Show menu

Gorenjčani v Šmartno po nove točke

15. 10. 2021

Rokometaši Gorenja Velenja se v soboto, 16. oktobra odpravljajo na gostovanje k ekipi Herz Šmartno. Tekma 6. kroga Lige NLB se bo odigrala ob 19.00 uri z neposrednim prenosom na našem facebook profilu.


Velenjčani so pretekli teden odigrali tekmo proti Mariboru in z rezultatom 30:22 slavili. Svoj 700. zadetek v črno-rumenem dresu je na tekmi 5. kroga dosegel Matic Verdinek. Matic, ki je v Velenje prišel leta 2017 je za ose odigral 137 tekem.


Varovanci Zorana Jovičića se s tremi zmagami in dvema porazoma trenutno nahajajo na 5. mestu lestvice. Pred prvo evropsko preizkušnjo, ki bo v torek 19. oktobra, čaka ose tekma 6. kroga lige NLB proti ekipi Herz Šmartno. Domačini se z eno zmago in štirimi porazi trenutno nahajajo na 14. mestu.


Kenan Pajt, rokometaš Gorenja Velenja
˝V soboto nas čaka neugoden nasprotnik, ki je že dokazal, da se lahko kosa tudi z najboljšimi ekipami v ligi. Mi se tega zavedamo, zato jih jemljemo zelo resno. Želimo potrditi dobro igro iz prejšnjega kroga ter jo nadgraditi. Če se bomo držali dogovorjenega mislim, da ne bomo imeli težav.˝


6. krog lige NLB, 16. oktober, 19.00 (Dvorana Pungrt)
RD HERZ ŠMARTNO : RK GORENJE VELENJE

Prijavi se na e-novice

Prijavi se