Show menu

Novice

6. 6. 2018

Trenerska stroka Gorenja Velenja močnejša za Gregorja Čudiča

Z novo sezono se trenerskemu kadru pri RK Gorenje Velenje pridružuje Gregor Čudič. 38-letnik, ki je še nedavno stal med vratnicama mariborskega prvoligaša, bo v članski ekipi opravljal vlogo pomočnika glavnega trenerja Zorana Jovičića, ob tem pa bdel nad razvojem in napredkom vratarjev vseh velenjskih selekcij. S klubom iz Šaleške doline je sklenil dvoletno sodelovanje.
Preberi več
5. 6. 2018

V prihodnji sezoni v boje za državni naslov že v prvem delu

Združenje klubov Lige NLB je na ponedeljkovi seji potrdilo koledar in sistem tekmovanja za sezono 2018/19, v kateri bo od začetka nastopalo vseh 12 klubov.
Preberi več
3. 6. 2018

FOTO+VIDEO: Starejši dečki B sezono kronali z bronom!

V nedeljo se je v velenjski Rdeči dvorani z zaključnim turnirjem sklenila sezona državnega prvenstva za starejše dečke B (rojeni leta 2004, in mlajši). Mladi upi domačega Gorenja Velenja so osvojili bronaste medalje, potem ko so na odločilni tekmi s 27:20 odpravili Metliko. Vratar črno-rumenih Nace Lešnjak Notersberg je bil po oceni trenerjev sodelujočih ekip izbran za najboljšega čuvaja mreže.
Preberi več
2. 6. 2018

FOTO: Starejši dečki B v nedeljo v Rdeči dvorani za bron

Rokometaši Krke in Mokerca Iga so finalisti te sezone državnega prvenstva med starejšimi dečki B. Prvi so s 26:19 ugnali gostitelje iz RK Gorenje Velenje, slednji pa z 28:20 Metliko.
Preberi več
30. 5. 2018

Legendarni Gogi tudi po več kot 20 letih ostaja v osjem gnezdu

Redki so delavci, ki bi se več desetletij zadržali v istem športnem klubu, a Gorazd Hostnik je izjema. 62-letnik, ki od leta 1999 kot tehnični vodja skrbi za člansko ekipo Gorenja Velenja, poprej pa je deloval tudi v mlajših klubskih selekcijah, bo tudi v prihodnji sezoni del prvega moštva os.
Preberi več
30. 5. 2018

Ta vikend v Velenju starejši dečki B za državni naslov

Ta konec tedna bo Velenje gostilo zadnje dejanje te tekmovalne sezone, na katerem se bodo starejši dečki B borili za državni naslov. Poleg domačih rokometnih upov iz Gorenja Velenja bodo v Šaleški dolini nastopili še nadobudneži iz novomeške Krke, Mokerca Iga in Metlike.
Preberi več
28. 5. 2018

Novi trener Gorenja Velenja je Zoran Jovičić

Poleti člansko moštvo RK Gorenje Velenje čakajo precejšnje spremembe. Po odhodu številnih rokometašev bo podoba črno-rumenih v prihodnji sezoni precej osvežena in pomlajena. Novo ime bo zasedlo tudi trenerski stolček, saj krmilo velenjske barke prevzema 42-letni Zoran Jovičić. S klubom je sklenil dvoletno sodelovanje.
Preberi več
28. 5. 2018

Najmlajše osice zaigrale na mednarodnem turnirju

Ekipa mlajših dečkov C je minulo soboto zaigrala na mednarodnem turnirju v Dolu pri Hrastniku. Fantje, rojeni leta 2007, in mlajši, so dokazali, da so na pravi poti, saj so prikazali borbeno igro, izven igrišča pa s športnim vedenjem vzorno predstavljali RK Gorenje Velenje.
Preberi več
27. 5. 2018

Starejši dečki A sezono zaključili na 9. mestu

V velenjski Rdeči dvorani je v soboto potekal turnir za razvrstitev od 9. do 12. mesta v kategoriji starejših dečkov A. Rokometaši Gorenja Velenja so najprej ugnali Metliko, nato pa še ptujsko Dravo in sezono državnega prvenstva zaključili kot deveta najboljša ekipa v državi.
Preberi več
25. 5. 2018

Člani sezono državnega prvenstva zaključili na 3. mestu

Rokometaši Gorenja Velenja so sezono državnega prvenstva sklenili s šestim porazom, po katerem so zasedli končno tretje mesto. V gosteh so Celju Pivovarni Laško morali priznati premoč s 24:30.
Preberi več
Osa pika