Show menu

Ose v 2. krogu Evropskega Pokala EHF proti EGO Handball Siena

12. 11. 2020

V soboto, 14. novembra se za Velenjčane pričenja tekmovanje za Evropski pokal. Črno- rumeni se bodo v 2. krogu Evropskega pokala EHF merili proti ekipi iz Italije, Ego Handball Siena.

 

Ose so se v tej sezoni do sedaj izkazale v najelitnejšem domačem tekmovanju - Ligi NLB. Odigrali so 7 tekem s 6 zmagami in enim porazom. Trenutno na lestvici zasedajo 2. mesto.

 

Tokrat pa jih čaka tekmovanje za evropski pokal, ki ga Velenjčani letos pričenjajo v 2. krogu proti ekipi iz Italije – Ego Handball  Siena. V soboto, 14. novembra, se bodo črno-rumeni z Italijani pomerili na domačih tleh. Druga, povratna tekma, pa jih čaka teden dni kasneje, 21. novembra v Sieni.

 

Tako, kot ostale tekme, ki so se odigrale v času omejitev zaradi koronavirusa, bo tudi  ta potekala brez gledalcev. Tekmo pa si bo mogoče ogledati v živo na Youtube oz. Facebooku profilu RK Gorenje Velenje.

 

Zoran Jovičić, trener Gorenja Velenja: “Čaka nas 2. krog Evropskega pokala EHF proti Ego Siena Handball.  Danes se začenjajo priprave na to tekmo, z videom. Upamo, da bomo sobotno tekmo dobro odigrali, potem pa nas čaka še povratna tekma. Želimo si upravičiti vlogo favorita.”Evropski pokal EHF, 2. krog - sobota, 14. november, 18:00 (Rdeča dvorana, Velenje)

GORENJE VELENJE : EGO HANDBALL SIENA


Prijavi se na e-novice

Prijavi se