Show menu

Velenjski rokometaši zadnjič v tej sezoni pred domačo publiko

23. 5. 2022
Rokometaši Gorenja Velenja se bodo v torek, 24. maja zadnjič v tej sezoni pomerili pred domačimi navijači. Varovanci Zorana Jovičića bodo odigrali zaostalo tekmo 14. kroga Lige NLB proti RK Trimo Trebnje. 

Velenjčani in Trebanjci so se prvič sreČali na uvodu v to sezono, ko so rokometaši Trima slavili na domačem igrišču z minimalno razliko. Za ose, ki so si dve tekmi pred zaključkom sezone, zagotovili tretje mesto v Ligi NLB, bo to zadnja domača tekma te sezone. 

Pred tekmo med RK Gorenje Velenje in RK Trimo Trebnje se bodo pri črno-rumenih poslovili od treh pomembnih mož, Davida Miklavčiča, Ibrahima Haseljića in Aljaža Panjtarja. Poleg tega pa bo kadetska ekipa Gorenja Velenja prejela zlate medalje za naslov državnih prvakov. 

Rokometni spektakel proti Trimu iz Trebnjega bo češnjica na torti uspešne sezone, v kateri so Velenjčani osvojili naslov pokalnih prvakov in se uvrstili med najboljših osem ekip Lige Evropa. 


Vstopnice so na voljo na mojekarte.si in na bencinskih servisih Petrol in OMV ter v TIC Velenje. Na dan tekme pa na blagajni Rdeče dvorane, ki se odpre uro in pol pred začetkom tekme. Tekmo si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na našem facebook profilu, YouTube kanalu in Sportklubu. 


Tilen Sokolič, rokometaš Gorenja Velenja:
"K nam prihaja zelo kakovostna ekipa Trima Trebnjega. Na tekmo se bomo dobro pripravili in naredili vse, da dve točki ostaneta doma. Hkrati je to tudi naša zadnja domača tekma v tej dolgi sezoni in želimo si, da bi se z navijači veselili nove zmage."

14. krog Lige NLB, 23. maj, 20.15 (Rdeča dvorana, Velenje)
RK GORENJE VELENJE : RK TRIMO TREBNJE 

Prijavi se na e-novice

Prijavi se