Show menu

Novice

5. 2. 2018

V četrtfinalu Pokala Slovenije proti Jeruzalemu Ormožu

V ponedeljek je na sedežu Rokometne zveze Slovenije potekal žreb parov pred četrtfinalom Pokala Slovenije. Gorenje Velenje se bo za vozovnico na finalni turnir pomerilo z Jeruzalemom Ormožem.
Preberi več
4. 2. 2018

Mladinci četrti na turnirju v Zagrebu

Mladinsko moštvo Gorenja Velenja je minuli vikend preživelo v Zagrebu, kjer je nastopilo na mednarodnem turnirju za rokometaše, rojene leta 2000 in mlajše. Zasedba črno-rumenih je na koncu zasedla 4. mesto.
Preberi več
4. 2. 2018

Osice turnir v Virovitici zaključile na osmem mestu

Mešana ekipa kadetov in starejših dečkov A Gorenja Velenja je minuli konec tedna nastopala na mednarodnem turnirju v hrvaški Virovitici. Po odličnem začetku in dveh petkovih zmagah, so črno-rumeni nato zabeležili štiri poraze in tekmovanje sklenili na na osmem mestu.
Preberi več
3. 2. 2018

Dišalo po zmagi, na koncu znova remi s hrvaškimi podprvaki

Prva urana tekma v novem koledarskem letu se ni razpletla po željah rokometašev Gorenja Velenja. V 13. kolu Lige SEGA Gazprom so bili tik pred koncem blizu zmagi proti hrvaškemu podprvaku Nexeju, a v zadnjih sekundah prejeli zadetek za 30:30.
Preberi več
3. 2. 2018

Mladinci ta vikend na mednarodni turnir v Zagrebu

Mladinsko moštvo Gorenja Velenja bo ta vikend preživelo v hrvaški prestolnici, kjer bo zaigralo na mednarodnem turnirju, ki ga gosti PPD Zagreb. Izbranci Klemna Luzarja se bodo v skupinskem delu pomerili z Borcem m:telom iz Banja luke ter gostitelji turnirja. V skupini A se bodo medtem borili Veszpem, Zamet in Dubrava.
Preberi več
2. 2. 2018

Poln izkupiček osic po prvem dnevu turnirja v Virovitici

Mešana ekipa kadetov in starejših dečkov A Gorenja Velenja je odlično začela nastope na mednarodnem turnirju v Virovitici. Fantje iz Šaleške doline so najprej s 33:11 odpravili hrvaški Daruvar, za tem pa z 29:16 še avstrijski WAT Atzgersdorf.
Preberi več
2. 2. 2018

Ose na prvi uradni tekmi v letu 2018 gostijo hrvaške podprvake

Po končanem reprezentančnem premoru se bodo nadaljevala klubska rokometna tekmovanja. Gorenje Velenje prva uradna tekma v novem koledarskem letu čaka to soboto, ko bo ob 20.30 v Ligi SEHA Gazprom gostilo moštvo Nexeja iz hrvaških Našic.
Preberi več
2. 2. 2018

FOTO: Mlajši dečki morali priznati premoč Celjanom

V četrtek sta selekciji mlajših dečkov na parketu Šolskega centra Velenje gostili tekmece iz Celja. Obe ekipi Gorenja Velenja sta tekmecem na koncu morali priznati premoč. Kljub porazu mlajši dečki A še vedno ostajajo v igri za osvojitev 1. mesta v skupini Vzhod 1.
Preberi več
2. 2. 2018

Osice odpotovale na močan mednarodni turnir v Virovitico

Ta konec tedna bo v hrvaški Virovitici potekal močan mednarodni turnir, ki se ga bo s kombinirano ekipo kadetov in starejših dečkov A udeležilo tudi Gorenje Velenje. Osice se bodo v skupinskem delu srečale z ekipami Daruvarja, PPD Zagreba in WAT Atzgersdorfa iz Avstrije.
Preberi več
1. 2. 2018

VIDEO: Kmalu bo šlo znova zares

V soboto se za rokometaše Gorenja Velenja začenja drugi del sezone. V Rdeči dvorani bo ob 20.30 gostoval hrvaški Nexe. Ekipa Željka Babića v teh dneh ne sedi križem rok. V torek je odigrala pripravljalno tekmo v Mariboru, spodaj pa najdete nekaj najlepših potez črno-rumenih.
Preberi več
Osa pika