Show menu

Novice - 2021

18. 9. 2021

Odlična predstava Verdinka premalo za zmago

Rokometaši Gorenja Velenja se iz Škofje Loke vračajo brez točk. Domačini so na koncu tekme slavili z rezultatom 28:26. S štirinajstimi zadetki je najboljši strelec tekme bil Matic Verdinek.
Preberi več
17. 9. 2021

Ose na zahtevno gostovanje v Škofjo Loko

Rokometaši Velenja se v soboto odpravljajo na težko gostovanje v Škofjo Loko, kjer bodo moči merili z ekipo RD Urbanscape Loka. Tekma 2. kroga lige NLB se bo odigrala v soboto 17. septembra ob 18. uri v športni dvorani Poden.
Preberi več
15. 9. 2021

Mladinci z visoko zmago odprli tekmovalni del sezone

Mladinska ekipa Rokometnega kluba Gorenje Velenje je v nedeljo, 12. septembra uradno začela z novo sezono. V prvem krogu 1. državne mladinske lige so z rezultatom 20:41 visoko premagali vrstnike iz Škofje Loke.
Preberi več
10. 9. 2021

Prvi krog lige NLB postregel z derbijem v pravem pomenu besede

Prvi krog lige NLB je postregel z derbijem v pravem pomenu te besede. Po veliki borbi so ose morale premoč priznati trebanjskim levom, ki so na koncu tekme slavili z rezultatom 25:24. Velenjčane v naslednjem krogu čaka tekma proti RK Urbanscape Loka.
Preberi več
8. 9. 2021

Pred osami prva tekma državnega prvenstva

Še en dan loči varovance Zorana Jovičića do prve tekme državnega prvenstva. Sezono 2021/2022 v ligi NLB bodo črno-rumeni odprli s tekmo proti aktualnim državnim podprvakom, ekipi RK Trimo Trebnje.
Preberi več
22. 8. 2021

Gorenjčani tretji na turnirju v Magdeburgu

Rokometaši Gorenja Velenja so se ta vikend udeležili Hummel cup-a v nemškem Magdeburgu. Po sobotnem porazu od domače ekipe, so se na nedeljski tekmi veselili zmage nad danskim TTH Holstebro in končnega tretjega mesta.
Preberi več
22. 8. 2021

Črno-rumeni nudili dober odpor aktualnim prvakom Lige Evropa

Velenjčani so s polfinalno tekmo proti SC Magdeburg otvorili letošnji Hummel Cup. Po borbenih šestdesetih minutah, so morali premoč priznati aktualnim prvakom Lige Evropa. Končni rezultat tekme je bil 33:23 v korist domačinov. Ose se bodo na tekmi za tretje mesto borile proti danski ekipi TTH Holstebro.
Preberi več
18. 8. 2021

Ose borbeno proti hrvaškim podprvakom

Člani RK Gorenje Velenje so se v torek 17. avgusta pomerili proti hrvaškim podprvakom, ekipi RK Nexe Našice. Po šestdesetih minutah so se zmage z rezultatom 26:30 veselili gosti.
Preberi več
15. 8. 2021

V prodaji sezonske vstopnice RK Gorenje Velenje

Vsaka nova sezona je za črno-rumene polna novih izzivov, saj so cilji kluba z več kot 60-letno tradicijo vsako leto najvišji. Poleg igranja v državnem prvenstvu, smo si z naslovom državnih prvakov, zagotovili tudi mesto v skupinskem delu Lige Evropa. Ker smo v pretekli sezoni večino tekem odigrali pred praznimi tribunami, se pred začetkom nove sezone veselimo predvsem spodbude s tribun naših navijačev.
Preberi več
14. 8. 2021

Uspešen začetek priprav za črno-rumene

S tekmo proti Pallamano Trieste varovanci Zorana Jovičića zaključujejo tretji teden priprav na sezono 2021/2022. V tem času so črno-rumeni odigrali štiri pripravljalne tekme in se na vseh veselili zmage.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se