Show menu

Zaključen je drugi kamp Ose Pike

20. 6. 2022
Za nami je drugi tridnevni kamp Ose Pike, ki je bil namenjen dečkom in deklicam od 1. do 5. razreda. Kamp je potekal od 17. do 19. junija, otroci pa so se na njem, poleg v rokometu, preizkusili tudi v drugih športih.


Zbor za kamp je bil v petek, 17. junija ob 14. uri. Otroci so že s prihodom pokazali navdušenje in željo po aktivnem preživljanju vikenda. Po uvodnih besedah trenerjev in predstavitvi otrok so se razdelili v štiri starostne skupine.


Najstarejši so se že prvi dan odpravili na rokometno igrišče v Pesje, kjer so pokazali, da imajo že nekaj rokometnega znanja. Najmlajši so se medtem zabavali ob igranju rokometa, ter tekmovali v mini golfu. V petek sta se dve skupini naučili tudi osnov tenisa.


V soboto so se otroci zbrali ob 9.00 uri in takoj začeli z aktivnostjo. Po nekaj urnem igranju rokometa, sta se dve skupini odpravili na plavanje v Velenjskem jezeru, drugi dve pa na učno uro tenisa. Po razburljivem dopoldnevu in kosilu, so se nadobudni športniki odpravili na ogled muzeja Premogovništva, ki jih je navdušil.


Tudi v nedeljo so otroci takoj po zboru , stekli na mivko in začeli z igro. Po uvodnih igrah, je prišel čas za ogrevanje, saj jih je ob 11. uri čakal zaključni turnir. Otroke so trenerji razporedili v šest skupin in jim razdelili črno-rumene drese. Ob 11.00 uri so se trenerji z osicami odpravili do Viste, kjer so organizatorji pripravili pravo športno nedeljo. V sodelovanju z zavodom za turizem Šaleške doline in Športno zvezo Velenje je RK Gorenje Velenje zaključek drugega kampa Ose Pike pripravil na Visti.


Zaključni turnir so lahko v živo spremljali tudi starši naših osic, ki so jih spodbujali s strani igrišča. Po končanem turnirju so trenerji mlajših selekcij RK Gorenje Velenje osice odpeljali na kosilo in jim razdelili Hummel pakete.


Drugi kamp Ose Pike je za nami. Vsem otrokom želimo lepe in aktivne počitnice, ter jih vabimo k vpisu v našo rokometno šolo!

Prijavi se na e-novice

Prijavi se