Show menu

Novice

19. 2. 2020

Do novih dveh točk na šaleško-koroškem derbiju

V sredo smo v velenjski Rdeči dvorani spremljali sosedski derbi med ekipama Gorenje Velenje ter Slovenj Gradec 2011. V domači dvorani so bili boljši črno-rumeni, ki so premagali tekmece z 28:22.
Preberi več
18. 2. 2020

Zoran Jovičić podpisal sodelovanje še za nadaljnji dve sezoni

Člansko moštvo RK Gorenje Velenje je v lanski sezoni doživelo precejšnje spremembe. Po odhodu številnih rokometašev je bila podoba črno-rumenih precej osvežena in pomlajena. Takrat je tudi krmilo velenjske barke prevzel 44-letni Zoran Jovičić in s klubom sklenil sodelovanje do konca letošnje sezone. Po uspešnem delu in dobremu sodelovanju, so se v klubu odločili, da sodelovanje podaljšajo še za nadaljnji dve sezoni.
Preberi več
17. 2. 2020

V sredo v Velenju šaleško- koroški derbi

Rokometaše Gorenja Velenja v sredo čaka nova tekma domače Lige NLB. V goste prihajajo rokometaši iz Slovenj Gradca, katere so Velenjčani v jesenskem delu že premagali.
Preberi več
17. 2. 2020

Mlajše kategorije tudi minuli teden uspešne

Starejši dečki B so minuli teden odigrali dve tekmi (v sredo in soboto) v četrtfinalni skupini D in zabeležili prav toliko zmag. Tekmo so v četrtek odigrali starejši dečki A, kjer so na domačem terenu visoko premagali vrstnike iz Kopra. Prav tako pa so bili uspešni kadeti, ki so v Dolu pri Hrastniku premagali vrstnike s 46:20.
Preberi več
16. 2. 2020

Nantes premočan nasprotnik za ose

Velenjski rokometaši so v nedeljo odigrali prvo domačo tekmo skupinskega dela Pokala EHF proti francoskim Nantesom. Kljub dobri igri v drugem polčasu, so bili Francozi premočan nasprotnik za Velenjčane, ki so tekmo na koncu izgubili s 35:28.
Preberi več
14. 2. 2020

V nedeljo se obeta evropski spektakel v Rdeči dvorani

Rokometaše Gorenja Velenja po visoki zmagi nad Ormožem v Ligi NLB čaka nova tekma skupinskega dela Pokala EHF. Tokrat bodo v domači Rdeči dvorani gostili francoski Nantes, kjer igrata tudi dve bivši osi – Rok Ovniček ter Senjamin Burić.
Preberi več
13. 2. 2020

Iz Ormoža z visoko zmago

V športni dvorani Hardek v Ormožu so Velenjčani odigrali novo tekmo državnega prvenstva, in sicer je bil tokrat nasprotnik RK Jeruzalem Ormož. V gosteh so bili boljši rokometaši velenjskega Gorenja s 34:24.
Preberi več
12. 2. 2020

Posebno vabilo na tekmo Gorenje Velenje : HBC Nantes !

V “osje gnezdo” se v nedeljo s francosko ekipo HBC Nantes vračata dve bivši osi - Rok Ovniček ter Senjamin Burić. Fantje so pripravili posebno vabilo za ogled tekme! Prav tako pa lahko sodelujete v nagradni igri na Facebooku ali Instagramu, kjer lahko zadanete dve karti za ogled nedeljskega spektakla. Lepo vabljeni v Rdečo dvorano!
Preberi več
11. 2. 2020

V četrtek po novi dve točki v dvorano Hardek

Rokometaši Gorenja Velenja so v nedeljo odigrali prvo tekmo skupinskega dela Pokala EHF proti Magdeburgu, kjer so se tekmecem dobro upirali, a na koncu je bila razlika v kvaliteti vseeno prevelika, da bi lahko enakovredno parirali Nemcem. Sedaj jih čaka nov težak obračun v domači ligi, ko se bodo v gosteh pomerili z rokometaši Jeruzalem Ormoža.
Preberi več
10. 2. 2020

Osice začele z drugim delom prvenstva

Velenjske osice nadaljujejo z nastopi v državnem prvenstvu. Kadeti so se v soboto v četrtfinalni skupini D pomerili z vrstniki iz Kopra in zanesljivo zmagali z 38:28. V nedeljo so bili v mariborski dvorani Tabor uspešni Starejši dečki A, ki so Mariborčane premagali z 32:21. Mladinska ekipa pa je tokrat v 13. krogu prve mladinske lige nesrečno izgubila v zadnjih sekundah tekme proti Ormožanom - 22:23.
Preberi več
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me