Show menu

Mladinci remizirali proti Slovenj Gradcu

22. 1. 2020

Tudi mladinska ekipa rokometnega kluba Gorenje Velenje je pričela s nastopi v novem letu. V ponedeljek so odigrali tekmo proti RK Slovenj Gradec 2011 s katerimi so remizirali z rezultatom 26:26.


Po enomesečnem premoru so se mladinci Gorenja Velenja pomerili z vrstniki iz Slovenj Gradca. Priča smo bili zelo izenačeni in borbeni tekmi, v kateri si nobena ekipa ni uspela ustvariti večje prednosti. Pri obeh ekipah sta bili posledici daljšega premora brez tekem številne tehnične napake in zgrešeni streli. Rokometaši Gorenja so se v obrambi zelo borili, ampak manjkali so zaključni prekrški, s katerimi bi preprečili še kakšen gostujoči zadetek. Kljub temu, da so si v napadu pripravljali dobre pozicije za strel, so bili žal prevečkrat nenatančni in tako so prvi polčas končali z rezultatom 11:11.  Ker se tudi v drugem polčasu stanje na igrišču ni bistveno spremenilo, se je tekma z obrambo Velenjskega vratarja končala z neodločenim rezultatom 26:26.

Trener: Marko Oštir


MLADINCI, 20. januar, 19:00 (Rdeča dvorana, Velenje)

Gorenje Velenje : Slovenj Gradec 2011 26:26 (11:11)

Gorenje Velenje: Logar (6 obramb), Husejnovič (5 obramb), Grmšek, Komar 5, Radšel, Lah 4, Šiško 3, Mazaj 4, Mlivič, Velič 3, Ravnikar 1, Tajnik 2, Koren, Hudovernik, Starc 4, Šuntner.


Prijavi se na e-novice

Prijavi se