Show menu

Mlajši dečki A in B uspešno začeli nastope v polfinalnih skupinah

9. 3. 2020
Mlajši dečki A in B so v soboto odigrali prve dvoboje v polfinalnih skupinah. MDA so na domačem terenu gostili vrstnike iz Krškega in zmagali s 24:17. MDB so gostovali v Dobovi in s sabo odnesli zmago, prav tako s 24:17. 
MLAJŠI DEČKI A

MLAJŠI DEČKI A


Mlajši dečki A so začeli s polfinalom državnega prvenstva. V prvem krogu so se doma na Šolskem centru Velenje pomerili z ekipo iz Krškega, s katero so se dvakrat pomerili že v predtekmovanju. Prvi polčas so osice odigrale nekoliko nervozno, zato je bila prednost ob koncu polčasa le tri zadetke. V drugi polčas so domači krenili nekoliko podjetneje in si priigrali 7 golov prednosti, ki jih niso spustili do konca srečanja. Zmaga je zasluženo ostala doma. V prihodnjem krogu se bodo osice pomerile proti vrstnikom iz Ormoža. 

Trener: Miha Dobnik


MDA, 7. marec, 15.30 (ŠCV):

Gorenje Velenje : Krško 24:17 (13:10)

Gorenje Velenje: Pajk 9, Laznik 5, Sobota 4, Glinšek 3, Guček 2, Lah 1

MLAJŠI DEČKI B


Tekmo z Dobovo so osice pričele nekoliko nervozno in igra v prvem polčasu nikakor ni stekla kot bi morala. Igralci iz Dobove na drugi strani pa so igrali sproščeno in odločno. Nobena od ekip si ni priigrala večje prednosti. Osice so polčas dobile s 13:11. V drugem polčasu so osice pokazale svoj pravi obraz in z odlično igro v obrambi in napadu tekmo pripeljale mirno do zmage s 24:17.

Trener: Jani Škerlak


MDB, 7. marec, 12.30 (Športna dvorana Dobova):

Dobova : Gorenje Velenje 17:24 (11:13)

Prijavi se na e-novice

Prijavi se