Show menu

Mlajše kategorije tudi minuli teden uspešne

17. 2. 2020
Starejši dečki B so minuli teden odigrali dve tekmi (v sredo in soboto) v četrtfinalni skupini D in zabeležili prav toliko zmag. Tekmo so v četrtek odigrali starejši dečki A, kjer so na domačem terenu visoko premagali vrstnike iz Kopra. Prav tako pa so bili uspešni kadeti, ki so v Dolu pri Hrastniku premagali vrstnike s 46:20.
STAREJŠI DEČKI B

STAREJŠI DEČKI B


V 1. krogu četrtfinalne skupine D so osice v Izoli odigrale zelo dobro. Že na začetku so z dobro in agresivno obrambo ter hitrimi protinapadi naredili razliko in jo tudi zadržali do konca tekme. Tako so priložnost za igro dobili vsi igralci. Tudi v 2. krogu so se osice odrezale zelo dobro. V obrambi so bili fantje gibljivi in agresivni ter s tem prisilili nasprotnike v neizdelane strele in napake. Napake pa so rokometaši Gorenja Velenja zaključevali s hitrimi protinapadi in tako naredili razliko že v prvem polčasu, katero so obdržali do konca tekme. Priložnost za igro so dobili vsi igralci in jo tudi dobro izkoristili. 

Trenerka: Snežana Rodič


SDB, 12. februar, 16.30 (Dvorana Kraška, Izola):

Butan Plin Izola : Gorenje Velenje 24:34 (10:21)

Gorenje Velenje: Kopušar, Plešnik, Guček, Štruc 3, Dragić 3, Novak 4, Kalan 4, Dreu 1, Laznik, Praprotnik 9, Ucovnik, Zadravec 1, Pajk 1, Borovnik 7, Glinšek 1, Pečečnik


SDB, 15. februar, 10.00 (Dvorana ŠC Krško):

Krško : Gorenje Velenje 25:33 (10:20)

Gorenje Velenje: Borovnik 11, Kalan 7, Praprotnik 6, Dragić 3, Glinšek 2, Pečečnik 2, Laznik 1, Zadravec 1, Plešnik, Guček, Novak, Dreu, Štruc, Ucovnik, Kopušar

STAREJŠI DEČKI A


Druga tekma četrtfinalne skupine C, proti vrstnikom iz Kopra, je bila na začetku srečanja zelo izenačena. Do 20. minute je bil rezultat vse skozi izenačen, nato pa so osice, pred koncem prvega polčasa, zaigrale bolje v obrambi ter na odmor odšle s petimi zadetki prednosti. V drugem polčasu so Velenjčani ostali brez Cafute zaradi poškodbe, ampak vseeno mirno pripeljali tekmo do konca. 

Trener: Jaka Hrast


SDA, 13. februar, 19.00 (Šolski center Velenje):

Gorenje Velenje : Koper 27:23 (17:12)

Gorenje Velenje: Mlivič 13, Aristovnik 5, Borovnik 3, Cafura 3, Drobež 3, Pratnekar, Gril, Kuntarič, Dragič, Prapotnik, Kalan, Jeseničnik; Dosedla (7 obramb)

KADETI

KADETI


Kadetska ekipa se je v svoji drugi tekmi četrtfinalne skupine D pomerila na Dolu pri Hrastniku. Do 15. minute so domačini še držali korak z osicami in zaostajali le za tri zadetke. Takrat so gostje prestavili v višjo prestavo in z dobro obrambo polnili domačo mrežo. Polčas se je tako končal z 22:11 za rokometaše Gorenja. V drugem polčasu smo gledali dobro in razigrano igro osic, ki so povečevali razliko iz minute v minuto. Tekma se je končala z visokih 46:20 in prav vsi igralci so dobili priložnost za igro.

V soboto bodo igralci Gorenja Velenja gostovali pri vrstnikih iz Slovenj Gradca. 

Trener: Borut Plaskan


KADETI, 15. februar, 16.30 (Dvorana Dolanka, Dol pri Hrastniku):

Gorenje Velenje : Dol TKI Hrastnik 20:46 (11:22)

Gorenje Velenje: Naglav (7 obramb), Pandol (3 obrambe), Notesberg (6 obramb), Škrobot 8, Juršič 4, Ravnikar 7, Stropnik 3, Mlivić 3, Velić 1, Kamenicki 5, Hojnik 4, Blažinčič 1, Bizjak 7, Antlej, Karijašević 2

Prijavi se na e-novice

Prijavi se