Show menu

Izolani prihajajo v Rdečo dvorano

4. 3. 2020

Pred rokometaši Gorenja Velenje je zadnji domači obračun v rednem delu Lige NLB. V 21. krogu se bodo v soboto ob 19:00 v Rdeči dvorani pomerili z ekipo iz Izole. 


Po tem, ko so Velenjčani v soboto v domači Rdeči dvorani premagali velikana iz Španskega Leona in dosegli že drugo zmago v »skupini smrti« skupinskega dela Pokala EHF, se sedaj ose pripravljajo na novo tekmo domačega prvenstva. Po spodrsljaju v Trebnjem so imeli Velenjčani nekoliko več časa za počitek po napornem ritmu tekem. Sedaj jih v domači Rdeči dvorani čaka dvoboj proti zadnjeuvrščeni ekipi Lige NLB, ekipi Izole.


Varovanci Zorana Jovičića so se z Izolani v letošnji sezoni že pomerili. V jesenskem delu prvenstva so bili v gosteh zanesljivo boljši Velenjčani, rezultat je bil 27:37. Zasedba iz Primorske, ki jo vodi trener Fredi Radojkovič, trenutno s tremi točkami zaseda zadnje mesto na lestvici. Najboljši strelec pri ekipi Butan Plin Izole v letošnji sezoni je Spasoje Gačević, ki je na 20 tekmah zbral 64 zadetkov.


Tekma bo v soboto ob 19:00 v Rdeči dvorani. V znamenju dneva žena pa imajo vse dame prost vstop na tekmo!


Zoran Jovičić, trener Gorenja Velenja:

»Po dolgem času smo imeli zopet sredo prosto tekme. Ta teden smo posvetili bolj fizičnim aktivnostim, ki jih ta mesec nismo uspeli početi in naredili večje število treningov pred samo tekmo. Izolo jemljemo zelo resno. To je ekipa, ki ima tradicijo, tam igra nekaj odličnih rokometašev, tako, da se bomo na njih zagotovo dobro pripravili. Poskusili se bomo predstaviti v čim lepši luči in osvojiti novi dve točki.«


21. krog Lige NLB, 7. marec, 19:00 (Rdeča dvorana, Velenje):
GORENJE VELENJE : BUTAN PLIN IZOLA

Prijavi se na e-novice

Prijavi se