Show menu

Novice - 2020

31. 8. 2020

Obvestilo glede ogleda tekem in prodaje vstopnic

Prva prvenstvena tekma, na kateri se bodo Velenjčani v soboto pomerili z ekipo iz prestolnice, bo potekala pred praznimi tribunami. Vse nadaljnje tekme črno-rumenih si bo v skladu z navodili pristojnih organizacij, mogoče ogledati v živo. Zaradi negotove situacije glede pandemije Covid- 19, so se v RK Gorenje Velenje odločili, da sezonskih vstopnic letos ne bodo prodajali.
Preberi več
28. 8. 2020

Na zadnji pripravljalni tekmi zmaga ostala doma

Velenjčani so se na zadnji pripravljalni tekmi pomerili s SC Ferlach, na domačih tleh . Kljub temu, da so ose tekmo začele precej ležerno je na koncu zmaga ostala doma. Črno-rumeni so ekipo iz Avstrije premagali s 33:28.
Preberi več
25. 8. 2020

2. krog evropskega pokala prestavljen za en mesec

Zaradi posledic virusa Covid-19, so iz EHF sporočili, da se bo 2. krog v novem evropskem pokalu (nekdanjemu pokalu Challenge), prestavil za en mesec. Gre za tretje najmočnejše evropsko klubsko tekmovanje, v katerem bodo igrali tudi Velenjčani. V načrtu je, da se prva tekma v 2. krogu odigra 14./15. novembra, druga pa 21./22. novembra.
Preberi več
21. 8. 2020

Sosedski derbi z neodločenim izidom

Pripravljalna sezona je v polnem teku. Tokrat so se Velenjčani na domačih tleh pomerili s Celjani. Tekma je bila pestra vse do zadnje minute. Ekipi sta pripravljano tekmo končali z neodočenim izidom 31:31.
Preberi več
20. 8. 2020

Fotografiranje pred novo sezono uspešno opravljeno

Rokometaši Gorenja Velenja so v torek opravili uradno fotografiranje pred začetkom nove sezone. V prostorih velenjskega AV studia so pod budnim očesom nekdanjega člana velenjskega kluba, Jureta Dobelška, ter klubskega fotografa Jurija Voduška uspešno opravili posamično in skupinsko fotografiranje.
Preberi več
14. 8. 2020

Ose suvereno zmagale na domačih tleh

Po treh pripravljalnih tekmah v gosteh, so se Velenjčani prvič v pripravljalni sezoni pomerili na domačih tleh, v Rdeči dvorani. Gostili so ekipo iz Ormoža. Črno- rumeni so tekmo odigrali samozavestno in s kar dvanajstimi zadetki prednosti premagali nasprotnike. Končni rezultat tekme je bil 31:19.
Preberi več
10. 8. 2020

Po dolgem premoru prvi trening tudi za kadete

Prejšnji teden so pripravljalno sezono začeli mladinci, po dolgem premoru pa so se prvega treninga razveselili tudi kadeti črno-rumene zasedbe.
Preberi več
7. 8. 2020

Črno-rumeni iz hrvaške prestolnice odnesli zmago

V hrvaški prestolnici so v petek rokometaši iz Velenja odigrali tretjo pripravljalno tekmo proti ekipi Zagreba. Končni rezultat tekme je bil 20:22.
Preberi več
5. 8. 2020

S treningi začenjajo tudi mlajše kategorije RK Gorenje Velenje

Po tem, ko je aktualni problem onemogočil normalne treninge so se danes, po dolgem premoru, na prvem treningu že potili rokometaši mlajših starostnih kategorij. Prvi so s treningi začeli mladinci, ekipi pa so se pridružili še kadeti letnik 2003. Pripravljalno sezono bodo naslednji teden (10.8.2020) pričeli še kadeti, ostale mlade osice pa kmalu za njimi.
Preberi več
4. 8. 2020

Ose na drugi pripravljalni tekmi premagale Škofjeločane

Varovanci velenjskega trenerja Zorana Jovičića so v torek odigrali drugo pripravljalno tekmo in s 23:24 premagali rokometaše iz Škofje Loke.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se