Show menu

Novice

18. 8. 2018

Predzadnja tekma kadetov na EP

Na prvi tekmi zadnjega dela EP za kadete na Hrvaškem, je Slovenija premagala reprezentanco Norveške. Slovenski rokometaši so Norvežane premagali z 28:19.
Preberi več
17. 8. 2018

Konec tedna ose na turnir v madžarski Csurgó

Velenjski rokometaši nadaljujejo s tekmami pripravljalnega obdobja. Varovanci Zorana Jovičića ta konec tedna gostujejo na mednarodnem turnirju v madžarskem mestu Csurgó, kjer bodo odigrali 2 tekmi. Po gostovanju na turnirju v Nemčiji minuli konec tedna, dveh tekmah v Podčetrtku ter dveh domačih tekmah je pred njimi nova priložnost, da na igrišču odpravijo napake prejšnjih tekem ter se počasi približajo nivoju igre, h kateremu stremijo.
Preberi več
16. 8. 2018

Prva zmaga Slovenije v drugem delu tekmovanja

Kadetska izbrana vrsta Slovenije je v sredo odigrala še drugo tekmo nadaljevanja EP na Hrvaškem. Z 29:21 je premagala reprezentanco Rusije.
Preberi več
15. 8. 2018

Ose v domači dvorani premagale avstrijski SC Ferlach

Rokometaši Gorenja so v sredo odigrali drugo pripravljalno tekmo v velenjski Rdeči dvorani in zabeležili drugo domačo zmago (30:26). Nasprotnik je bil avstrijski SC Ferlach, za katerega igra trojica bivših velenjskih os (Rok Golčar, Anže Ratajec in Blaž Kleč), trener moštva pa je nekdanji trener črno-rumenih, Ivan Vajdl.
Preberi več
14. 8. 2018

Na prvi tekmi drugega dela EP Madžarska premočan nasprotnik

Slovenska kadetska reprezentanca je v torek odigrala prvo tekmo drugega dela evropskega prvenstva na Hrvaškem. Izbrana vrsta Slovenije je morala premoč priznati reprezentanci Madžarske (29:20).
Preberi več
12. 8. 2018

Kadeti po porazu brez napredovanja v drugi del

Slovenska kadetska reprezentanca je v nedeljo odigrala tretjo in hkrati zadnjo tekmo EP na Hrvaškem. V zadnji tekmi so premoč morali priznati reprezentanci Islandije, ki je bila od slovenskih rokometašev boljša z 28:24.
Preberi več
12. 8. 2018

Močne evropske ekipe pretrd oreh za mlado velenjsko ekipo

Rokometaši Gorenja Velenja so ta vikend gostovali na močnem turnirju v nemškem Ilsenburgu. Na turnirju je nastopilo 6 ekip, med njimi trije nemški predstavniki, TBV Lemgo Lippe, SC Magdeburg in MT Melsungen, danski TTH Holstebro ter švedski HK Malmö.
Preberi več
10. 8. 2018

Na drugi tekmi EP Slovenija do visoke zmage

V petek je slovenska kadetska izbrana vrsta odigrala drugo tekmo evropskega prvenstva. V Varaždinu so mladi rokometaši po včerajšnjem porazu proti Švedom danes kar z desetimi zadetki razlike premagali reprezentanco Poljske.
Preberi več
9. 8. 2018

Švedi na prvi tekmi EP premočen nasprotnik

Slovenska kadetska izbrana vrsta je v četrtek odigrala prvo tekmo evropskega prvenstva. V Varaždinu je ekipa mladih slovenskih rokometašev morala priznati premoč Švedom.
Preberi več
9. 8. 2018

Na turnir v Nemčijo brez Darka Stojnića

Velenjčani konec tedna gostujejo na turnirju v Nemškem Ilsenburgu, kamor pa z ekipo ne bo odpotoval Darko Stojnić, ki bo zaradi udarca, ki ga je utrpel na zadnji pripravljalni tekmi, nekaj dni odsoten z rokometnih igrišč. Krožni napadalec velenjske ekipe ni utrpel hujših poškodb in se bo kmalu vrnil na parket.
Preberi več
Osa pika