Show menu

Kenan Pajt podaljšal sodelovanje za eno leto

16. 2. 2021

Kenan Pajt (183 cm, 1998), ki je svojo rokometno pot začel ravno v klubu iz Šaleške doline, je sodelovanje z RK Gorenje Velenje podaljšal še za eno leto. 

 

Kenan je svojo rokometno pot začel pri Gorenju Velenju, kjer se je uspešno predstavil v mlajših selekcijah. Prvič je za člansko ekipo črno-rumenih nastopil v sezoni 2017/18, nato pa se kalil pri sosedih iz Koroške. V matični klub se je vrnil v začetku sezone 2020/ 2021, sedaj pa je sodelovanje podaljšal še za eno leto. V letošnji sezoni je za črno - rumene v Ligi NLB dosegel 60 zadetkov, v tekmovanju za evropski pokal EHF pa 25.

 

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje še naprej uspešno sestavljajo ekipo za prihodnjo sezono, ki bo ohranila svoje ogrodje.


Kenan Pajt, rokometaš Gorenja Velenja:

“Vesel sem, da smo se uspeli dogovoriti, da sodelovanje podaljšamo še za eno leto. V črno - rumenem gnezdu ostajam do leta 2022. Ekipa me je dobro sprejela, tukaj se počutim domače. Veselim se novih tekem in izzivov in z malo sreče mogoče tudi kakšne lovorike.”


Janez Gams, direktor Gorenja Velenja:

“Kenan se je v letošnji sezoni, po posoji v RK Slovenj Gradec, vrnil v svoj matični klub. V prvi polovici sezone je bil zaradi poškodbe Haslejića sam in  dokazal je, da ima dovolj kvalitete in talenta, da upraviči naše zaupanje. Izkoristili smo možnost v pogodbi, za podaljšanje sodelovanja za eno leto. Jaz verjamem, da bo naš član ostal tudi v prihodnje in se veselim bodočih skupnih uspehov.”


Prijavi se na e-novice

Prijavi se