Show menu

Starejši dečki A in B zaključili jesenski del na 2. mestu

23. 12. 2019
Tudi selekciji starejših dečkov A in B rokometnega kluba Gorenje Velenje so zaključili z nastopi v letošnjem letu. V torek so odigrali še zadnji tekmi proti vrstnikov iz Celja. Starejši dečki A so tekmo izgubili s 24:21, starejši dečki B pa z 29:17. Obojni so jesenski del končali na drugem mestu lestvice, za Celjani.
STAREJŠI DEČKI A
STAREJŠI DEČKI A

Derbi je postregel z zelo atraktivno in napeto tekmo. Skozi celoten polčas sta obe ekipi igrale zelo izenačeno. Na obeh straneh sta odlično delo postorila vratarja. V 36. minuti pa so domačini iz Celja uspeli uiti na 3 zadetke prednosti, kar je bila tudi največja prednost na tekmi. Osice se do konca tekme nikakor niso uspeli priključiti, tako da je potrebno športno čestitati fantom iz Celje. S to tekmo je zaključeno predtekmovanje, katerega smo končali na odličnem 2. mestu, z 11 zmagami, 2 porazoma in enim neodločenim rezultatom. 

Trener: Jaka Hrast


SDA, 17. december, 18:30 (Dvorana Zlatorog, Celje)

Celje Pivovarna Laško : Gorenje Velenje 24:21 (12:10) 

Gorenje Velenje: Mlivič 12, Aristovnik 3, Cafuta 3, Pratnekar 2, Stropnik 1, Gril , Goršek, Dragič, Borovnik, Kuntarič, Podhovnik, Dosedla (13 obramb), Slatinek

STAREJŠI DEČKI B
STAREJŠI DEČKI B

Zadnjo tekmo v Celju so osice odigrale zelo slabo in v nekakšnem krču. Že v prvem polčasu jim je izdelane situacije in strele iz kril obranil golman Celja. Po zgrešenem strelu ali izgubljeni žogi so se nezbrano vračali v obrambo. Zato so dobili kar nekaj lahkih golov, ki jih na takšni tekmi ne bi smeli prejeti. Ni jim uspelo ujeti pravega ritma skozi celotno tekmo,  zato tudi niso bili uspešni v vseh rokometnih elementih, ki jih potrebujejo na takšni tekmi. Niso pa tudi imeli posameznika, ki bi breme in igro prevzel na sebe. Končni rezulat in razlika je nastala visoka, vendar so se osice iz tekme tudi marsikaj naučile.

Trenerka: Snežana Rodić


SDB, 17. december, 17:00 (Dvorana Zlatorog, Celje)

Celje Pivovarna Laško : Gorenje Velenje 29:17 (17:12) 

Prijavi se na e-novice

Prijavi se