Show menu

Tudi Panjtar ostaja v osjem gnezdu vsaj do poletja 2022

6. 4. 2020

Vodstvo velenjskega kluba, kljub postopnim nižanjem stroškov svojega delovanja, v svojih vrstah uspešno zadržuje ključne člene svoje ekipe. Tako so se dogovorili za podaljšanje pogodbe tudi z vratarjem Aljažem Panjtarjem (185 cm, 1991), ki bo še naprej razveseljeval navijače črno-rumenega moštva, vsaj do konca sezone 2021/22.


28-letni Škofjeločan se je velenjski ekipi pridružil pred letošnjo sezono. Čeprav je imel pogodbo še za naslednjo sezono, so se v klubu dogovorili za podaljšanje le te. Aljaž je pred selitvijo v Velenje dve sezoni branil barve celjskega kluba, pred tem pa tri sezone je igral za domačo RD Urbanscape Loko.


Kljub temu, da je imel Aljaž, ki skupaj z Emirjem Taletovićem tvori velenjsko vratarsko dvojico, v letošnji sezoni precej smole s poškodbami, pa se je odlično vklopil v ekipo in dokazal, da je eden bolj perspektivnih vratarjev v Sloveniji.


Pred Aljažem so pogodbo z RK Gorenje Velenje že podaljšali kapetan David Miklavič, Matic Verdinek, Aleks Kavčič ter mladi Jernej Drobež. Vodstvo kluba nadaljuje s pogovori tudi z ostalimi igralci, ki predstavljajo pomembne člene ekipe za prihodnje sezone.


Aljaž Panjtar, rokometaš Gorenja Velenja:

»Vesel sem, da sem s klubom RK Gorenje Velenje sklenil novo sodelovanje. Na tem mestu bi se rad zahvalil vsem za izkazano zaupanje. Tu se počutim odlično in mislim, da imam vse pogoje za napredek. S soigralci smo se dobro ujeli in prikazali tudi nekaj lepih predstav. Letošnja sezona je za nami, tu nimamo kaj. Škoda za končni rezultat, ki po mojem mnenju ni realen. Pomembno je, da se iz tega kaj naučimo in se vrnemo na igrišča še močnejši in boljši. Cilji morajo ostati visoki in sam si želim, da bi v naslednji sezoni resno konkurirali za naslov prvaka. Ne nazadnje smo športniki in vsak pravi športnik si želi na vsaki tekmi zmagati ter biti iz leta v leto boljši. Prepričan sem, da to kvaliteto imamo, na nas pa je, da to pokažemo tudi na igrišču. Hvala tudi Šaleškim Graščakom, ki nam na vseh tekmah dajo dodatno energijo. Upam, da bodo za nami stali tudi v prihodnje.«


Janez Gams, direktor Gorenja Velenja:

»Aljaž je imel v aktualni sezoni imel kar precej smole s poškodbami. Kljub temu je na tekmah, ki jih je odigral, pokazal, da je kvaliteten vratar in da je bila odločitev za njegovo angažiranje pravilna. Poleg tega se je karakterno zelo hitro vklopil v ekipo in se tudi ujel z Emirjem Taletovićem. Kljub temu, da je Aljaž že imel sklenjeno veljavno pogodbo še za naslednjo sezono, smo se dogovorili za njeno predčasno podaljšanje. Kot vsi igralci pred njim, je tudi Aljaž pristal na spremenjene finančne pogoje in s tem tudi on pokazal pripadnost klubu ter željo, da še naprej zastopa črno-rumene barve. Veseli smo, da smo v naših vrstah zadržali še enega od ključnih mož naše ekipe.«

Prijavi se na e-novice

Prijavi se