Show menu

Štiri prepričljive zmage za osice

28. 9. 2020

Za osicami je zelo uspešen vikend. Kadeti, starejši dečki A in B in Mljaši dečki A so ta vikend prepričljivo premagali vse nasprotnike. MLAJŠI DEČKI A


Mlajši dečki A so se v petek, 25. 9., pomerili z vrstniki iz Šoštanja. V tokratno tekmo so mlade osice stopile veliko boljše, kot pretekli vikend proti Rudarju. Že od prvega sodnikovega žvižga, so pokazali kaj zmorejo. Odigrali so mirno v napadu in s skupnimi močmi v obrambi, domačim povzročali nekaj preglavic. Pohvaliti je potrebno obe ekipi za fer in borbeno igro. V naslednjem krogu se bodo osice pomerile s sovrstniki iz Celja. 


Trener: Miha Dobnik

Petek, 25. september

DRŠ SEBASTJANA SOVIČA: RK GORENJE VELENJE KADETIV 3.krogu kvalifikacijske skupine D, so igralci Gorenja gostovali pri vrstnikih iz Sevnice. Obe ekipi sta bili do sedaj neporaženi, zato je bil dvoboj za osice še kako pomemben.

Od samega začetka so gostje z zelo dobro igro v obrambi zagospodarili na igrišču in v 15. min. povedli z 8:4. V nadaljevanju polčasa so zapretili tudi domači igralci, vendar se je polčas končal s prednostjo treh zadetkov za črno- rumene.

Tudi v drugem polčasu so gostujoči igralci igrali čvrsto obrambo in s pametno igro v napadu kmalu povedli za sedem zadetkov. Tekmo so mirno pripeljali do konca in zmagali z rezultatom 29:20. Osice s tremi zmagami ostajajo edina neporažena ekipa v skupini.

 

Trener: Borut Plaskan

KADETI, 26.september, 11:30 (OŠ Sevnica)

RK Sevnica : Gorenje Velenje 29:20 

Notesberg Lesnjak (18 obramb), Miklavžina, Juršič 8, Blažinčič 2, Antlej 10, Aristovnik 2, Cafuta 2, Pratnekar 1, Guček 3,Horvat 1, Sulejmanović, Komar, Puklič
STAREJŠI DEČKI A


Začela  se je nova sezona Starejših dečkov A. V prvem kolu so gostili igralce iz MRD Dobove. V uvodu tekme so gosti iz Dobove dobro parirali igri Velenjčanov. Z dobro obrambo osic, z vratarjem Kopušarjem na čelu in uspešnimi zadetki v protipadaih, pa so se črno- rumeni uspešno odlepili od tekmeca. Na varni razdalji z rezultatom so do konca tekme prenost še samo povečali.


Starejši dečki A, Sobota, 26. september 

RK GORENJE: MRD DOBOVA 29: 15 (15:8) 

RK GORENJE: Borovnik 9, Dragić 7, Kalan 5, Glinšek 2, Prapotnik 2, Pečečnik 2, Novak 1, Laznik 1, Zadravec, Pajk, Rednjak, Kopušar

 STAREJŠI DEČKI B


V soboto so s prevenstvom pričeli tudi starejši dečki B. Osice so tekmo odprle zelo odločno in že v prvih minutah naredile veliko razliko. Dosegli so večino zadetkov in delali zelo malo napak. Do konca 1. polčasa so si priigrali kar 12 golov prednosti (17:5).

V drugem polčasu so osice nadaljevale z odlično igro. Na koncu se je tekma končala s prepričljivo zmago 29:16. Mlade osice se ze veselijo nasljednih izzivov.


RK GORENJE VELENJE: RK BREŽICE Prijavi se na e-novice

Prijavi se