Show menu

7. krog Lige NLB brez gledalcev

16. 10. 2020
Rokometaše Gorenja Velenja to sobota čaka nova tekma. V 7. krogu Lige NLB se bodo na domačih tleh pomerili z RK Jeruzalem Ormož. 


Velenjčani so v torek odigrali tekmo proti RK Trimo Trebnje. Kljub dobremu začetku os, so Trebanjci v drugem polčasu rezultat poravnali in v zadnjih minutah prevzeli vodstvo. Črno- rumeni so tako prvič v tej sezoni okusili poraz. Do sedaj so odigrali 4 tekme, 2 pa sta bili zaradi karantene predstavljeni. 


V soboto, 17. 10., pa bodo Velenjčani gostili RK Jerzuzalem Omrož. Za slednjimi so v tej sezoni štiri zmage in dva poraza. Tekma med Velenjčani in Ormožani bi morala potekali pred gledalci, a se zaradi novih ukrepov vrata Rdeče dvorane ponovno zapirajo. Tekma bo odigrana brez gledalcev, jo bo pa mogoče spremljati v živo na Facebook prenosu. 


Zoran Jovičić, trener Gorenja Velenja: "V soboto nas čaka nova tekma. Ormož je ekipa, ki je vredna spoštovanja. Ponoviti moramo takšno igro, kot smo jo odigrali v prvem polčasu proti RK Trimo Trebnje in izboljšat drugi polčas."

LIGA NLB, 7. KROG: 
Torek, 17. oktober, 19:00, (Rdeča dvorana, Velenje):
RK Gorenje Velenje : RK Jeruzalem Ormož

Prijavi se na e-novice

Prijavi se