Show menu

Novice - 2020

17. 4. 2020

Vid Levc se poslavlja od črno-rumenega dresa

Levi zunanji rokometaš, Vid Levc (198 cm, 1994), se z letošnjo sezono poslavlja od kluba iz Šaleške doline v katerem je preživel štiri sezone. Z naslednjo sezono se Vid vrača k svojemu matičnemu klubu iz Slovenj Gradca.
Preberi več
16. 4. 2020

Mlajši dečki B zadovoljni z opravljenim delom v letošnji sezoni

Mlajši dečki B so se letos prvič znašli v tekmovalnem sistemu državnega prvenstva v rokometu za mlajše selekcije. Skozi leto so se veliko naučili in dokazali, da so kvalitetna ekipa z veliko potenciala. Prvenstvo so rokometaši Gorenja Velenja zaključili z zmago v polfinalni skupini, žal pa jim je načrte prekrižal koronavirus, tako, da bodo imeli priložnost za dokazovanje ponovno prihodnje leto.
Preberi več
14. 4. 2020

Taletović podaljšal zvestobo z domačim klubom

Rokometni klub Gorenje Velenje bo tudi prihodnji dve sezoni tvoril močan vratarski dvojec, Taletović – Panjtar. Aljaž je namreč pogodbo s klubom podpisal nekaj časa nazaj, pred kratkim pa je svojo zvestobo podaljšal tudi »otrok« velenjskega kluba, Emir Taletović.
Preberi več
14. 4. 2020

Najmlajše osice skozi igro razvijale rokometne spretnosti

Medtem, ko so pred časom v okviru Rokometne zveze Slovenije odločili, da se državno prvenstvo za člansko kategorijo predčasno zaključi in obveljajo rezultati do tistega trenutka, pa so se za končanje sezone odločili tudi pri mlajših kategorijah. Sledijo poročila vseh selekcij, začenjamo pa z najmlajšimi osicami ...
Preberi več
12. 4. 2020

Vesele velikonočne praznike!

V rokometnem klubu Gorenje Velenje vam želimo vesele in mirne velikonočne praznike!
Preberi več
9. 4. 2020

Mladi Tadej Mazej se poslavlja od matičnega kluba

V rokometnem klubu Gorenje Velenje nadaljujejo s pogovori z igralci za sklepanje novih sodelovanj oziroma podaljševanj le teh. Čeprav se je do sedaj dosti ključnih igralcev strinjalo z novimi pogoji in bodo svojo športno pot nadaljevali pri aktualnem pokalnem prvaku iz Velenja, pa se žal v klubu niso uspeli dogovoriti za nadaljnje sodelovanje z mladim Tadejem Mazejem.
Preberi več
6. 4. 2020

Tudi Panjtar ostaja v osjem gnezdu vsaj do poletja 2022

Vodstvo velenjskega kluba, kljub postopnim nižanjem stroškov svojega delovanja, v svojih vrstah uspešno zadržuje ključne člene svoje ekipe. Tako so se dogovorili za podaljšanje pogodbe tudi z vratarjem Aljažem Panjtarjem (185 cm, 1991), ki bo še naprej razveseljeval navijače črno-rumenega moštva, vsaj do konca sezone 2021/22.
Preberi več
31. 3. 2020

Aleks Kavčič v Velenju vsaj do leta 2022

23-letni Škofjeločan se je ekipi črno-rumenih pridružil pred sezono 2018/19 in vse od takrat predstavlja enega ključnih motorjev velenjskega moštva. Z rokometnim klubom Gorenje Velenje nadgradil veljavno sodelovanje in tako ostaja v Šaleški dolini vsaj do konca sezone 2021/22.
Preberi več
25. 3. 2020

Bili so spodrsljaji, a bile so tudi izjemne partije

Še mesec nazaj si verjetno nobeden izmed nas ni mogel predstavljati, da se bomo znašli v situaciji kakršna je sedaj. Da bo epidemija smrtonosnega virusa ohromila ves svet. Tako tudi športni dogodki preživljajo popolno ohromitev svoje dejavnosti, ki ji na stari celini niso bili priča že vse od druge svetovne vojne. Zaradi epidemije so začasno ustavljene vse športne lige, odpovedani so turnirji, prvenstva ter normalni treningi športnikov.
Preberi več
13. 3. 2020

Emir Taletović z najlepšo obrambo Pokala EHF

V četrtem krogu skupinskega dela Pokala EHF so rokometaši Gorenja Velenja gostili španski Ademar Leon in prikazali odlično igro z zmago nad nekdanjimi španskimi prvaki s 30:25. Za najlepšo obrambo kroga pa je bila izbrana izjemna dvojna obramba Emirja Taletovića.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se