Show menu

Gorenje Velenje tudi v prihodnje s poudarkom na mlajših selekcijah

16. 7. 2020

Rokomet je zelo priljubljena igra med mladimi, ki se v Velenju ponaša z več kot 60-letno tradicijo. V Rokometnem klubu Gorenje Velenje so zadnja leta še bolj načrtno usmerjeni k razvijanju mladih rokometašev iz domačega okolja.

 

Mlajše selekcije Rokometnega kluba Gorenje Velenje, v katerih trenira skupno preko 200 otrok, dosegajo izredno lepe uspehe. V letošnji, predčasno končani sezoni so prikazali kvalitetne igre in v prav vseh kategorijah ciljali na najvišja mesta v Sloveniji. V članski ekipi se tako lahko v bližnji prihodnosti veselijo novega kvalitetnega podmladka. Poleg tekmovalnega uspeha veliko pozornosti namenjajo tudi celostnem razvoju naših mladih športnikov. Z delavnicami s področja psihologije, dietetike, upravljanja premoženja in kariernimi svetovanji se trudijo, da bodo fantje napredovali na vseh področjih svojega življenja. Dobro delo v mlajših selekcijah RK Gorenje Velenje zagotavlja tudi NLB d.d., kjer so prepoznali trud, ki ga v klubu vlagajo v razvoj mladih športnikov. Tako so, že drugo leto zapored, na razpisu Šport mladih, RK GORENJE VELENJE uvrstili med 38 skrbno izbranih klubov, ki jih podpirajo pri razvoju mladih talentov.

 

Trenerji, ki bodo v sezoni 2020/21 skrbeli za velenjski podmladek so Marko Oštir, Borut Plaskan, Snežana Rodić, Jani Škerlak, Miha Dobnik, Jaka Hrast in Barbara Bobinac.

 

Seznam trenerjev mlajših selekcij RK Gorenje Velenje za sezono 2020/21:

Mladinci: Marko Oštir

Kadeti: Borut Plaskan

Starejši dečki A: Snežana Rodić

Starejši dečki B: Jani Škerlak

Mlajši dečki A: Miha Dobnik

Mlajši dečki B: Jaka Hrast

Mlajši dečki C: Barbara Bobinac

  

Mlade nadobudne osice s treningi pričenjajo že v začetku avgusta, nove vpise v šolo mini rokometa pa bodo začeli izvajati v začetku septembra.

 

Upajo, da se jim bo tudi v prihajajoči sezoni pridružilo čim več otrok, na katere bodo lahko prenesli ljubezen do rokometa in športa na splošno. 

Prijavi se na e-novice

Prijavi se