Show menu

Jernej Drobež v klubu ostaja še vsaj do konca sezone 2022/2023

10. 2. 2021

Mladi in perspektivni igralec Gorenja Velenja, Jernej Drobež (195 cm, 2000), bo tudi v prihodnje nosil dres Gorenja Velenja. Jernej, otrok velenjskega kluba, je s klubom podaljšal sodelovanje do konca sezone 2022/ 2023.

 

Drobež je svojo rokometno pot začel prav v velenjskem klubu, ko se je v sezoni 2011/12 pridružil selekciji mlajših dečkov B. V sezoni 2017/18 je pri svojih 17. letih prvič oblekel dres članske ekipe. Od takrat je Jernej stalni član članskega moštva.


S podaljšanjem sodelovanja je velenjski klub naredil še dodaten korak v smeri začrtane strategije, ki je usmerjena v pomladitev članskega moštva ter vzpostavitev močnega razvojnega centra za mlade talentirane rokometaše. Vodstvo kluba sedaj nadaljuje s pogovori tudi z ostalimi igralci, ki predstavljajo pomembne člene ekipe za prihodnje sezone.


Jernej Drobež, rokometaš Gorenja Velenja:

“Občutki ob podaljšanju pogodbe so seveda odlični. V RK Gorenje Velenje sem naredil prve rokometne korake in s trdim delom se prebil vse do članske ekipe. V ekipi se počutim supe, s soigralci se dobro razumemo in sodelujemo, verjamem pa, da bo tako ostalo tudi v prihodnje.”

 

Janez Gams, direktor Gorenja Velenja:

“Jernej izmed mladinskih reprezentantov na katerih se bo tudi v prihodnje gradila ekipa Gorenja Velenje. Z njegovim napredkom smo izjemno zadovoljni. Postal je eden izmed glavnih igralcev naše ekipe. Verjamemo, da bo v prihodnje s svojim napredkom in trdim delom potrkal na vrata članske reprezentance."

Prijavi se na e-novice

Prijavi se