Show menu

Novice - 2020

6. 10. 2020

Verdinek se predvidoma vrača konec oktobra

Matic Verdinek po poškodbi, ki se mu je pripetila sredi septembra, dobro okreva.
Preberi več
6. 10. 2020

Konec karantene za črno- rumene

Odrejena 10- dnevna karantena se je za Velenjčane iztekla včeraj. Danes je s treningom postopoma pričel del ekipe. Z jutrišnjim dnem pa se za člane, ki v obdobju karantene niso razvili nobenih znakov, pričenja skupni trening. Ostali igralci se bodo ekipi predvidoma pridružili v naslednjem tednu. V ekipi so bile do sedaj potrjene štiri okužbe.
Preberi več
30. 9. 2020

Dve novi okužbi, karantena za vse člane do naslednjega tedna

V članski ekipi Velenjčanov beležijo 3 primere okužb z novim koronavirusom. Ostali člani ostajajo v karanteni do naslednjega tedna.
Preberi več
28. 9. 2020

Štiri prepričljive zmage za osice

Za osicami je zelo uspešen vikend. Kadeti, starejši dečki A in B in Mljaši dečki A so ta vikend prepričljivo premagali vse nasprotnike.
Preberi več
28. 9. 2020

Ena potrjena okužba s koronavirusom v članski ekipi

Velenjčani bi morali v soboto, 26. 9., odigrati 4. krog Lige NLB, a so zaradi zdravstvenih težav v ekipi tekmo odpovedali. Preventiva se je danes izkazala kot dobra praksa, ko so pri enemu igralcu potrdili okužbo s koronavirusom.
Preberi več
26. 9. 2020

Današnja tekma odpovedana

Danes bi se morali Velenjčani v 4. krogu Lige NLB pomeriti v Škofji Loki, a so se iz preventivnih razlogov odločili, da tekmo odpovejo.
Preberi več
24. 9. 2020

Sobota prinaša tekmo v Škofji Loki

Velenjske rokometaše čaka to soboto nov obračun v domačem prvenstvu. V 4. krogu Lige NLB se bodo pomerili z ekipo iz Škofje Loke.
Preberi več
22. 9. 2020

Osice z borbeno igro do lepih rezultatov

V soboto sta se na domačih tleh pomerili dve ekipi osic. Prvi so začeli Mlajši dečki A, ki so se pomerili s sovrstniki iz Trbovelj, takoj za njimi kadeti, ki so premagali nasprotnike iz Izole. V ponedeljek pa so se mladinci merili v prestolnici in teden začeli z visoko zmago.
Preberi več
18. 9. 2020

Velenjske ose močnejše od Slovenjgradčanov

Varovanci velenjskega trenerja Zorana Jovičića so v petek odigrali tretjo tekmo državnega prvenstva. Na domačih tleh so se pomerili z ekipo iz Slovenj Gradca. Spremljali smo lahko derbi v pravem pomenu besede na katerem so se zmage s 30:27 veselili črno- rumeni.
Preberi več
17. 9. 2020

Triletna pogodba s perspektivnim krožnim napadalcem

V RK Gorenje Velenje prihaja sveža moč na poziciji krožnega napadalca. S perspektivnim 18 letnim Brankom Predovićem so črno- rumeni podpisali triletno pogodbo.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se