Show menu

Mladinsko reprezentanco sestavljala skoraj tretjina velenjskih os

17. 12. 2020

Na seznamu vabljenih igralcev v mladinsko reprezentanco je kar pet velenjskih os. V prvo sedemnajsterico so vabljeni Domen Tajnik, Jernej Drobež, Timotej Grmšek, Tilen Grobelnik (posojen v Slovenj Gradec 2011) in Peter Šiško (posojen v Ljubljano). Urbana Starca pa najdemo na seznamu rezervnih igralcev.


Mladinska reprezentanca Slovenije bo za začetek priprav na svetovno prvenstvo na Madžarskem, ki bo potekalo od 22. 6. do 4. 7. 2021, opravila kratke priprave v Ormožu v začetku prihajajočega leta. 


Velenjski klub koraka v smeri začrtane strategije, ki je usmerjena v pomladitev članskega moštva ter vzpostavitev močnega razvojnega centra za mlade talentirane rokometaše. Uspešni mladi rokometaši so vsekakor odraz dobrega dela v klubu. Igralci, ki so klicani v mladinsko reprezentanco pa se že pomemben del prve ekipe Gorenja Velenja. 


Marko Oštir, koordinator mlajših selekcij:

 

“Zelo smo veseli in ponosni, da imamo toliko predstavnikov našega kluba v mladinski reprezentanci, ki je zadnja odskočna deska pred člansko reprezentanco. Uspeh mladih rokometašev je odraz dobrega dela v našem klubu. Veseli smo tudi, da so ti igralci izredno pomemben del prve ekipe Gorenja Velenja.”


Prijavi se na e-novice

Prijavi se