Show menu

Novice - 2020

19. 5. 2020

Članska ekipa ponovno skupaj na parketu

Članska ekipa rokometnega kluba Gorenje Velenje se je, po več kot dveh mesecih premora zaradi epidemije koronavirusa, v torek ponovno zbrala na skupnem treningu v Rdeči dvorani.
Preberi več
11. 5. 2020

V osje gnezdo prihaja Tilen Sokolič

Kot je bilo moč opaziti, v RK Gorenje Velenje počasi sestavljajo koščke mozaika, imenovanega članska ekipa sezone 2020/21. V Rdečo dvorano prihaja tudi Koprčan, Tilen Sokolič (1996, 180 cm), ki je s klubom iz Šaleške doline sklenil enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.
Preberi več
6. 5. 2020

Mladinci dokazali, da je v Velenju svetla rokometna prihodnost

Z mladinsko selekcijo Rokometnega kluba Gorenje Velenje zaključujemo z uspešnimi zgodbami, ki so jih spisale mlajše selekcije. Tudi mladinci so dokazali, da je razvojni center za mlade nadebudne rokometaše v Velenju izredno močan in da ima velenjski klub svetlo rokometno prihodnost. Z lepimi predstavami in borbeno igro je bila mladinska ekipa letos na dobri poti, da bi osvojila naslov mladinskega prvaka. Osice so v letošnji sezoni osvojile tudi močan mednarodni turnir KEMPA Cup 2020 Nove Veseli na Češkem.
Preberi več
4. 5. 2020

Višja sila kadetom preprečila, da bi posegli do najvišje stopničke

Kadetska ekipa Gorenja Velenja je v letošnji sezoni prikazala odlične predstave. Fantje so prikazali velik napredek in sodeč po predstavah bi tudi ta selekcija zagotovo lahko posegla po najvišjih mestih v letošnji sezoni. Ekipa je v predčasno končani sezoni doživela en sam poraz, prav tako je bila daleč najučinkovitejša ekipa letošnje sezone.
Preberi več
29. 4. 2020

MEGA INTERVJU: Nina Djordjevič

Štab črno-rumenih je v letošnji sezoni doživel kar nekaj sprememb. Glavnemu trenerju Zoranu Jovičiću se je na mestu pomočnika trenerja pridružil Benjamin Zbičajnik, pomemben in dobrodošel člen v črno-rumeni družini pa je postala tudi Nina Djordjevič, ki skrbi za telesno pripravo naših os.
Preberi več
29. 4. 2020

Starejši dečki A zadovoljni z igro in prikazanim v letošnji sezoni

Starejši dečki A rokometnega kluba Gorenje Velenje so s tekmovanji zaključili v četrtfinalni skupini, kjer so bili po štirih odigranih tekmah že uvrščeni v polfinalno skupino. Ekipa je bila na dobri poti ponovne uvrstitve na zaključni turnir najboljših štirih ekip.
Preberi več
23. 4. 2020

Ekipa starejših dečkov B prvenstvo končala na prvem mestu četrtfinalne skupine

Starejši dečki B rokometnega kluba Gorenje Velenje so s tekmovanji zaključili v četrtfinalni skupini D, kjer so bili po treh odigranih tekmah na prvem mestu skupine. Žal je tudi njim načrte prekrižal koronavirus, saj bi se lahko fantje po prikazanem zagotovo borili za najvišja mesta v državi.
Preberi več
21. 4. 2020

MEGA INTERVJU: Benjamin Zbičajnik

Uspehi članske ekipe so odvisni tudi od dela strokovnega štaba. Za vsakim glavnim trenerjem stoji dober pomočnik. V Gorenju Velenju je to funkcijo z letošnjo sezono prevzel 32-letni Benjamin Zbičajnik, ki je s svojim znanjem, delavnostjo in pozitivnim pristopom zagotovo pomemben mozaik v uspešni zgodbi, ki jo piše članska ekipa iz Šaleške doline.
Preberi več
20. 4. 2020

Mlajši dečki A dokazali, da se lahko borijo za sam vrh

Mlajši dečki A So z letošnjo sezono zadovoljni, saj je v njihovi igri viden ogromen napredek, tako v tehničnem, kot v taktičnem smislu. Tudi s svojimi rezultati so dokazali, da so kvalitetna ekipa z veliko potenciala. Prvenstvo so mladi rokometaši Gorenja Velenja zaključili z zmago v polfinalni skupini, žal pa jim je načrte, prekrižal koronavirus, saj bi se fantje zagotovo lahko borili za najvišja mesta v državi.
Preberi več
19. 4. 2020

Kenan Pajt se vrača v domači klub

Kenan Pajt (183 cm, 1998), ki je svojo rokometno pot začel ravno v klubu iz Šaleške doline, se po dveh sezonah kaljenja pri moštvu iz Slovenj Gradca vrača nazaj v svoj matični klub. Z Velenjčani je podpisal pogodbo za eno leto, z možnostjo podaljšanja.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se