Show menu

Sobota prinaša gostovanje v Škofji Loki

23. 10. 2020

Črno- rumene v soboto čaka zahtevna preizkušnja. Pomerili se bodo proti Urbanscape Loki, ki se je v preteklosti že izkazala za neugodnega tekmeca, zato nas čaka precej pestro dogajanje.


V soboto, 24. 10.,  bi se Velenjčani po prvotnem načrtu morali meriti proti RK Riko Ribnica, a se ta prestavi zaradi zdravstvenih težav v nasprotni ekipi. Tako bodo Velenjčani tokrat odigrali prestavljeno tekmo iz 4. kroga Lige NLB proti RK Urbanscape Loka. 


Črno- rumeni po petih odigranih tekmah zasedajo 3. mesto na lestvici. Za Velenjčani so štiri zmage in en poraz. 

Ekipa Roberta Beguša pa je v tej sezoni odigrala le 3 tekme. Že v prvem krogu so se borili proti močni ekipi RD Riko Ribnica, v drugem krogu so premagali MRK Krka, dober mesec nazaj pa so proti močni ekipi Celjanov izgubili. Na lestvici zasedajo 12. mesto. 


Zoran Jovičič, trener Gorenja Velenja: “Nadoknaditi moramo tekme, ki smo jih prestavili zaradi karantene in želimo jih čim prej odigrati. To soboto se nam je ponudila tekma z Loko. Vemo, da nas čaka zelo težka tekma. Ekipa Loke je zelo nevarna in igra zelo hiter rokomet. Potrebno se je pripraviti na to. Iz tekme v tekmo pa želim, da moja ekipa da svoj maksimum.”


LIGA NLB, 4. KROG:
Sobota, 24. oktobra, ob 18.00 (Športna dvorana Poden, Škofja Loka):

RD Urbanscape Loka : RK Gorenje Velenje


Prijavi se na e-novice

Prijavi se