Show menu

Novice - 2019

14. 2. 2019

Velenjske ose doma proti drugouvrščenim Ribničanom

Po sobotnem gostovanju v Mariboru je pred Velenjčani prva od dveh zaporednih domačih tekem. V velenjskih Rdeči dvorani bodo rokometaši Gorenja Velenja odigrali tekmo 18. kroga Lige NLB proti ekipa Rika Ribnice.
Preberi več
10. 2. 2019

OSICE: Kadeti tesno izgubili v Celju

Selekcija kadetov je v soboto odigrala drugo tekmo svoje četrtfinalne skupine državnega prvenstva. V Celju so morali priznati premoč domačinom, ki so bili boljši z 25:23.
Preberi več
9. 2. 2019

V mariborskem Taboru do dveh pomembnih točk

Velenjski rokometaši so v soboto gostovali v mariborski dvorani Tabor. Gostje so slavili z 21:20 in na tekmi proti najbližjemu zasledovalcu osvojili pomembni dve točki.
Preberi več
8. 2. 2019

OSICE: Starejši dečki B boljši od Slovenjgradčanov

Ekipa starejših dečkov B, ki svoje prvenstvene tekme ni odigrala v sklopu praznovanja 60-letnice, je svojo tekmo odigrala v četrtek. Fantje so se na domačem parketu pomerili s sovrstniki iz Slovenj Gradca in slavili z 28:26.
Preberi več
8. 2. 2019

Velenjčani na zahtevno gostovanje v Maribor

Rokometaš Gorenja Velenja se to soboto odpravljajo na težko gostovanje. V državnem prvenstvu se bodo v gosteh pomerili z najbližjim zasledovalcem, ekipo Maribor Branika.
Preberi več
7. 2. 2019

VIDEO: Izbrane akcije sobotnega derbija

V soboto so bili na derbiju na koncu boljši Celjani. Smo pa na parketu Rdeče dvorane videli kar nekaj izredno lepih akcij. V posnetku si oglejte nekaj najlepših sobotnih akcij, katerih glavni akterji so velenjske ose.
Preberi več
3. 2. 2019

OSICE: Starejši dečki A do odličnega 2. mesta v Virovitici

Starejši dečki A so se minuli vikend mudili na močnem mednarodnem turnirju v Virovitici. Fantje letnika 2004 so na koncu osvojili odlično 2. mesto.
Preberi več
3. 2. 2019

Pestro dogajanje ob 60-letnici kluba

V petek ter soboto, 1. in 2. februarja, je Rokometni klub Gorenje Velenje z dvodnevnim programom obeležil 60 let obstoja kluba. Vrhunec pestrega dogajanja v velenjski Rdeči dvorani sta bili tekmi legend ter velenjsko-celjski derbi.
Preberi več
2. 2. 2019

Borba velenjskih os do zadnje minute

V Rdeči dvorani je bil v soboto čas za velenjsko-celjski derbi. Na izjemno napeti in izenačeni tekmi so po boljši igri v drugem delu na koncu s 30:26 slavili Celjani.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se