Show menu

Dogodek 'Postani osa za en dan' presegel pričakovanja

6. 9. 2020

V soboto, 5.9.2020, je bilo v Rdeči dvorani prav posebno vzdušje. Na samo zaradi zmage članske ekipe na prvi prvenstveni tekmi, ampak tudi zaradi dogodka “Osa za en dan”, ki je potekal pred tekmo. 


V RK Gorenje Velenje dajejo velik poudarek na mlajše selekcije. Z zavedanjem, da se vse začne pri temeljih, želijo čim več otrok navdušiti za klub in tako z večjo bazo, pridobljeno v rokometni šoli, okrepiti mladinski pogon. S tem namenom so organizirali brezplačen dogodek “Osa za en dan” na katerem so fantom starim od 9 do 11 let pokazali osnove rokometa. Po pridobljenem znanju so odigrali še turnir, pridobili diplome, darilo in malico. Na dogodku je sodelovalo 6 trenerjev mlajših selekcij. Da imajo v klubu zelo dobro trenersko piramido, se odraža tudi na tem, da člansko moštvo sestavlja kar 12 članov, ki so se v RK Gorenje Velenje kalili pod vodstvom trenerjev mlajših selekcij. 

Jaka Hrast, trener starejših dečkov A: 

“Primarni cilj kluba je dobro delo z mladimi igralci, temu posvečamo ogromno pozornosti. S tem namenom smo že drugo leto zapored organizirali dogodek “Osa za en dan”, ki je presegel naša pričakovanja, saj so bila vsa mesta zapolnjena. Fantom je ekipa šestih trenerjev predstavila osnove rokometa ter jih navdušila za ta šport. Tako, da se že veselimo novih osic, za katere poteka vpis v torek 8.9., ob 14:30 v telovadnici Šolskega Centra Velenje.”


Fotogalerija

Prijavi se na e-novice

Prijavi se