Show menu

Po dolgem premoru prvi trening tudi za kadete

10. 8. 2020

Prejšnji teden so pripravljalno sezono začeli mladinci, po dolgem premoru pa so se prvega treninga razveselili tudi kadeti črno-rumene zasedbe. 


Ekipa kadetov rokometnega kluba Gorenje Velenje se je v ponedeljek, 10.8.2020, zbrala v Rdeči dvorani, kjer so začeli s pripravljalno sezono. Za osice bo prvih nekaj treningov potekalo brez kontaktov, prihodnji teden pa jih že čakajo zahtevnejše priprave na prvenstveno sezono, do katere jih loči še dober mesec. Pred prvenstveno sezono imajo v načrtu dvoboj s sovrstniki iz prestolnice. Na pripravljalni tekmi se bodo pomerili z RD LL Grosist Slovan. 


Treninge že težko pričakujejo tudi ostale mlajše selekcije. Starejši dečki A in B bodo s treningi pričeli v ponedeljek, 17.8.2020. Nekaj dni za njimi, 19.8.2020, se bodo na prvem treningu zbrali mlajši dečki A. Malo pred koncem počitnic, 24.8.2020, mlajši dečki B. Najmlajše osice, mlajši dečki C, pa s treningi pričnejo čez slab mesec, 7.9.2020. 


Borut Plaskan, glavni trener kadetske ekipe Gorenja Velenja: 

“Po dolgem premoru začenjamo s treningi. Igralci so že komaj čakali na pričetek sezone. Treningi bodo potekali petkrat na teden. V prvem tednu bomo začeli s treningi brez kontaktov, naslednji teden pa začenjamo bolj resno. V načrtu imamo pripravljalno tekmo z ekipo Slovana. Čez dober mesec pa nas že čaka začetek prvenstvenih tekem. Verjamem v fante. Čeprav je ta generacija šibkejša na poziciji levičarjev, verjamem, da bomo uspešno nadaljevali sezono tako, kot smo jo lani končali." 


FOTOGALERIJA 

Prijavi se na e-novice

Prijavi se