Show menu

Novice - 2020

16. 9. 2020

V petek v Rdeči dvorani šaleško- koroški derbi

Rokometaše Gorenja Velenja v petek čaka nova tekma domače Lige NLB. Črno- rumeni so se po dveh zmagah uvrstili na vrh lestvice, v 3. krogu pa se bodo v petek merili z ekipo iz sosednjega kraja. V Rdečo dvorano prihajajo Slovenjgradčani.
Preberi več
14. 9. 2020

Dve zmagi velenjskih osic!

Za velenjskimi osicami je uspešen vikend. Z zmago so v soboto začeli kadeti, ko so s 37:20 premagali sovrstnike iz Radovljice. Kadeti pa so bili uspešni v nedeljo s kar 13 zadetki prednosti proti ekipi iz Slovenj Gradca.
Preberi več
14. 9. 2020

Ekipa črno-rumenih za nekaj časa brez pomembnega člana

Pomemben član črno- rumenih, ki v mrežo nasprotnikov strelja kot za šalo, si je včeraj dopoldne huje poškodoval prst na levi roki. Matic Verdinek bo tako nekaj časa ekipo spremljal s klopi.
Preberi več
11. 9. 2020

Črno- rumeni z zmago iz prestolnice

Ekipa Zorana Jovičića je danes gostovala pri povratnikih med prvoligaši- LL Grosist Slovanu. Velenjčani so v prvem krogu Lige NLB na domačih tleh prepričljivo premagali meste rivale tokratnih nasprotnikov - MRK Ljubljana. Zmago so črno- rumeni slavili tudi danes in nasprotnike premagali s +5 (23:28)
Preberi več
10. 9. 2020

2. krog lige NLB v prestolnici

Velenjčani so prejšnji teden na prvi prvenstveni tekmi, z visoko zmago na domačih tleh, ugnali nasprotnike iz Ljubljane, MRD Ljubljana. V petek, 11.9.2020, pa se črno-rumeni odpravljajo v prestolnico. V 2. krogu se bodo merili s sosedi prvih nasprotnikov, RD Slovan.
Preberi več
6. 9. 2020

Dogodek 'Postani osa za en dan' presegel pričakovanja

V soboto, 5.9.2020, je bilo v Rdeči dvorani prav posebno vzdušje. Na samo zaradi zmage članske ekipe na prvi prvenstveni tekmi, ampak tudi zaradi dogodka “Osa za en dan”, ki je potekal pred tekmo.
Preberi več
5. 9. 2020

Visoka zmaga na prvi tekmi državnega prvenstva

Varovanci velenjskega trenerja Zorana Jovičića so v soboto odigrali prvo tekmo državnega prvenstva. Tekmovalno sezono so otvorili z visoko zmago proti novincem med prvoligaši, MRK Ljubljana. Končni rezultat tekme je bil 30:18.
Preberi več
4. 9. 2020

Na novinarski konferenci predstavili pričakovanja za prihajajočo sezono

V petek je pred začetkom nove sezone, v prostorih Vile Biance, potekala novinarska konferenca Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Svoja pričakovanja glede prihajajoče sezone ter poglede na osveženo in pomlajeno velenjsko ekipo so predstavili glavni trener Zoran Jovičić, kapetan David Miklavčič, direktor Janez Gams ter koordinator mlajših selekcij, Marko Oštir. Dogodek so namenili tudi za predstavitev novih dresov, v katerih se bodo črno-rumeni merili v novi sezoni.
Preberi več
2. 9. 2020

Pripravljalna sezona se zaključuje, zdaj gre zares

Velenjčane do prve tekme v najelitnejši slovenski rokometni ligi loči le še nekaj dni. V soboto, 5.9.2020, se bodo ose na prvi tekmi pomerile proti MRK Ljubljana. Ekipa Bojana Čotarja je naredila enega izmed uspešnejših napredkov, ko se jim je v dveh sezonah uspelo prebiti iz tretje v drugo ligo, letos pa bodo tekmovali med prvoligaši.
Preberi več
1. 9. 2020

Velenjčani dobili nasprotnika za 2. krog evropskega pokala

Ekipam, ki se bodo merile v 2. krogu evropskega pokala so danes, na sedežu EHF, izžrebali nasprotnike. Velenjčani se bodo soočili z ekipo iz Italije - Ego Handball Siena.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se