Show menu

Novice

13. 11. 2017

VIDEO: V Španiji ose pokazale mnogo premalo

Na gostovanju v Španiji so rokometaši Gorenja Velenja doživeli zaslužen poraz, saj niso pokazali igre, ki jih je krasila ob uspehih v tej sezoni. Časa za žalovanje ni, saj jih že v četrtek čaka nov preizkus v VELUX EHF Ligi prvakov, na katerem je uspeh praktično nujen, v kolikor želijo ostati v borbi za napredovanje iz skupine C.
Preberi več
12. 11. 2017

FOTO: Na treh tekmah v Slovenj Gradcu zmagali le starejši dečki B

V soboto so v Slovenj Gradcu gostovale kar tri velenjske ekipe. Do zmage so se dokopali le starejši dečki B, medtem ko so starejši dečki A in kadeti morali priznati premoč tekmecem.
Preberi več
11. 11. 2017

S slabo igro v Leonu brez možnosti

Sedmi preizkus elitne VELUX EHF Lige prvakov so rokometaši Gorenja Velenja sklenili sklonjenih glav. Na gostovanju v Španiji je bilo z 28:24 boljše moštvo Abance Ademarja Leona.
Preberi več
10. 11. 2017

Člani na pomembno gostovanje v Španijo

To soboto rokometaše Gorenja Velenja čaka nov pomemben preizkus v lovu na napredovanje v VELUX EHF Ligi prvakov. Na gostovanju v Španiji se bodo ob 19.30 pomerili z Abanco Ademarjem Leonom, ki za slovenskimi podprvaki na lestvici zaostajajo za dve točki.
Preberi več
9. 11. 2017

Mega intervju: Nejc Cehte

Pod vodstvom trenerja Željka Babića ekipa Gorenja Velenja veliko stavi na dobro igro v obrambi. Tam je eden najpomembnejših adutov črno-rumenih tudi Nejc Cehte, ki v Šaleški dolini igra že svojo peto zaporedno sezono.
Preberi več
9. 11. 2017

OSICE: Mladinci ostajajo edina neporažena ekipa med prvoligaši

Mladinci Gorenja Velenja ostajajo edina neporažena ekipa med slovenskimi prvoligaši! Izbranci Klemna Luzarja so v sredo gostovali na ljubljanski Galjevici in tamkajšnje moštvo Krima Olimpije odpravili z 31:19. Z 20 obrambami je blestel Miljan Vujović, devet zadetkov pa je dosegel Ibrahim Haseljić. V soboto bodo v Slovenj Gradcu na igrišče stopile še zasedbe starejših dečkov ter kadetov.
Preberi več
8. 11. 2017

FOTO: Mladinci navdušili na prijateljski tekmi proti Zagrebčanom

Torkovo popoldne je bilo v Rdeči dvorani obarvano povsem rokometno. Pred vrhuncem večera, tekmo članskih ekip Gorenja Velenja in PPD Zagreba v Ligi SEHA Gazprom so se na prijateljski tekmi pomerili mladinci obeh klubov. Črno-rumeni so pred domačimi navijači navdušili in slavili zmago s 36:26.
Preberi več
8. 11. 2017

FOTO: Kljub veliki borbenosti brez točk proti Zagrebčanom

Na derbiju 7. kola Lige SEHA Gazprom so rokometaši Gorenja Velenja po ogorčenem boju morali priznati premoč zasedbi PPD Zagreba. Hrvaški prvaki so bili v Rdeči dvorani boljši s 25:23.
Preberi več
6. 11. 2017

V torek v Rdeči dvorani dvojni dvoboj z Zagrebčani

V torek bo velenjska Rdeča dvorana gostila nov dvoboj udeležencev Lige prvakov, ki pa bo tokrat štel za točke Lige SEGA Gazprom. Gorenju Velenju se bo ob 20.45 zoperstavila zasedba PPD Zagreba.
Preberi več
Osa pika