Show menu

Triletna pogodba s perspektivnim krožnim napadalcem

17. 9. 2020

V RK Gorenje Velenje prihaja sveža moč na poziciji krožnega napadalca. S perspektivnim 18 letnim Brankom Predovićem so črno- rumeni podpisali triletno pogodbo. 


Mladi igralec se je pet let kalil v srbskem RK Crvenka, kjer se lahko pohvalijo s kar nekaj odličnih rokometnih talentov. Predović je v Velenje prišel avgusta, kjer je treniral pod okriljem Zorana Jovičića. 191 cm visok igralec bo na poziciji krožnega napadalca krepil mladinsko in člansko ekipo. 

Janez Gams, direktor RK Gorenje Velenje:

“Odločili smo se za prihod še enega igralca na poziciji krožnega napadalca, to je Branko Predovič. Gre za zelo mladega igralca, ki je pravkar dopolnil 18 let. Je zelo talentiran igralec. Take vrste igralca v mlajših selekcijah nimamo, zelo dobro se poda v naš koncept. Mislim, da bo zelo hitro dobil priložnost tudi v članski ekipi. Omogočili mu bomo super pogoje, da se bo lahko še naprej razvijal in bomo lahko enkrat rekli, da je začel svojo profesionalno kariero v Rokometnem klubu Gorenje Velenje.”


Branko Predović, rokometaš RK Gorenje Velenje:

“Prišel sem avgusta in od takrat treniram s člansko ekipo RK Gorenje Velenje. Tukaj se počutim super, v ekipi je odlično vzdušje in fantje so me odlično sprejeli. V klubu se dela trdo in je naporno, ampak ravno to mi je všeč. Veselim se prihodnosti v klubu.”BRANKO PREDOVIĆ

Igralno mesto: krožni napadalec

Višina: 191 cm

Rojen: 28.08.2002 (18 let)

Dosedanji klubi:

2015-2020 - RK Crvenka

Prijavi se na e-novice

Prijavi se