Show menu

Mlajši dečki A in B na gostovanju v Celju

22. 1. 2020
Mlajši dečki A in B so v soboto v gosteh odigrali tekmi proti vrstnikom iz Celja. MDB so bili uspešni in premagali Celjane za zadetek (19:18), MDA pa so bili za dva zadetka prekratki (18:20).
MLAJŠI DEČKI A
MLAJŠI DEČKI A

MDA so v 12. krogu gostovali v Celju. Osice so šle v tekmo odločno in nakazale domačinom, da se bodo morali pošteno potruditi za ugoden rezultat. Prvi polčas sta se ekipi izmenjevali v vodstvu. V drugem delu prvega polčasa so osice prišle do dveh zadetkov prednosti in zapravile nekaj priložnosti, da bi domačim pobegnile na 3 zadetke prednosti. Do konca polčasa je domačim izid uspelo poravnati. V drugem polčasu se slika na igrišču ni dosti spremenila. Ekipi sta se ponovno izmenjevali v vodstvu, v zaključku tekme je osicam rahlo popustila koncentracija in zmaga je zasluženo ostala v Celju.

Trener: Miha Dobnik


MDA, 18. januar, 11.30 (Dvorana Zlatorog, Celje):

Celje Pivovarna Laško : Gorenje Velenje 20:18 (13:14)

Gorenje Velenje: Glinšek 4, Guček 4, Laznik 3, Pajk 3, Šerc 2, Lah 1, Sobota 1

MLAJŠI DEČKI B
MLAJŠI DEČKI B

MDB so v tekmo katera ni odločala o ničemer vstopili zelo sproščeno in odločno ter si v prvem delu priigrali že 4 zadetke prednosti. Potem so priložnost za igro dobile vse osice in jo dobro izkoristile. Polčas so osice dobile z 10:12. Drugi polčas je bil na obeh straneh veliko bolj nervozen, z veliko napakami, vendar so bile osice v končnici bolj zbrane in tekmo zmagale z 19:18.

Trener: Jani Škerlak


MDB, 18. januar, 10.00 (Dvorana Zlatorog, Celje):

Celje Pivovarna Laško : Gorenje Velenje 18:19 (13:16)

Prijavi se na e-novice

Prijavi se