Show menu

Novice

3. 7. 2020

V Velenje prihaja občasni bosanski reprezentant Vladan Lončar

Po tem, ko so v velenjskem klubu ostali brez Grega Okleščena, ki se je odločil, da svojo pot nadaljuje v Katarju, so pred kratkim v klubu sklenili novo pogodbo. V Šaleško dolino z naslednjo sezono prihaja mladi, občasni bosanski reprezentant, Vladan Lončar (1997, 200 cm), ki je s klubom podpisal enoletno pogodbo.
Preberi več
30. 6. 2020

V prvem krogu nove sezone Lige NLB z Ljubljančani

V torek, 30.6.2020, je v prostorih Rokometne zveze Slovenije potekal žreb pred novo sezono 2020/2021 Lige NLB. V prvem krogu so rokometaši Gorenja Velenja dobili debitanta v najmočnejši ligi, v goste namreč prihaja ekipa MRK Ljubljana.
Preberi več
10. 6. 2020

Miha Kavčič ostaja v Velenju vsaj do poletja 2022

V velenjskem klubu so pred kratkim sklenili novo pogodbo. 21-letni Ormožan, Miha Kavčič, ki se je ekipi črno-rumenih pridružil pred sezono 2018/19 in predstavlja enega ključnih členov velenjske ekipe, ostaja v Šaleški dolini vsaj do konca sezone 2021/22.
Preberi več
28. 5. 2020

RK Gorenje Velenje ekipa leta 2019 v Mestni občini Velenje

V sredo je pred Mestno občino Velenje potekala podelitev najboljšim športnikom leta 2019. Tokrat so zaradi trenutnih razmer podelili nagrade le v članskih kategorijah. Nagrado za ekipo leta 2019 je prejela članska ekipa RK Gorenje Velenje. To je že skupno 24. priznanje, ki so ga prejeli velenjski rokometaši v omenjeni kategoriji.
Preberi več
19. 5. 2020

Članska ekipa ponovno skupaj na parketu

Članska ekipa rokometnega kluba Gorenje Velenje se je, po več kot dveh mesecih premora zaradi epidemije koronavirusa, v torek ponovno zbrala na skupnem treningu v Rdeči dvorani.
Preberi več
11. 5. 2020

V osje gnezdo prihaja Tilen Sokolič

Kot je bilo moč opaziti, v RK Gorenje Velenje počasi sestavljajo koščke mozaika, imenovanega članska ekipa sezone 2020/21. V Rdečo dvorano prihaja tudi Koprčan, Tilen Sokolič (1996, 180 cm), ki je s klubom iz Šaleške doline sklenil enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.
Preberi več
6. 5. 2020

Mladinci dokazali, da je v Velenju svetla rokometna prihodnost

Z mladinsko selekcijo Rokometnega kluba Gorenje Velenje zaključujemo z uspešnimi zgodbami, ki so jih spisale mlajše selekcije. Tudi mladinci so dokazali, da je razvojni center za mlade nadebudne rokometaše v Velenju izredno močan in da ima velenjski klub svetlo rokometno prihodnost. Z lepimi predstavami in borbeno igro je bila mladinska ekipa letos na dobri poti, da bi osvojila naslov mladinskega prvaka. Osice so v letošnji sezoni osvojile tudi močan mednarodni turnir KEMPA Cup 2020 Nove Veseli na Češkem.
Preberi več
4. 5. 2020

Višja sila kadetom preprečila, da bi posegli do najvišje stopničke

Kadetska ekipa Gorenja Velenja je v letošnji sezoni prikazala odlične predstave. Fantje so prikazali velik napredek in sodeč po predstavah bi tudi ta selekcija zagotovo lahko posegla po najvišjih mestih v letošnji sezoni. Ekipa je v predčasno končani sezoni doživela en sam poraz, prav tako je bila daleč najučinkovitejša ekipa letošnje sezone.
Preberi več
29. 4. 2020

MEGA INTERVJU: Nina Djordjevič

Štab črno-rumenih je v letošnji sezoni doživel kar nekaj sprememb. Glavnemu trenerju Zoranu Jovičiću se je na mestu pomočnika trenerja pridružil Benjamin Zbičajnik, pomemben in dobrodošel člen v črno-rumeni družini pa je postala tudi Nina Djordjevič, ki skrbi za telesno pripravo naših os.
Preberi več
29. 4. 2020

Starejši dečki A zadovoljni z igro in prikazanim v letošnji sezoni

Starejši dečki A rokometnega kluba Gorenje Velenje so s tekmovanji zaključili v četrtfinalni skupini, kjer so bili po štirih odigranih tekmah že uvrščeni v polfinalno skupino. Ekipa je bila na dobri poti ponovne uvrstitve na zaključni turnir najboljših štirih ekip.
Preberi več
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me