Show menu

Tekmovanje mlajših selekcij

1. 7. 2022
Pri rokometnem klubu Gorenje Velenje že leta skrbijo za rast in razvoj mladih in perspektivnih rokometašev. Na treningih se trenerji mlajših selekcij trudijo, da jim v največji meri predstavijo lepote tega športa. V želji, da se mladi učijo tudi od tistih, ki so to pot že prehodili in zdaj minute nabirajo v članski kategoriji,  so se pri RK Gorenje Velenje odločili, da organizirajo tekmovanje mlajših selekcij. 

V želji, da se mladi učijo tudi od tistih, ki so to pot že prehodili in zdaj minute nabirajo v članski kategoriji,  so trenerji, preteklo sezono, vse mlajše selekcije povabili h ogledu tekem članske ekipe rokometnega kluba Gorenje Velenje. Zaradi tega, so vsem igralcem mlajših selekcij izdelali tudi članske izkaznice, ki so jim omogočale brezplačen ogled vseh tekem članske ekipe RK Gorenje Velenje.


V rokometnem klubu Gorenje Velenje pa so se odločili, da same obiske tekem še dodatno popestrijo. Med mlajšimi selekcijami, so v pretekli sezoni organizirali tekmovanje v številu ogledov članskih tekem. Na koncu so udeležbo vseh tekem sešteli in ekipe z najboljšo udeležbo nagradili. Ekipa z najbolj številčno udeležbo si je tako priborila enodnevni izlet na morje, drugouvrščeni obisk kina, tretje uvrščeni pa so za nagrado prejeli pice.


Izenačen rezultat med mladinci in kadeti je obe ekipi popeljal na morje, kjer so fantje neizmerno uživali. Obisk kina so si priborili starejši dečki A, ki pa bodo nagrado izkoristili v začetku nove sezone. Mlajši dečki B pa so kot tretjeuvrščeni na zadnjem treningu prejeli pice. 

Prijavi se na e-novice

Prijavi se