Show menu

Novice - 2019

24. 1. 2019

Napredovanje v četrtfinale Pokala Slovenije

Rokometaši Gorenja Velenja so v četrtek odigrali tekmo 1/8 finala Pokala Slovenije. V Dolu pri Hrastniku so bili boljši od domačinov s 33:26.
Preberi več
23. 1. 2019

Za napredovanje v Pokalu Slovenije proti rokometašem Dol TKI Hrastnik

Pred rokometaši Velenja je prvi pravi preizkus nadaljevanja sezone. Na tekmi 1/8 finala Pokala Slovenije se bodo v gosteh pomerili z rokometaši Dol TKI Hrastnika.
Preberi več
21. 1. 2019

Znan končni znesek dobrodelnega projekta RK GV - 1.918,14€

1.918,14€. Takšen znesek lahko zaradi vseh vas v Rokometnem klubu Gorenje Velenje namenijo podpori športnemu razvoju mladih rokometašev, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin.
Preberi več
18. 1. 2019

Na zadnji pripravljalni tekmi Madžari boljši za zadetek

Velenjčani so v petek na domačem igrišču odigrali zadnjo pripravljalno tekmo zaprtega tipa. Nasproti jim je stala madžarska ekipa Csurgoi KK, ki je bila po napeti končnici boljša s 24:23.
Preberi več
18. 1. 2019

Rokometni klub Gorenje Velenje v sodelovanju s portalom »Dietetik priporoča«

Pravilna prehrana je izjemnega pomena, ko govorimo o rezultatih in zmogljivosti profesionalnih športnikov. Zato se je Rokometni klubu Gorenje Velenje odločil, da rokometašem s strokovnimi vsebinami dietetičarke omogoči, da lastne rezultate in pripravljenost izboljšajo tudi skozi pravilno prehrano.
Preberi več
15. 1. 2019

Tudi na tretji prijateljski tekmi Velenjčani do zmage

Rokometaši Gorenja Velenja so na tretji prijateljski tekmi pripravljalnega obdobja zabeležili tretjo zmago. V domači dvorani so na trening tekmi zaprtega tipa s 35:30 premagali trenutno tretjeuvrščeno ekipo avstrijske lige, ekipo HSG Graz.
Preberi več
12. 1. 2019

V Avstriji do visoke zmage

Velenjčani so v petek odigrali drugo pripravljalno prijateljsko tekmo. Na gostovanju v avstrijskem Ferlachu so bili z 38:24 boljši od domačih rokometašev.
Preberi več
10. 1. 2019

Postava meseca decembra

Vsak mesec trenerji vseh selekcij Rokometnega kluba Gorenje Velenje izberejo posameznike, ki so s svojo predstavo izstopali v preteklem mesecu. Ti sestavljajo najboljšo postavo meseca.
Preberi več
10. 1. 2019

Na prijateljski tekmi zmaga proti Slovenjgradčanom

Velenjske ose so v sredo odigrale prijateljsko trening tekmo zaprtega tipa proti ekipi iz sosednjega Slovenj Gradca. Na tekmi, na kateri so velenjski rokometaši nastopili z nekoliko oslabljeno ekipo, so se zmage veselili domači rokometaši (32:27).
Preberi več
7. 1. 2019

Francozi premočan nasprotnik za slovensko izbrano vrsto

Slovenska članska reprezentanca, ki letos ne bo nastopila na januarskem svetovnem prvenstvu, je v sklopu reprezentančne akcije odigrala dve prijateljski tekmi. V Franciji so se dvakrat pomerili z domačini, aktualnimi svetovnimi prvaki.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se