Show menu

Velenjčani na Finsko s petimi zadetki prednosti

17. 12. 2020

Velenjčani se po visoki zmagi proti Ljubljančanom odpravljajo na Finsko. Čaka jih povratna tekma proti Riihimäki Cocks, pred katerimi so si na prvi tekmi v tretjem krogu evropskega pokala priborili 5 zadetkov prednosti. 


Črno - rumeni so v drugem krogu evropskega pokala prepričljivo premagali italijansko Sieno s skupnim izidom 61:44 in si prislužili napredovanje v tretji krog. Na prvi tekmi tretjega kroga so z veliko truda in napora strli odpor finskih tekmecev, na koncu pa slavili s petimi goli prednosti (30:25). V soboto, 19. 12., jih čaka povratna tekma po kateri bo znano katera ekipa se bo uvrstila v osmino finala evropskega pokala.


Velenjčani na Finskem pričakujejo zahtevno tekmo. V hitrem tekmovalnem tempu se dan po zmagi v domačem prvenstvu že odpravljajo na pot. 


Tekmo bo mogoče spremljati na YouTube povezavi ob 15:00 (časovna razlika): https://www.youtube.com/watch?v=P3v-9vC1hio&feature=youtu.beZoran Jovičić, trener Gorenja Velenja:

“Čaka nas povratna tekma tretjega kroga proti Fincem. Iz četrtka na petek z avtobusom že odpotujemo iz Velenja proti Munchnu, iz koder letimo na Finsko. Čaka nas naporna pot. Tekmec je zahteven. Na Finsko gremo z željo po zmagi, kar bomo dosegli pa bomo videli v soboto zvečer.”

Evropski pokal EHF, 3. krog - sobota, 19. december 16:00 (Cocks Arena) 

RIIHIMÄKI COCKS : GORENJE VELENJE 

Prijavi se na e-novice

Prijavi se