Show menu

Mladinci jesenski državni prvaki

16. 12. 2019
Tudi mladinska ekipa rokometnega kluba Gorenje Velenje je zaključila z nastopi v letošnjem letu. Prvi del sezone so zaključili na odličnem prvem mestu 1. državne lige z enim samim porazom. V nedeljo so odigrali zadnjo tekmo v Izoli, katero so osice dobile s 30:25.

Mladinci RK Gorenje Velenje so se v 11. krogu odpravili na gostovanje v Izolo. Že od samega začetka so zaigrali zelo dobro in odločno ter si hitro priigrali pet zadetkov prednosti. Obramba je bila zelo kompaktna in je domačinom dopuščala zelo malo lahkih priložnosti za gol. Organizirana in tekoča igra v napadu pa je osicam omogočala dobre priložnosti za strel. Prvi polčas so tako Velenjčani dobili z rezultatom 16:13. Tudi v drugem polčasu rokometaši Gorenja niso popuščali. V 45. minuti so povedli s 26:20 in nato tekmo rutinirano privedli h koncu. Vsi rokometaši mladinske ekipe RK Gorenje Velenje si zaslužijo velike pohvale in čestitke za prikazane igre in odnos na dosedanjih tekmah. 

Trener: Marko Oštir


MLADINCI, 15. december, 15:30 (Izola)

Istrabenz plini Izola : Gorenje Velenje 25:30 (13:16)

Gorenje Velenje: Logar (7 obramb), Husejnovič (7 obramb), Grmšek 2, Komar 6, Radšel, Lah 1, Šiško 9, Mazaj 1, Mlivič, Drobež 2, Ravnikar 8, Šmigoc, Ograjenšek, Hudovernik, Starc 1, Šuntner

Prijavi se na e-novice

Prijavi se