Show menu

Novice

22. 3. 2017

PIKIN NAPOVEDNIK: Starejši dečki B začenjajo nov sklop tekem

Nov sklop tekem mlajših selekcij Gorenja Velenja v tem tednu začenjajo starejši dečki B, ki bodo v četrtek v dvorani ŠC Velenje gostili vrstnike iz Ljubljane. Preostale tekme bodo sledile konec tedna.
Preberi več
21. 3. 2017

Osice: Mladinci znova suvereni

Mladinska selekcija Gorenja Velenja nadaljuje svoj niz in si kolo za kolom utira pot med prvoligaše. V ponedeljek so izbranci Klemna Luzarja dosegli četrto zmago v skupini za prvaka, potem ko so zasedbo Dublja-Radovljice odpravili z 38:21. Kot edina neporažena zasedba imajo pred zasledovalci tri točke prednosti.
Preberi več
21. 3. 2017

V polfinalu pokalnega tekmovanja proti velikim rivalom iz Celja

V mariborski Mestni hiši je v torek potekal žreb pred finalnim turnirjem Pokala Slovenije, ki ga bo štajerska prestolnica gostila 15. in 16. aprila. Žreb je določil, da se bodo rokometaši Gorenja Velenja že v polfinalu srečali z velikim tekmecem zadnjih sezon, Celjem Pivovarno Laško.
Preberi več
20. 3. 2017

VIDEO: Izjemna poteza velenjskega kapetana proti Riku Ribnici

Zasedba Gorenja Velenja je uspešno začela svoje nastope v Ligi NLB za prvaka. Na prvem obračunu v državnem prvenstvu je v nedeljo z 29:25 odpravila Riko Ribnico. Kapetan Niko Medved je k uspehu iz dveh strelov prispeval prav toliko zadetkov. Drugega je dosegel na posebej atraktiven način, potem ko je pod prekrškom zatresel mrežo in ob tem izsilil še dvominutno izključitev tekmeca.
Preberi več
19. 3. 2017

FOTO: Člani uspešno zakorakali v borbe za državnega prvaka

Z zmago Gorenja Velenja se je v nedeljo zaključilo 1. kolo Lige NLB za prvaka. Rokometaši iz Šaleške doline na domačem igrišču niso dopustili presenečenja moštvu Rika Ribnice in slavili zmago z 29:25.
Preberi več
19. 3. 2017

OSICE: Tajnik vodil kadete do druge zmage nad Mariborčani

Kadeti Gorenja Velenja so dosegli novo zmago v polfinalni skupini B, kjer še naprej trdno ostajajo na prvem mestu. Kljub veliki borbi so v petek praznih rok ostali starejši dečki B, ki so klonili proti podprvakom v tej generaciji.
Preberi več
18. 3. 2017

Medved in Plaskan najboljša v Ligi SEHA Gazprom v marcu!

Liga SEHA Gazprom je po koncu rednega dela razglasila najboljše posameznike v mesecu marcu. Med osmimi izbranci ima Gorenje Velenje kar dva člana. Kapetan os Niko Medved je bil izbran za najboljše levo krilo, Borut Plaskan pa za najboljšega trenerja!
Preberi več
17. 3. 2017

Uvod v Ligo NLB proti evropski Riko Ribnici z reprezentantoma

Ta vikend bo najboljših šest moštev vstopilo v boje za naslov državnega prvaka. Medtem ko se bo četverica merila že v soboto, rokometaše Gorenja Velenja in Rika Ribnice medsebojni obračun čaka dan kasneje, v nedeljo ob 19. uri.
Preberi več
16. 3. 2017

V torek bodo ose dobile polfinalnega tekmeca v Pokalu Slovenije

Organizacijo finalnega turnirja Pokala Slovenije je Rokometna zveza Slovenije v tej sezoni zaupala mariborskemu Braniku. Četverica najboljših ekip se bo merila 15. in 16. aprila. Dober mesec pred bojem za lovoriko bodo znani tudi polfinalni pari. Žreb z novinarsko konferenco bo na sporedu v torek, 21. marca, ob 12. uri v prostorih mestne hiše v Mariboru.
Preberi več
15. 3. 2017

VIDEO: Trenerji predstavili želje in cilje pred začetkom Lige NLB za prvaka

Do začetka odločilnih bojev za naslov državnega prvaka nas ločijo le še trije dnevi. Izjema so rokometaši Gorenja Velenja in Rika Ribnice, ki se bodo na uvodni preizkus Lige NLB za prvaka podali dan kasneje, v nedeljo ob 19. uri.
Preberi več
Osa pika