Show menu

V petek v Rdeči dvorani šaleško- koroški derbi

16. 9. 2020

Rokometaše Gorenja Velenja v petek čaka nova tekma domače Lige NLB. Črno- rumeni   so se po dveh zmagah uvrstili na vrh lestvice, v 3. krogu pa se bodo v petek, 18.9., merili z ekipo iz sosednjega kraja. V Rdečo dvorano prihajajo Slovenjgradčani. 


Ekipa iz Slovenj Gradca, ki jo vodi trener Sebastjan Sovič, trenutno zaseda sedmo mesto v državni ligi. Sezono so dobro odprli in novo sezono Lige NLB začeli z zmago v Novem mestu. V 2. krogu so se pomerili z državnimi prvaki iz Celja. Po hudem boju na domačih tleh so Celjanom priznali premoč šele v končnici tekme. 


Tekmo si bo mogoče v skladu z navodili pristojnih organizacij ogledati v živo. Število vstopnic je omejeno na 140. Lanskoletni imetniki sezonskih vstopnic bodo pri nakupu imeli prednost pred ostalimi. Vstop si lahko zagotovijo s predhodno rezervacijo vstopnice na: office@rk-gorenje.com. Tekmo si bo mogoče ogledati tudi v živo na FB prenosu in na Sport klub TV.

Zoran Jovičić, trener RK Gorenje Velenje:

“Čaka nas šaleško- koroški derbi. Kot vse nasprotnike spoštujemo tudi moštvo Slovenj Gradca. Pričakujemo težko tekmo ampak bomo naredili vse, da točke ostanejo doma.”


3. krog Lige NLB, 18. september, 18:45 (Rdeča dvorana, Velenje):
RK GORENJE VELENJE: RK SLOVENJ GRADEC 2011

Prijavi se na e-novice

Prijavi se