Show menu

Novice

23. 4. 2020

Ekipa starejših dečkov B prvenstvo končala na prvem mestu četrtfinalne skupine

Starejši dečki B rokometnega kluba Gorenje Velenje so s tekmovanji zaključili v četrtfinalni skupini D, kjer so bili po treh odigranih tekmah na prvem mestu skupine. Žal je tudi njim načrte prekrižal koronavirus, saj bi se lahko fantje po prikazanem zagotovo borili za najvišja mesta v državi.
Preberi več
21. 4. 2020

MEGA INTERVJU: Benjamin Zbičajnik

Uspehi članske ekipe so odvisni tudi od dela strokovnega štaba. Za vsakim glavnim trenerjem stoji dober pomočnik. V Gorenju Velenju je to funkcijo z letošnjo sezono prevzel 32-letni Benjamin Zbičajnik, ki je s svojim znanjem, delavnostjo in pozitivnim pristopom zagotovo pomemben mozaik v uspešni zgodbi, ki jo piše članska ekipa iz Šaleške doline.
Preberi več
20. 4. 2020

Mlajši dečki A dokazali, da se lahko borijo za sam vrh

Mlajši dečki A So z letošnjo sezono zadovoljni, saj je v njihovi igri viden ogromen napredek, tako v tehničnem, kot v taktičnem smislu. Tudi s svojimi rezultati so dokazali, da so kvalitetna ekipa z veliko potenciala. Prvenstvo so mladi rokometaši Gorenja Velenja zaključili z zmago v polfinalni skupini, žal pa jim je načrte, prekrižal koronavirus, saj bi se fantje zagotovo lahko borili za najvišja mesta v državi.
Preberi več
19. 4. 2020

Kenan Pajt se vrača v domači klub

Kenan Pajt (183 cm, 1998), ki je svojo rokometno pot začel ravno v klubu iz Šaleške doline, se po dveh sezonah kaljenja pri moštvu iz Slovenj Gradca vrača nazaj v svoj matični klub. Z Velenjčani je podpisal pogodbo za eno leto, z možnostjo podaljšanja.
Preberi več
17. 4. 2020

Vid Levc se poslavlja od črno-rumenega dresa

Levi zunanji rokometaš, Vid Levc (198 cm, 1994), se z letošnjo sezono poslavlja od kluba iz Šaleške doline v katerem je preživel štiri sezone. Z naslednjo sezono se Vid vrača k svojemu matičnemu klubu iz Slovenj Gradca.
Preberi več
16. 4. 2020

Mlajši dečki B zadovoljni z opravljenim delom v letošnji sezoni

Mlajši dečki B so se letos prvič znašli v tekmovalnem sistemu državnega prvenstva v rokometu za mlajše selekcije. Skozi leto so se veliko naučili in dokazali, da so kvalitetna ekipa z veliko potenciala. Prvenstvo so rokometaši Gorenja Velenja zaključili z zmago v polfinalni skupini, žal pa jim je načrte prekrižal koronavirus, tako, da bodo imeli priložnost za dokazovanje ponovno prihodnje leto.
Preberi več
14. 4. 2020

Taletović podaljšal zvestobo z domačim klubom

Rokometni klub Gorenje Velenje bo tudi prihodnji dve sezoni tvoril močan vratarski dvojec, Taletović – Panjtar. Aljaž je namreč pogodbo s klubom podpisal nekaj časa nazaj, pred kratkim pa je svojo zvestobo podaljšal tudi »otrok« velenjskega kluba, Emir Taletović.
Preberi več
14. 4. 2020

Najmlajše osice skozi igro razvijale rokometne spretnosti

Medtem, ko so pred časom v okviru Rokometne zveze Slovenije odločili, da se državno prvenstvo za člansko kategorijo predčasno zaključi in obveljajo rezultati do tistega trenutka, pa so se za končanje sezone odločili tudi pri mlajših kategorijah. Sledijo poročila vseh selekcij, začenjamo pa z najmlajšimi osicami ...
Preberi več
12. 4. 2020

Vesele velikonočne praznike!

V rokometnem klubu Gorenje Velenje vam želimo vesele in mirne velikonočne praznike!
Preberi več
9. 4. 2020

Mladi Tadej Mazej se poslavlja od matičnega kluba

V rokometnem klubu Gorenje Velenje nadaljujejo s pogovori z igralci za sklepanje novih sodelovanj oziroma podaljševanj le teh. Čeprav se je do sedaj dosti ključnih igralcev strinjalo z novimi pogoji in bodo svojo športno pot nadaljevali pri aktualnem pokalnem prvaku iz Velenja, pa se žal v klubu niso uspeli dogovoriti za nadaljnje sodelovanje z mladim Tadejem Mazejem.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se