Show menu

Ose na gostovanje v Ljubljano

10. 12. 2021

Pred velenjskimi osami je zadnje gostovanje v letu 2021. V 12. krogu Lige NLB se bodo črno-rumeni pomerili z ekipo MRK Ljubljana. Tekma bo na sporedu v soboto, 11. decembra ob 19.00 v športni dvorani Krim. 


Pred reprezentančnim premorom bodo Velenjčani odigrali dve tekmi državnega prvenstva. V soboto, 11. decembra bodo gostovali v Ljubljani pri MRK Ljubljana, teden dni kasneje pa bo na sporedu zadnja domača tekma v letu 2021 proti sosedom iz Slovenj Gradca. 


Varovanci Zorana Jovičića s tekmo v Ljubljani zaključujejo naporen ritem tekem, ki so ga imeli v mesecu novembru in decembru. S trinajstimi točkami se velenjski rokometaši nahajajo na petem mestu lestvice državnega prvenstva. Njihovi nasprotniki v 12. krogu pa na trinajstem mestu s štirimi točki. 


Tekmo med Ljubljano in Gorenjem Velenjem si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na facebook profilu domače ekipe ali Lige NLB. 


Branko Predović, rokometaš Gorenja Velenja
˝V soboto nas čaka nove tekma državnega prvenstva. Z gostovanjem pri MRK Ljubljana nadaljujemo s težkim ritmom. S to tekmo zaključujemo peklenski ritem tekem, ki smo ga imeli v novembru in decembru. Na gostovanje se odpravljamo zbrani in željo, da damo vse od sebe in se domov vrnemo z dvema točkama.˝ 


12. krog Liga NLB, 11. december, 19.00 (Športna dvorana Krim)
MRK LJUBLJANA : RK GORENJE VELENJE

Prijavi se na e-novice

Prijavi se