Show menu

Novice - 2019

29. 4. 2019

Za finale Pokala Slovenije s Celjani

V ponedeljek je v Novem mestu potekal žreb polfinalnih parov zaključnega turnirja Pokala Slovenije, ki bo 11. in 12. maja potekal v novomeški dvorani Marof. Velenjčani se bodo v polfinalu pomerili z rokometaši Celja Pivovarne Laško.
Preberi več
27. 4. 2019

V polni Rdeči dvorani tokrat slavili Celjani

V soboto sta prvi dve ekipi prvenstva odigrali tekmo 5. kroga končnice za prvaka. V domači dvorani so morali rokometaši Gorenja Velenja priznati premoč gostom iz Celja, ti so slavili s 30:27.
Preberi več
25. 4. 2019

Velenjske ose doma gostijo Celjane

Po štirih zmagah v končnici za prvaka je pred Velenjčani tekma 5. kroga. Rokometaši Gorenja Velenja v svoji dvorani to soboto gostijo celjske rokometaše.
Preberi več
25. 4. 2019

Ozaveščevalno-zbiralna nagradna akcija »Napolnimo ulične zbiralnike za stare aparate v Šaleški dolini!«

Rokometni klub Gorenje Velenje in podjetje ZEOS skupaj z zanimivo ozaveščevalno-zbiralno nagradno akcijo.
Preberi več
21. 4. 2019

V kadetskih izbrani vrsti 5 velenjskih os

Slovenska kadetska izbrana vrsta se je predzadnji vikend v aprilu mudila na močnem mednarodnem turnirju v Bosni in Hercegovini. V slovenski reprezentanci je tudi 5 velenjskih os.
Preberi več
21. 4. 2019

OSICE: Velenjčani v Kopru do najvišjih mest

Mladi velenjski rokometaši so ta konec tedna preživeli v Kopru. Osice so z odličnimi predstavami osvojile dve drugi in eno prvo mesto.
Preberi več
20. 4. 2019

Velenjčani do zanesljive zmage v Ribnici

Rokometaši Gorenja Velenja so v soboto gostovali pri tretjeuvrščeni Ribnici. Ob glasni podpori gostujočih navijačev, Šaleških graščakov, so velenjski rokometaši slavili z 28:22.
Preberi več
18. 4. 2019

V 4. krogu končnice Velenjčani gostujejo v Ribnici

Po reprezentančnem premoru je čas za nadaljevanje končnice v slovenskem rokometnem prvenstvu. Varovanci Zorana Jovičića tokrat gostujejo pri rokometaših Rika Ribnice.
Preberi več
17. 4. 2019

Vas je več? Nas je več!

Zanimiv izziv je pred nami. Namreč kapetana RK Gorenje Velenje in RK Celje Pivovarna Laško sta izzvala drug drugega kdo bo na šaleško-savinjskem derbiju bolj napolnil dvorano.
Preberi več
Osa pika