiji po vozovnico na zaključni turnir Pokala Slovenije

Rokometaše Gorenja Velenja ta četrtek čaka zadnji preizkus v tem koledarskem letu. V Šmartnem pri Litiji se bodo z domačim Herzem pomerili v četrtfinalu Pokala Slovenije. Obračun za nastop na zaključnem turnirju, ki bo na sporedu sredi aprila 2017, se bo začel ob 19. uri.
Preberi več
20. 12. 2016

Preminil je Mile Maksimović

Po dolgotrajni bolezni se je v 82. letu starosti poslovil Mile Maksimović, ki je s svojim delom na področju fizioterapije globok pečat pustil tudi v Rokometnem klubu Gorenje Velenje.
Preberi več
20. 12. 2016

MEGA INTERVJU: Niko Medved, kapetan Gorenja Velenja

Niko Medved se za rokometno žogo že od malih nog podi v dresu RK Gorenje Velenje. Rokometaš, ki se najbolje znajde na položaju levega krila je v članskem moštvo debitiral pri 17 letih in sodeloval pri vseh največjih uspehih kluba, danes pa uspešno nastopa tudi v vlogi kapetana.
Preberi več
18. 12. 2016

OSICE: Mlajše selekcije uspešno zaključile nastope v letu 2016

Minuli vikend so mlajše selekcije RK Gorenje Velenje zaključile z nastopi v letu 2016, mladinci, kadeti in starejši dečki A pa so ob tem tudi sklenili tekmovanje v prvem delu.
Preberi več
17. 12. 2016

NAGRADNA IGRA: Poveži pike v Piki in sodeluj v nagradnem žrebanju

V četrtek je na obračunu s Telekomom Veszpremom luč sveta ugledala nova številka revije 9ka. Poleg zanimivih vsebin v njej najdete tudi posebno nagradno igro za vse otroke, ki se nahaja na strani 29.
Preberi več
16. 12. 2016

FOTO+VIDEO: Prvaki iz Velenja s polnim izkupičkom

Telekom Veszprem je po odličnem uvodu v drugi polčas obračuna z Gorenjem Velenjem nazaj na Madžarsko odpotoval s polnim plenom, zmagal je z 31:27. Kljub temu so velenjski fantje skozi večino tekme nudili dober odpor tekmecem, ki v Ligi SEHA Gazprom branijo dva zaporedna naslova.
Preberi več
Osa pika