Show menu

Povratna tekma Velenjčanov z Našicami

28. 11. 2021

Rokometaši Gorenja Velenja so se odpravili na gostovanje v Našice, kjer bodo odigrali povratno tekmo v Ligi Evropa proti ekipi RK Nexe. Tekma 5. kroga evropske lige bo na sporedu v torek, 30. novembra ob 20.45. V neposrednem prenosu pa si jo boste lahko ogledali na Arena Sport. 


Velenjčani so se v tej sezoni elitnega evropskega tekmovanja z ekipo Našic že pomerili. V Rdeči dvorani so z rezultatom 34:28 po šestdesetih minutah slavili prvo zmago in prvi dve točki v Ligi Evropa. 


Varovanci Zorana Jovičića so v prejšnjem krogu gostovali pri francoski ekipi PAUC Handball in z zadetkom s črte sedmih metrov po izteku igralnega časa, domov odšli s pomembno točko. Velenjčani se trenutno s tremi točkami nahajajo na tretjem mestu lestvice skupine C. 


Ibrahim Haseljić, rokometaš Gorenja Velenja 
˝V torek igramo proti RK Nexe, ki je v tej sezoni dokazala, da gre za odlično ekipo. Z veliko podporo navijačev so na domačem igrišču izjemno težek nasprotnik. Na naši zadnji medsebojni tekmi smo slavili mi. Obljubljamo, da bomo v Našicah dali vse kar je v naši moči, da ponovimo tekmo iz Velenja in pridemo do novih točk v Ligi Evropa.˝ 


5. krog Lige Evropa, 30. november, 20.45 (Našice, Hrvaška)
RK NEXE NAŠICE : RK GORENJE VELENJE


Prijavi se na e-novice

Prijavi se