Show menu

Novice

29. 5. 2019

Med vratnici prihaja Aljaž Panjtar

Velenjski klub pred koncem prvenstva predstavlja še četrto okrepitev za naslednjo sezono. Med vratnici v Velenje iz celjskega kluba prihaja Škofjeločan Aljaž Panjtar (185cm, 1991).
Preberi več
25. 5. 2019

Točka dovolj za slavje v Rdeči dvorani

Velenjčani so v domači dvorani odigrali predzadnjo tekmo letošnjega prvenstva. Na koncu so si z Ribničani razdelili točke, kar pa je dovolj, da se lahko rokometaši Gorenja Velenja že krog pred koncem prvenstva veselijo 2. mesta.
Preberi več
24. 5. 2019

Zadnja domača tekma Velenjčanov v tej sezoni

Velenjski rokometaši se pripravljajo na tekmo predzadnjega kroga končnice za prvaka. V soboto v Rdečo dvorano prihaja ekipa Rika Ribnice, ki je neposredni tekmec Velenjčanov za osvojitev končnega 2. mesta v prvenstvu.
Preberi več
22. 5. 2019

Iz Kopra s polnim izkupičkom

Rokometaši Gorenja Velenja so v sredo odigrali gostujočo tekmo 8. kroga končnice za prvaka. V koprski Bonifiki so Velenjčani visoko slavili, od rokometašev RD Koper 2013 so bili boljši z 31:21.
Preberi več
21. 5. 2019

Velenjski rokometaši na zahtevno gostovanje v Koper

Po visoki zmagi v domači dvorani se ekipa iz Velenja tokrat odpravlja na zahtevno gostovanje. V sredo se bodo v koprski Bonfiki pomerili s Koprčani.
Preberi več
18. 5. 2019

Mlajši dečki A državni prvaki

V soboto je v dvorani Šolskega centra Velenje potekal finalni turnir najboljših štirih ekip selekcije mlajši dečki A. Prvega mesta in naslova državnih prvakov so se veselili domači rokometaši.
Preberi več
17. 5. 2019

Visoka zmaga velenjskih os v domači dvorani

Rokometaši Gorenja Velenja so odigrali tekmo 7. kroga končnice za prvaka. V domači dvorani so z 32:22 premagali rokometaše Urbanscape Loke.
Preberi več
16. 5. 2019

Sprejem za pokalne zmagovalce

V četrtek je Mestna občina Velenja v Vili Bianca pripravila sprejem za rokometaše Gorenja Velenja, aktualne pokalne prvake.
Preberi več
15. 5. 2019

Pred rokometaši Gorenja Velenja predzadnja domača tekma

Velenjčani po osvojeni pokalni lovoriki minuli vikend ta petek nadaljujejo s tekmami državnega prvenstva. V domači Rdeči dvorani ob 19.00 gostijo rokometaše Urbanscape Loke.
Preberi več
15. 5. 2019

Velenje gosti zaključni turnir za mlajše dečke A

Prihajajoča sobota je v dvorani velenjskega Šolskega centra rezervirana za finalni turnir najboljših štirih ekip selekcije mlajših dečkov A. Poleg Velenjčanov so si vozovnico za F4 priigrali tudi rokometaši Celja Pivovarne Laško, Urbanscape Loke in Škofljice.
Preberi več
Osa pika