Show menu

Novice - 2019

15. 1. 2019

Tudi na tretji prijateljski tekmi Velenjčani do zmage

Rokometaši Gorenja Velenja so na tretji prijateljski tekmi pripravljalnega obdobja zabeležili tretjo zmago. V domači dvorani so na trening tekmi zaprtega tipa s 35:30 premagali trenutno tretjeuvrščeno ekipo avstrijske lige, ekipo HSG Graz.
Preberi več
12. 1. 2019

V Avstriji do visoke zmage

Velenjčani so v petek odigrali drugo pripravljalno prijateljsko tekmo. Na gostovanju v avstrijskem Ferlachu so bili z 38:24 boljši od domačih rokometašev.
Preberi več
10. 1. 2019

Postava meseca decembra

Vsak mesec trenerji vseh selekcij Rokometnega kluba Gorenje Velenje izberejo posameznike, ki so s svojo predstavo izstopali v preteklem mesecu. Ti sestavljajo najboljšo postavo meseca.
Preberi več
10. 1. 2019

Na prijateljski tekmi zmaga proti Slovenjgradčanom

Velenjske ose so v sredo odigrale prijateljsko trening tekmo zaprtega tipa proti ekipi iz sosednjega Slovenj Gradca. Na tekmi, na kateri so velenjski rokometaši nastopili z nekoliko oslabljeno ekipo, so se zmage veselili domači rokometaši (32:27).
Preberi več
7. 1. 2019

Francozi premočan nasprotnik za slovensko izbrano vrsto

Slovenska članska reprezentanca, ki letos ne bo nastopila na januarskem svetovnem prvenstvu, je v sklopu reprezentančne akcije odigrala dve prijateljski tekmi. V Franciji so se dvakrat pomerili z domačini, aktualnimi svetovnimi prvaki.
Preberi več
6. 1. 2019

Starejši dečki A osvojili turnir v Logatcu

Selekcija starejših dečkov A se je prvo soboto v novem letu udeležila turnirja v Logatcu. Na 2. Novoletnem turnirju so Velenjčani zabeležili tri zmage in osvojili 1. mesto.
Preberi več
4. 1. 2019

Velenjčani začeli s pripravami na drugi del sezone

Rokometaši Gorenja Velenja so se v petek zbrali na prvem treningu novega leta. Pred varovanci Zorana Jovičića je nekaj prijateljskih tekem, prvi pravi preizkus pa je pred njimi že konec januarja, 1/8 finala Pokala Slovenije.
Preberi več
Osa pika