Show menu

S treningi začenjajo tudi mlajše kategorije RK Gorenje Velenje

5. 8. 2020

Po tem, ko je aktualni problem onemogočil normalne treninge so se danes, po dolgem premoru, na prvem treningu že potili rokometaši mlajših starostnih kategorij. Prvi so s treningi začeli mladinci, ekipi pa so se pridružili še kadeti letnik 2003. Pripravljalno sezono bodo naslednji teden (10.8.2020) pričeli še kadeti, ostale mlade osice pa kmalu za njimi. 


Mladinci rokometnega kluba Gorenje Velenje so z današnjim prvim treningom v Rdeči dvorani pričeli priprave na novo sezono. Ekipi so se pridružili tudi kadeti letnik 2003. V precej pomlajeni ekipi osic se bodo v pripravljalnem obdobju osredotočili na fizično pripravljenost, na treningih pa bo vključena tudi žoga. Do lige, ki se začne 14.9.2020, bodo odigrali pet pripravljalnih tekem s slovenskimi vrstniki. 


Naslednji teden bodo s treningi začeli še kadeti. S treningom v Rdeči dvorani pričnejo 10.8.2020. Kmalu za njimi se bodo na prihajajočo sezono začele pripravljati tudi mlajše osice.


Marko Oštir, trener mladincev Gorenja Velenja, je ob začetku pripravljalne sezone povedal:

“Mladinci so danes začeli s pripravami. Treningi bodo potekali 2x na dan, 8x na teden. Pripravljalno sezono bomo začeli s fizičnimi pripravami in igro z žogo. Mladincem so se pridružili še bivši kadeti letnik 2003, zato se moramo kot ekipa še uigrati. Odigrali bomo 5 pripravljalnih tekem z vrstniki Slovenije. Liga pa se začne 14.9.2020.”


Mladim osicam želimo v prihajajoči sezoni veliko uspehov!


Fotogalerija

Prijavi se na e-novice

Prijavi se