Show menu

V prodaji sezonske vstopnice RK Gorenje Velenje

15. 8. 2021

Pretekla sezona je bila za RK Gorenje Velenje zelo uspešna. V turbulentni sezoni 2020/202 so ose na zadnji domači tekmi dvignili pokal državnih prvakov in si s tem zagotovili nastop v skupinskem delu lige Evropa. Ker je bilo, v prejšnji sezoni večino tekem odigranih pred praznimi tribunami, se pred novo sezono, črno-rumeni veselijo predvsem spodbude s tribun zvestih navijačev. Tudi v prihodnje bodo črno – rumene barve zastopali fantje, ki bodo na parketu izžarevali borbenost in bodo željni dokazovanja, nepopustljivi do zadnje sekunde in se srčno borili za ljubi klub, z več kot 60 – letno tradicijo in zvestimi navijači!


Osja trma in pripadnost klubu bodo na vsakodnevnem preizkusu. Državno prvenstvo se bo začelo 11. septembra z gostujočo tekmo pri aktualnih državnih podprvakih, ekipi RK Trimo Trebnje. V državnem prvenstvu bodo odigrali 13 domačih tekem, proti najboljšim slovenskim klubom.


Velenjski športni sladokusci tudi v novi sezoni ne boste prikrajšani za evropski rokometni utrip. Z naslovom državnih prvakov so si varovanci Zorana Jovičića zagotovili nastop v skupinskem delu Lige Evropa, ki prinaša 5 domačih evropskih tekem. 


Letos bo na sporedu tudi Pokal Slovenije, v katerem nastopajo vsi slovenski rokometni klubi. Ob vsaj eni tekmi pokalnega tekmovanja to pomeni, da si boste kupci sezonskih vstopnic v črno-rumene odtenke odeti Rdeči dvorani lahko ogledali najmanj 18 napetih dvobojev, ki jih bo v tej sezoni spremljalo tudi pestro dogajanje pred, med in po tekmi. Vse to po zares ugodnih cenah!


VRSTA SEZONSKE VSTOPNICE

  CENA SV

  CENA DO 6.9.

TRIBUNA JUG

120 €

105 €

TRIBUNA SEVER

105 €

95 €


Sezonske vstopnice je mogoče kupiti od ponedeljka, 16. avgusta 2021 naprej in sicer prek spletne strani RK Gorenje Velenje (www.rk-gorenje.com) in neposredno prek pisarne našega kluba, za kar je kontakt naša generalna sekretarka, Tanija Rednak, prek elektronskega naslova tanija.rednak@rk-gorenje.com


Ob nakupu sezonskih vstopnic je mogoče tudi koristiti BON21: Bon z namenom odprave posledic epidemije v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi za izboljšanje gospodarskega položaja z vidika spodbujanja potrošnje v gostinstvu,  turizmu, športu in kulturi.


Prijavi se na e-novice

Prijavi se