Show menu

Novice - 2020

23. 10. 2020

Sobota prinaša gostovanje v Škofji Loki

Črno- rumene v soboto čaka zahtevna preizkušnja. Pomerili se bodo proti Urbanscape Loki, ki se je v preteklosti že izkazala za neugodnega tekmeca, zato nas čaka precej pestro dogajanje.
Preberi več
21. 10. 2020

Začasna prekinitev treningov in tekmovanj za vse mlajše selekcije

Poleg treningov MDA, MDB in MDC s treningi in tekmovanji začasno prekinjajo še ostale mlajše selekcije.
Preberi več
19. 10. 2020

Začasna prekinitev treningov in tekem za MDA, MDB in MDC

V skladu z odločitvijo vlade RS glede izvajanja treningov in tekem neregistriranih športnikov (tekmovanje mlajših dečkov in deklic) so iz RZS sporočili, da komisar tekmovanja mladih do dokončne odločitve ZRKTM prestavlja vse tekme v teh kategorijah.
Preberi več
17. 10. 2020

Velenjčani do novih dveh točk proti RK Jeruzalem Ormož

V 7. krogu Lige NLB so se črno- rumeni na domačih tleh pomerili z RK Jeruzalem Ormož. Kljub temu, da so Velenjčani tekmo začeli slabše od svojih nasprotnikov, so v drugem polčasu pokazali pravo borbenost in zmago s 33:29 pustili doma.
Preberi več
17. 10. 2020

V mladinski ekipi 6 potrjenih okužb

V mladinski ekipi je do danes potrjenih 6 okužb s koronavirusom.
Preberi več
16. 10. 2020

7. krog Lige NLB brez gledalcev

Rokometaše Gorenja Velenja to sobota čaka nova tekma. V 7. krogu Lige NLB se bodo na domačih tleh pomerili z RK Jeruzalem Ormož.
Preberi več
13. 10. 2020

Za gol prekratki v Novem mestu

Rokometaši Gorenja Velenja so danes odigrali prvo tekmo po prestani 10 dnevni karanteni, ki se je za nekatere zaključila prejšnji ponedeljek, za ostale pa šele včeraj. Črno- rumeni so imeli teden dni časa za pripravo na težkega nasprotnika, RK Trimo Trebnje. Rokometaši Velenja so bili v prvem polčasu v lepi prednosti, drugi polčas pa so rezultat poravnali domačini in v zadnjih minutah prevzeli vodstvo. Končni rezultat tekme je bil 29:28.
Preberi več
13. 10. 2020

Potrjena okužba s koronavirusom v mladinski ekipi

Minuli vikend so je v mladinski ekipi RK Gorenje Velenje pri nekaterih igralcih pojavil sum na koronavirus, zato je bila tekma v nedeljo odpovedana. Preventiva se je ponovno izkazala kot dobra praksa, saj imajo v ekipi mladincev en potrjen primer okužbe s COVID-19.
Preberi več
12. 10. 2020

Prva tekma črno- rumenih po 10- dnevni karanteni

Po prestani karanteni se črno- rumeni v torek vračajo na igrišče. 6. krog Lige NLB bo na sporedu ob 17:30, ko se bodo v Novem mestu pomerili z RK Trimo Trebnje, srečanje pa si bo možno ogledati tudi na TV Slovenija 2.
Preberi več
6. 10. 2020

Osice z dinamično igro do lepih rezultatov

Osice so bile minuli vikend precej uspešne saj so na treh dvobojih z vrstniki zabeležile dve zmagi. Tokrat so bile aktivne tri ekipe mlajših selekcij RK Gorenje Velenje – Kadeti, Starejši dečki A in Starejši dečki B.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se