Show menu

Novice - 2020

22. 2. 2020

S srčno igro do velike zmage v Španiji

Velenjski rokometaši so tokrat gostovali v španskem Leonu. Na tekmi skupinskega dela Pokala EHF so se pomerili z nekdanjimi španskimi prvaki – ekipo Ademar Leona in se veselili velike zmage! Gostitelje so premagali s 26:23.
Preberi več
20. 2. 2020

Velenjske ose na gostovanje v Španijo

To soboto rokometaše Gorenja Velenja čaka nov preizkus v skupinskem delu Pokala EHF. Na gostovanju v Španiji se bodo ob 19.30 pomerili z Abanco Ademarjem Leonom in poskušali presenetiti nekdanje španske prvake.
Preberi več
19. 2. 2020

Do novih dveh točk na šaleško-koroškem derbiju

V sredo smo v velenjski Rdeči dvorani spremljali sosedski derbi med ekipama Gorenje Velenje ter Slovenj Gradec 2011. V domači dvorani so bili boljši črno-rumeni, ki so premagali tekmece z 28:22.
Preberi več
18. 2. 2020

Zoran Jovičić podpisal sodelovanje še za nadaljnji dve sezoni

Člansko moštvo RK Gorenje Velenje je v lanski sezoni doživelo precejšnje spremembe. Po odhodu številnih rokometašev je bila podoba črno-rumenih precej osvežena in pomlajena. Takrat je tudi krmilo velenjske barke prevzel 44-letni Zoran Jovičić in s klubom sklenil sodelovanje do konca letošnje sezone. Po uspešnem delu in dobremu sodelovanju, so se v klubu odločili, da sodelovanje podaljšajo še za nadaljnji dve sezoni.
Preberi več
17. 2. 2020

V sredo v Velenju šaleško- koroški derbi

Rokometaše Gorenja Velenja v sredo čaka nova tekma domače Lige NLB. V goste prihajajo rokometaši iz Slovenj Gradca, katere so Velenjčani v jesenskem delu že premagali.
Preberi več
17. 2. 2020

Mlajše kategorije tudi minuli teden uspešne

Starejši dečki B so minuli teden odigrali dve tekmi (v sredo in soboto) v četrtfinalni skupini D in zabeležili prav toliko zmag. Tekmo so v četrtek odigrali starejši dečki A, kjer so na domačem terenu visoko premagali vrstnike iz Kopra. Prav tako pa so bili uspešni kadeti, ki so v Dolu pri Hrastniku premagali vrstnike s 46:20.
Preberi več
16. 2. 2020

Nantes premočan nasprotnik za ose

Velenjski rokometaši so v nedeljo odigrali prvo domačo tekmo skupinskega dela Pokala EHF proti francoskim Nantesom. Kljub dobri igri v drugem polčasu, so bili Francozi premočan nasprotnik za Velenjčane, ki so tekmo na koncu izgubili s 35:28.
Preberi več
14. 2. 2020

V nedeljo se obeta evropski spektakel v Rdeči dvorani

Rokometaše Gorenja Velenja po visoki zmagi nad Ormožem v Ligi NLB čaka nova tekma skupinskega dela Pokala EHF. Tokrat bodo v domači Rdeči dvorani gostili francoski Nantes, kjer igrata tudi dve bivši osi – Rok Ovniček ter Senjamin Burić.
Preberi več
13. 2. 2020

Iz Ormoža z visoko zmago

V športni dvorani Hardek v Ormožu so Velenjčani odigrali novo tekmo državnega prvenstva, in sicer je bil tokrat nasprotnik RK Jeruzalem Ormož. V gosteh so bili boljši rokometaši velenjskega Gorenja s 34:24.
Preberi več
12. 2. 2020

Posebno vabilo na tekmo Gorenje Velenje : HBC Nantes !

V “osje gnezdo” se v nedeljo s francosko ekipo HBC Nantes vračata dve bivši osi - Rok Ovniček ter Senjamin Burić. Fantje so pripravili posebno vabilo za ogled tekme! Prav tako pa lahko sodelujete v nagradni igri na Facebooku ali Instagramu, kjer lahko zadanete dve karti za ogled nedeljskega spektakla. Lepo vabljeni v Rdečo dvorano!
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se