Show menu

2. KAMP OSE PIKE

31. 5. 2022

Rokometni klub Gorenje Velenje bo v drugem tednu meseca junija organiziral 2. kamp ose Pike na Velenjskem jezeru. Na tridnevni dogodivščini bodo dečki in deklice spoznali osnove rokometa, se družili in zabavali. 


Kmalu se bo zaključilo šolsko leto in šolarji bodo veselo vstopili v počitnice. V rokometnem klubu Gorenje Velenje si želimo otrokom omogočiti aktivne počitnice, zato za dečke in deklice od 1. do 5. razreda organiziramo drugi KAMP OSE PIKE.


Tridnevna dogodivščina bo potekala od 17. do 19. junija na Velenjskem jezeru. Kamp ose pike bo potekal od jutra do večera, na njem pa se bodo lahko otroci poleg rokometa preizkusili tudi v drugih športih. Obljubljamo veliko igre, športnih aktivnosti, druženje s člani rokometnega kluba Gorenje Velenje in obisk rokometnih zvezd. Vse to pa pod nadzorom in vodstvom trenerjev našega kluba.

Cena tridnevnega kampa ose pike je 85 EUR. Prijavnico (Osa Pika - Rokometni klub Gorenje Velenje (rk-gorenje.com)) lahko izponite najkasneje do 10.6.2022 Po oddani prijavnici boste na vaš e-mail naslov prejeli položnico. Plačilo je možno v dveh obrokih. Za uspešno prijavo morate položnico poravnati do 15. junija. 

 

Več informacij: jaka.hrast@rk-gorenje.com ali +386 31 480 943


V PROGRAM JE VKLJUČENO:

·       3x malica, kosilo in večerja

·      Skrb in varstvo od jutra do večera

·      Treningi pod vodstvom trenerjev RK Gorenje Velenje

·      Nedeljski zaključni turnir in piknik

·      Druženje s člani RK Gorenje Velenje

·       Hummel paket za udeležence


SPLOŠNA PRAVILA KAMPA:

  1. Udeleženci kampa morajo imeti urejeno zdravstveno zavarovanje
  2. Udeleženec kampa nima bolezni, ki bi ogrožala njegovo življenje oz. bolezni, katerega stanje bi se zaradi športne aktivnosti lahko poslabšalo.
  3. Skrbnik mora o morebitnih posebnostih udeleženca (alergija, dietna prehrana …) predčasno obvestiti RK Gorenje Velenje.
  4. Za vse vrednostne predmete, ki jih bo udeleženec prinesel s seboj, odgovarja sam.
  5. RK Gorenje Velenje ne nosi odgovornosti za poškodbe otrok v času trajanja kampa.
  6. Organizator kampa bo poskrbel za nujno medicinsko pomoč v primeru bolezni ali poškodb.
  7. RK Gorenje Velenje ima pravico objaviti slike in videoposnetke vseh udeležencev kampa. 

Prijavi se na e-novice

Prijavi se